Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
Ez így igaz.
Köszönöm szépen!@Zsolt: Köszi a tippet!
Én Myrtl routine alapján szoktam bemelegetni (Tom tanácsára) az álló helyzetes gyakorlatokra, de ha hetente egyszer-kétszer edzek (kivéve mostanság...) akkor a fekvő helyzeteseket is szoktam.
Korábban nem különösebben foglalkoztam ezzel, de mióta találtam a Myrtl-ből olyan videót, amin nem egy nálam sokkal jobb futó és/vagy izmosabb pasas mutatja be a gyakorlatokat, hanem egy csinos auszi tündérke, sokkal lelkesebb vagyokNevetni fogsz (vagy nem), épp szeptembertől terveztem, hogy visszaveszek a futásból, de úgy járok el futni/kocogni, hogy elbringázok egy messzebbi futópályára, vagy teszek előtte/utána egy nagyobb kört.
Mióta nem bringával járok melóba, nevetségesen keveset tekerek. Covid előtt stabilan meg volt a heti 150-200km grátisz edzés (mondjuk akkor meg még nem futottam). Mondjuk jónak mondom, Te akkora bringás vagy, hogy neked még ez a mennyiség is megmosolyogtató
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
- Suzuki topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest