Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz inf3rno #36918 üzenetére

Uhh, pár hete futottam több településen keresztül és egyre inkább utálom amikor egy sima összekötő úton a gyér forgalom ellenére némelyik állat úgy megy el mellettem, hogy szinte érzem a kocsit felületét a karomon. Nem tudom mire jó ez, pedig szinte az árokban futok annyira lehúzódok az út szélére.

• bencze

senior tag

válasz inf3rno #36918 üzenetére

https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/images/7/7e/Road_accident_fatalities_by_category_of_vehicles%2C_2016%2C_per_million_inhabitants.png

7.4 halál 1 millió lakosra nem sok, ebben benne vannak a részegek is vagy aki nincs kivilágítva, nincs fékje stb., feltételezném, hogy erősen felülreprezentálva.
    A szubjektív érzeted még ettől lehet más, de a bicikli nem igazán nevezhető veszélyesnek. Vannak veszélyesebb utak amit érdemes kerülni, Budapesten pl a Rákóczin meg Üllőin nem szívesen megyek mert sávon belül előznek (pedig erre is ráállhatna a rendőrség és lehetne javítani a statisztikát) de pl a kis szűk utcák biztonságosabbak mert alacsonyabb a forgalom és ott úgysem lehet gyorsan menni, plusz centizni sincs hely. Szóval van olyan útvonal ami nem komfortos, persze, de annál is több amire meg jó. Helyfüggő, meg kell keresni. Itt pl a Coffee ride-osok reggel 6kor mennek edzeni, olyankor kisebb a forgalom gondolom egy 20-as boly elfér a 11-esen a külső sávban. :)

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák