- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vista codek pakkban be lehet állítani az spdif küldést az ffdshow hangbeállításokban, vagy akár tilthatod is a bármilyen szintű hangkódolást, mintha nem is tetted volna fel.
Még egy fontos dolog, a külön ac3 csomagot nem kell feltelepíteni csak összekavarja az egészet. Az cccp-ben is így kell lennie, ha az is az ffdshow-ra épűlt van. -
törölt tag
Lehet nem tünt fel, de ronaldo LP házba akarja pakolni. Azok pedig tokkal vonóval 92mm magasak! Hogy raksz bele egy legrövidebb oldalán is 120mm-es coolert?
Eleve nem értem mi alapján meri odaírni pl a Scythe a Ninja Mini-hez, hogy LP? Az is 115mm magas. Akkor minek nevezzük a stock A64 coolereket, amik max 62mm magasak?
-
Johnny
senior tag
"ramkezelést pont biosfrissítés is orvosolhatja"
Ez igaz, csak ha instabil gépen frissít bioszt, akkor esélye megvan rá, hogy többet már nem fogja tudni bekapcsolni a gépet. Ilyenkor érdemes másik memót kölcsönkérni, azzal - ha stabilan működik - frissíteni. Vagy vészmegoldásként órajelet, memófrekit levenni, úgy megpróbálni.
-
zege
csendes tag
Szerintem túlzottan hozzáér és az alaplapot is nagyon meggőrbíti.Rendesen be volt pasztázva, mert amikor le akartam venni a hűtőt teljesen rá volt ragadva a procira. Egyébként gyári hűtő.
Ez az első AMD-s gépem, előtte csak Pentiumok voltak. Ilyen tanácstalan sosem voltam, mindig rájöttem a hibára, ha esteleg volt, mert voltak csere alkatrészeim.
Most nem tudom eldönteni, hogy a processzor vagy az alaplap, esetleg a ramok rosszak, bár az egyik ram szerintem rossz, mert ha az benn volt el sem indult a gép.
Az alaplapra gyanakszom.
Üdv. -
zege
csendes tag
Köszi a választ!
Szerintem két hosszú sípolások.
A ramokat cserélgettem, végül, csak az egyik működik szerintem.
A processzor hőfoka üresjáratban túl magasnak 40 fok tűnik, miután a hűtőt megfordítottam.
Előtte 77 fokot is elért.
Ha a bordaleszorítót fellazitom, a hőfok azonnal leesik 30 fokra.
Kiszedtem a házból az alaplapot és azt tapasztaltam, hogy a hűtőborda eléggé meggőrbíti az alaplapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest