Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Raspberry Pi
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolabol
tag
válasz
Chuck Norris #42797 üzenetére
szia, meg is érkezett az óra. (Ambit3 vertical)
Tökéletesen működik, de még ismerkedek vele.
Elakadtam egy kicsit.
Most egyelőre a pulzuszám lenne a legfontosabb infó számomra, és amikor kiválasztom a running opciót, elindítom az edzést, alul kicsiben írj a pulzusom, lehet valahol állítani, hogy középen nagyban mutassa az aktuális pulzust? -
inf3rno
nagyúr
válasz
Chuck Norris #42797 üzenetére
Én mindig GPX-be exportálom, elmentem a gépen, aztán endomondo-ba már azt töltöm fel. Talán strava is tud ilyet. Nekem jobb így, mert biztosan nem veszik el akkor sem, ha leáll a szolgáltatásuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple TV eladó
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest