Hirdetés
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz tomcica #74702 üzenetére
Nálam az utolsó szerepel. Még élek!
Nem tudom, hogy mi lett velem, de még a tegnapi melegből is hamar regenerálódtam. Reggel is futottam, igaz nem sokat, mert éreztem, hogy tele vagyok energiával és nem szerettem volna elfutni a délutáni adagot. Persze elszámoltam magam, mert a tegnapinál is melegebb volt, így megint megszomjaztam. A kutakról természetesen leszedve a kar, így nem tudtam frissíteni és hagytam a sunyiba a nagyobb távot. Dobálom a hosszúkat, mégis hamar helyreállnak a lábaim is. Ma ezért evett a fene, maradt még bennem jócskán, de ahogy írtad engem is elkezdett húzni a fejem a meleg miatt. Ráadásul hidegfront jön. A front az akadály, meg a nagy hőingás, ezek ellen képtelen vagyok bármit is tenni. A természet nagy úr. A héten 70km-nél járok. Minden nap futok. A regenerálókat is kifutom legalább 15km-re. Nem tudom mi lett velem, de kb ez egy 3 hete tart. Lehet, hogy felfejlődtem? Hirtelen jött, nem éreztem az átmenetet. Kevés alvás is elég. Az aranymetszés még hátra van. Elkezdek csíráztatni. A savanyúság mellé hamózom majd a csírákat is. Emellett növelem a rostbevitelt. A 6 tojásos rántotta mellé, már egy jó adag batátát is sütök. A tojásra jó sok bors kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Tymo Ring kerámia hajsimító fésű új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest