- iPad topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple MacBook
- HP notebook topic
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisi1997
csendes tag
Hali!
Valaki tudna ajánlani egy normális gémpadot 5.000ft körüli értékben? Witcher 1-2-3 szeretném meg pár autós játékot kivinni vele. Valaki tud olyat amit már használt és bevált neki, nem volt semmi kompatibilitási problémája vele stb..? -
bepken
veterán
sziasztok,
vezetéknélküli X360 kontrollerhez keresek vevőegységet, de csak nagyon nehezen tudom elhinni, hogy 5-6 ropit kérnek érte (árgép szerint) - ez létezik?
jó volna olcsóbban megúszni, mert egyik ismerősömnél porosodik 4 db kontroller is, mióta tönkrement az XBOX és így egy ideig még tudnánk nyúzni.viszont, ha valóban csak ilyen áron kapható reciever, akkor inkább veszek egy zsír új kontroller+vevő pakkot 13ért és arra legalább van garancia.
-
Szaboocs
csendes tag
Sziasztok,
Olyan problémám lenne hogy a kontrolleremen a bal oldali gomba bal oldalra nem érzékel rendesen, azt lehet valahogy javítani? Valamennyire érzékel ahogy néztem a vezérlőpultos rendszerben de csak kb 50%-ig, így a legtöbb játék nem veszi be a jelet. Ha nem lehet akkor valszeg újat kell vennem :S
Vezetékes 360-kontrollert merre lehet jó áron kapni manapság? Esetleg egy után gyártottat aminek az elrendezése a 360-aséval megegyezik? után gyártottra 5-6 ezret szánnék.
-
kasa85
őstag
válasz
TechN7ne #3906 üzenetére
Ez igaz meg drága is volt.
H valami tönkre megy benne cserélni kell javítani nem lehet
Viszont nem bántam meg!
Nagyobb gombok,kényelmes fogás,és izzadás mentesség leváltotta a régi Kontrollert.
Viszont a régiben a motor jobb.
Sokkal erőssebb a remegés.
Az one az rezeg közben zörög a műanyag benne
Mondom f@xa -
kasa85
őstag
válasz
TechN7ne #3904 üzenetére
Minőség nem egybe öntött.
Viszont az One egyben van.
Előnye a jobb foghatóság.
Nagyobb tenyérben is elfér,és a tenyér nem izzad rajta.
A karok is elég szokatlanok voltak.
Túl érzékenyek,és kevesebb erőt kell rá kifejteni.
Idővel pontosabban megyek,és lövök.
Nem rossz az One sem -
kasa85
őstag
XBOX One Kontroller,és XBOX 360 Kontroller értékelése.
Xbox 360 Kontroller.
Erőss rezgés.+
Izzad a tenyér rajta melegben.-
Fogása nagy tenyérre -
Gombok + -Xbox One.
Rezgés gyengébb -
Nem izzad a tenyerem rajta +
Fogás nagy tenyérre +
Gombok +Ami hatalmas - a másodikat nyúzom.
Ott ahol a Kontroller,és a vezeték találkozik ott össze kell dugni.
Elég hamar lazul kifele a csatlakozás.
Kontakt lett egyből cserélték pedig 2 hónapos volt.
Most egyenlőre jó,de úgy vigyázok rá mint egy király kisasszonyra -
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
PS3- hoz szeretnék vezeték nélküli, nem eredeti PS3 kontorllert venni. Van esetleg ezekből análott? Néztem TRUST-ot, Thurtmastert is...
Köszi!
-
TechN7ne
nagyúr
Hali
Microsoft 360 vezetéknélküli vevő érzékel több kontrollert vagy csak egyet?
-
szesz
tag
kérdésemre a válasz, hátha másnak is jól jön:
http://forums.logitech.com/t5/Logitech-G-Controllers/Can-two-Logitech-F710-Controllers-use-one-USB-receiver/td-p/863532?nobounce -
szesz
tag
Helló,
Gondolkodom Logitech F710-ben.
A kérdés az, hogy PC-hez tudok-e 2 ilyen vezérlőt csatlakoztatni? Kell-e hozzá mind a 2 usb-s vevő, vagy az egyikkel elmegy mindkét kontroller?Sz.
-
szesz
tag
válasz
_kullancs_ #3882 üzenetére
-
INMOTEP
őstag
Üdv mindenki ,Gamepad-al kapcsolatos problémám lenne .Még eddig soha nem használtam Pc hez ,tegnap vettem egy leakciózott ilyen PS3 Pc kompatibilis Wireless Vakoss Kontrollert [link] .Nem várok tőle csodát ,de gondoltam talán GTA V höz jó lehet mert lényegében csak azért vettem meg .Felraktam a drivert minden jó Windowson belül .Teszteltem kalibráltam ok ,GTA V ben semmit viszont nem hajlandó ebből észrevenni .Mi lehet a gond ? Más játékkal próbáltam ott jó ,ha nem kompatibilis hogy tudnám azzá tenni ?
-
erzol
őstag
válasz
smallmer #3885 üzenetére
Szia!
Talán még a logitech gamepadjait nézd meg.
Én vagy 8 éve nyúzok egy régebbi változatot, azóta is hibátlanul működik.
Van egy xbox gamepadom is pár hónapja, de számomra érthetetlen okból 2 óra PES után elkezdett éktelenül nyikorogni a jobb karja és erről a hibáról már máshol is olvastam.
Remélem csak én fogtam ki ezerből egy defekteset. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
_kullancs_ #3882 üzenetére
Bár konkrétan ajánlani nem nagyon tudok mit, ami biztosan működik (még sose használtam a TV-met játékra közvetlen a SMART-ról), de milyen Logitech gamepad-ról beszélsz ami 28K-ba van?
Konkrétan ez a gamepad-juk az egyetlen wireless nekik és ez simán megvan 14K-ból...
-
_kullancs_
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék. Smart és android tv-hez nézek gamepadot.
Azt mondták hogy a tv-k nem mindegyiket fogadják el, pl. samsung vagy sony.
kb 28.000 egy logitech gamepad wir., amit ajánlanak hozzá.
Sony smart tv-hez tudnátokvalamit ami biztosan működik?
előre is köszi...
PC kompatibilis meg PS kompatibilis gamepadokat láttam a neten, de nem tudom, hogy a smart tv-vel működnek-e. -
_kullancs_
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék. Smart és android tv-hez nézek gamepadot.
Azt mondták hogy a tv-k nem mindegyiket fogadják el, pl. samsung vagy sony.
kb 28.000 egy logitech gamepad wir., amit ajánlanak hozzá.
Sony smart tv-hez tudnátokvalamit ami biztosan működik?
előre is köszi... -
XP NINJA
őstag
Sziasztok!
Vettem egy használt, de jó állapotú media markt garanciás Xbox One kontrollert. A hiba az lenne, hogy ha a holtjátékot kikapcsolom, akkor a bal analóg jobbra húz. Még van 1 hét garanciám, amint tudom elviszem, de mire számitsak?
-
Dr. Romano
veterán
Van egy Speedlink Torid gamepadom és a bal oldali analóg stick fel-le irányokban a windows diagnosztikai ablakban igen remegősen mozog, nem olyan folyékonyan és egyenletesen mint újkorában (ezt játék közben is érezi).
Mivel kell ezt megtisztítani? Én arra gondoltam szétszedem egész az analógig, majd kompresszorral belefújok utána telibenyomom WD40-el. Szerintetek ez megoldaná? -
SunMount3r
nagyúr
válasz
#20655360 #3877 üzenetére
Anélkül, hogy bármit konkrétan ajánlanék, ebben az árkategóriában talán tényleg a Thrustmaster lehet az egyik legjobb választás. Ez a pad még elég normálisnak is néz ki, de kitudja valójában milyen. Ezekkel állt. kevés a tapasztalat. Esetleg még a Speedlink-nek lehetnek alternatívái. De én ugyan nem vennék semmit egy 360 vagy egy Logi alatt... Persze te döntöd el megéri e a dupla árat a biztosabb vétel... De a Thrustmaster-ről sem akarlak lebeszélni...
-
törölt tag
5-6 ruppó körül tud valaki egy általános felépítésű gamepadet? FIFA-hoz, Pc-hez lesz. Köszi!
Thrustmaster Dual Analog 4 okés?
Nincs valami hatalmas választék. -
RootRulez
félisten
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
kovimre #3874 üzenetére
Milyen jó is, hogy a Logi-nak van ilyen lehetősége a saját szoftverén belül.
Én X360-as controller-el kénytelen voltam a JoyToKey progit bevetni, amire elment némi idő mire rendesen be tudtam állítani
... Azért lehetne jobb is szoftveres támogatása a Microsoft-nak, a más perifériákhoz tartozó szoftverjeik sem állnak épp a tökély szintjén...
-
kovimre
tag
Sziasztok! Van egy Logitech F710 gamepad-om. Azt meg lehetne oldani valahogy, hogy pdf fájl olvasásakor az Adobe Reader görgetésére használjam?
-
fleetcmd
tag
válasz
SunMount3r #3868 üzenetére
Nekem van Steam Controllerem.
Így elsőre annyi, hogy egy picit szokni kell az elrendezést, de jobban szeretem, mint mondjuk a Logi F310-emet (pedig az sem rossz). De pl. a Logitechnél megfájdul egy idő után az ujjam, ha sokat kell használni a triggert (nem röhög!
), itt ezt nem tapasztaltam, talán, mert nem kell olyan erővel tartani, illetve a joystickjával pl. jobban szeretek Pac-Manezni...
Egér-billentyű precizitást ne várj tőle, de a touchpad miatt határozottabb, gyorsabb mozdulatokra is alkalmas, amire a hagyományos kontrollerek nem igazán.
Ha valami érdekel konkrétan a kontrollerrel kapcsolatban, akkor nyugodtan mondd meg, aztán meglátjuk, hogy tudok-e rá valamit írni
-
erzol
őstag
válasz
SunMount3r #3868 üzenetére
Köszia tippet. Közben vettem egy xbox 360 kontrollert.
Egy óra PES után nyikorog a bal kar, mint a fene. -
SunMount3r
nagyúr
A Steam Controller-ről van már valakinek tapasztalata?
Érdekelne mennyit érnek ezek a nagy "újítások", kényelem, precizitás szempontból...
(#3864) erzol: Én 360-at ajánlanám, nálam bevált. De érdemes lenne kézbe venni mind 2-őt és eldönteni melyik D-Pad kiosztás áll jobban kézre. Pl. a Logi is jó minőség, de nálam a -nekem is- ergonomikusabb karkiosztás döntött.
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok, a vezeték nélküli Xbox One kontroller használható micro usb kábellel vezetékesként? Vagy a recieverre nincs valami alternativa?
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
PC-hez szeretnék venni kontrollert FIFA játékhoz. 2 db kellene, hogy a fiammal tudjunk meccsezni. Mit tudnátok ajánlani legolcsóbb megoldást, de ami jó is?
Win10 x64
Előre is köszi!
Üdv.
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Logitech cordless rumblepad 2-t váltanék.
Logitech f710 vagy xbox 360 pc wireless gamepad?
Melyik a jobb választás szerintetek? -
fuze
őstag
Az játéktól függ, hogy az analog kar mennyire érzékeny? Úgy értem, hogy x360ce-ben ha egy minimálisan elmozdítom, akkor érzékeli. Viszont a játékban ugyanezt a mozdulatot még nem. Ott holt tér van. Egész finom elmozdításról van szó.
Mirrors Edge
Xiaomi Gamepad+X360CE -
chatran
őstag
Sziasztok,
Beszereztem egy Logi F510-et, nagyon tetszetős.
A 10 éves rumblepad2-t váltja. Eddig csak az új Oddworld-del próbáltam, ment szépen, de nem rezgett.
Tudnátok mondani néhány játékcímet, ami használja a rezgést? -
zoli03
őstag
Van egy Trust GXT 530 gamepadom, a következő a hiba: az analóg karok nem túl pontosak. Windowsban tesztelve látszik, hogy kicsit benyomva kb 50%-ra ugrik a csúszka, 0-50% között nemigen lehet szabályozni, 50-100% között már lehet. Játékokban is elég jól érződik ez a hiba (GTA V). Venni akarok egy másik gamepaot, a vezetékes Xbox 360-at néztem ki. Ennél már ugye nem áll fenn ilyen hiba?
-
Over567
aktív tag
Sziasztok!
Xbone Kontrollerem van PC-re. Pár hét használat után a bal analóg stick eléggé lötyögőssé vált könnyen fel is tudom emelni így amikor le vagy fel tolom maximumra akkor az alja vagy a teteje a gömböcnek feljebb áll és visszatoláskor érzem hogy visszaugrik? Ez valami szériahiba vagy csak kifogtam? Szerviz? Másik is lötyög picit de közel sem annyira. Köszönöm.
-
Tigris011
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom megoldani hogy win 10-en működjön egy logitech w607-s pad?
A segítséget előre is köszi -
ensolid
tag
válasz
SunMount3r #3856 üzenetére
a TV-s kérdés. nekem egy ilyen tvm van link én monitornak használom hdmi kábellel. eddig minden játék gond nélkül indult rajta belőtték magukat autómatikusan 1080p/60 vagy 720p/60-ra.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Van egy XBOX 360 controller-em PC-hez és ezt szeretném az egér emulálására használni (a desktop-on). Van egy erre a célra ajánlott program? Erről a JoytoKey-ről olvastam eddig, van ennél jobb?
(Esetleg ingyenes?)
És az is fontos lenne, hogy ne kavarjon be a játékok alatt, mert természetesen azoknak már van natív controller támogatásuk, szóval, hogy egyszerűen lehessen váltani (vagy hogy magától kikapcsoljon az emuláció vagy hasonló, ha futtatok egy játékot).
(Ja és kicsit OFF, de már 2 helyre is linkeltem és nem nagyon jött még rá semmilyen válasz, úgyhogy ezt a kérdésemet belinkelném ide is, kicsit azért releváns lehet azoknak akik Gamepad-al játszanak PC-ről TV-n:[link])
A válaszokat mind két kérdésben köszönöm!
-
HAX
tag
válasz
ensolid #3851 üzenetére
Én lassan egy hete nyúzok egy ilyet, elég jó fogása van, homorított a joystick, a leírásokkal ellentétben van benne rezgőmotor (egy jó erős közepes), a ravaszok is tűrhető minőségűek.
Egyedül a d-pad nem tetszik igazán de lehet csak azért mert még nem szoktam meg.
Én xbox 360 gamepadról váltottam erre (mert már teljesen elhasználtam), ha nem zavar a ps-es joy elrendezés akkor szerintem mindenképp megéri az árát.
-
ensolid
tag
ezt a gamepadot valaki már próbálta? [link] Most 6100ft nálunk a tescoban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Stellar Blade - Idő előtt kiderült a PC-s változat megjelenési dátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPad topik
- Vírusirtó topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest