- Androidos tablet topic
- Fujifilm X
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmheros
őstag
sziasztok,
újabb tapasztalatokat osztanék meg az MA78GPM-DS2H -ról.
Vettem egy Phenom II X2 545 -ös procit. Mielőtt betettem volna a lapba, lefrissítettem a lap Bios -át az elérhető legújabb F5 -ösre. Volt Clear CMOS , Load optimized defaults , stb.
A CPU természetesen szépen megy, DE.... .
A Bios M.I.T menüjében a feszt auto -n hagyva (ami 1,350V), a PC Health Status -ban 1,450V -et kapok. Win -ben CPU-Z -vel visszaellenőrizve tényleg 1,450.
Kipróbáltam a a cpu feszt manuálisan 1,325 -re véve, 1, 325 -öt kapok a a Pc Healt Status -ban, illetve fölé állítva 1, 375V -ra, pont annyival is kapok többet, tehát 1,375V -ot.
Csak a normal fesz beállítás a rossz. Ez az F5 verziójú Bios -nak egy hibája.
Megírnám Gigáéknak csak ne lenne olyan penge az angolom.Másik dolog:
aki ubuntu 9.04 -ben a zárt Ati meghajtó feltelepítése után grafikai hibát tapasztal, az kapcsolja ki, a sideport -ot a vga -nál. Nálam ez volt a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE B550 AORUS MASTER Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Retro ASRock P4VM800 Socket 478 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest