Új hozzászólás Aktív témák
-
petyax
aktív tag
Nekem ugyanilyen karim van. WDM 2.20-ast telepítettem fel és működik rendesen. Lehet, hogy több WDM-et raktál fel és kicsit összeakadtak. Esetleg mással is összeakadthatott. Nekem régebben, ha WDM-et indítottam, néha újraindúlt a gép. Újra lett rakva a rendszer és most már nincs ilyen problémám.
-
bassfan
csendes tag
Sziasztok, segítség! Kicsit nem ide tartozik, de nem karok új topicot nyitni.
Inno 3D FX5600 256 MB VIVO driverrel problémám van. A kártyán minden megy, kivéve a Video In funkcióhoz szükséges TV Tuner eszközt. Ez elvileg a WDM driver csomag telepítésekor települne fel, de nálam nem akar. A drivert többször is megpróbáltam feltenni, eltávolítani, netről frissítettem, elolvastam az nVidia FAQ-t, követtem az utasításokat, mint a Bibliát, de töbszöri teleptés után sem működik az eszköz, azt mondja, hogy Code 10 error. Tud valaki erre megoldást? Lehet hogy a kártyának valami hardveres baja? -
Kiskokó
veterán
-
-Jackson-
őstag
szerintem nemfeltétlen. amikor eladtam az fx5900-amat, srác gépén 61.xx vagy 66.xx-es driver volt fent, csodálkozott is hogy elég ratyi a teljesítménye pl hl2 alatt. aztán felraktuk az 56.72-es drivert, és láss csodát, ugyanott a 20 helyett már 120 volt az fps. szal én erre szavazok, az újabbak már telivannak a gef6-os szériához való dolgokkal. de bekell tesztelni egy legjújabb drivert, és megnézni az 56.72-t. fx szériához a best
szerk.: esetleg omega driver 1.5672. én ezthasználtam egész pontosan.
[Szerkesztve] -
Minstrel
senior tag
nVidia.com
Bővebben: link -
Kiskokó
veterán
cs.
néztem a keresőbe de nemtaláltam még hasonloó topicot se. midne eladó meg ilyenek voltak.
szal haverom kérdése: Melyik a legújabb driver ehhez a vkártyához ?? vagyis nem igy kérdezte mert ö a legújabbat kérdezte de ugytudom neminden drver jó mineféle vk-hoz.
szal melyen verzióú és nevű driver kell hozzá ?? inkább a verziószáma lényeg.
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen autót vegyek?
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest