Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nikon DSLR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Nekem ő nem tűnt fel annyira. Viszont a pályakijelölés az katasztrofális volt. Az, hogy a futók keresztezték egymást a pályán a hátsó részen, és nem volt kijelölve, melyik oldalon fussunk (ha a "természetestől" eltérően bal oldalt futottunk volna odafele, akkor nincs keresztezés), a befutó résznél hogy nem volt kibólyázva a szakasz (harmadik körnél rossz fele futottam), az, hogy az útban ott voltak a napozóágyak, büfébódé, túristák mindenütt, egy sátor a futóúton, a kivilágítatlan nagy kő, szörnyű volt. Ráadásul nem a túristák hibája. Feleségem a lányokkal leült éjjel a pikniktakaróra, hogy ott várjanak meg. Egyszer csak elment mellettük egy futó, majd még egy, akkor felugrottak, hogy biztosan az útban vannak. De sem jelzés nem volt, sem nem szólt nekik senki. Ahogy a második kör végén voltam, egy pincér hirtelen kilépett a tömegből, hogy keresztülmenjen - körül sem nézett. Akkorát ugrottam oldalra, majd kiment a bokám. Kérdezték a szervezők, hogy jól vagyok-e, nem fáj, de inkább elzavartam volna szegényeket, hogy inkább a pincérrel beszéljenek.
A végén befutottam, odamentem inni, a család ott várt, aztán indulni akarunk haza, akkor szólt feleségem, hogy az érem? Rájöttem, hogy a cél után nem is volt ott érem, hanem az ivósátor mellett kellett jobbra bemenni, ott adták oda.
De azt sem értettem, amikot bemondták, hogy már csak hét perc van a befutóig, pedig akkor még sok 10,5-es futott. A végén indulók jó részét 5-6 perccel később engedték el, mint a gyorsakat, azaz épp a lassan halafóknak vsökkentették le a szintidejét. Nem tudom, hogy velük mi lett, mert hazajöttünk a vége előtt (6 és 8 éves gyerekkel voltam, ők is futottak - na igen, szegények nem tudták, merre kell menniük, mondtam, hogy csak kövessék a tömeget - szóval kicsik voltak, nem vártuk meg a végét, pedig ha lett volna legsúlyosabb kategória, tuti nyerek a 130 kilómmal 😃).Szóval ide nem megyünk vissza. Pl Szombathelyen sokkal profibban volt idén tavasszal megszervezve az egész, pedig több helyen úttestet kereszteztünk, járókelők voltak, nem zárták le a várost, mégis sokkal jobb volt, különösen a gyerekeké.
Oké, nagyváros, de pl Szentivánon, kis faluban, kis létszámú rendezvényen is messze jobban szervezett volt (oké, nem UB szintet szeretnék, csak ne legyen ilyen fejetlenség)De egész nap pancsoltunk, a gyerekek futottak egyet (kisebbik a köveket olyat esett, négy helyen vágta el magát percekig vérzett, már orvoson gondolkodtunk, ennek ellenére lefutotta fájós lábbal), szóval a napot nem tette tönkre, de a befejezést igen...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Mobil flották
- DIGI internet
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest