Hirdetés
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabgergo
őstag
válasz inf3rno #39760 üzenetére
Teljesen igazad van, versenyezni mindig lehet szinte, ki is néztem h mikor van maraton tavasszal (asszem a bécsi a legelérhetőbb), egészségemre jobban kell figyelni, elég kezdő vagyok, tavaly kezdtem el futni és idén először többet (60-70km/hét), így tanulságnak sem rossz h ha emelem a mennyiséget akkor bizony kell a nyújtás napi szinten.
tomcica: tegyük fel h ma esti futásnál már nem fog fájni a térdem és újra tudom folyatni a felkészülést (szept. 8-án lesz, rá 3 hétre pedig a maraton). Tehát csak pár hetem van már. Mit javasolsz miként folytassam a dolgot? Csökkentett mennyiséggel vágjak bele és több interval és hill run felfele lefele gyaloglással?
Új hozzászólás Aktív témák
- Roventa hajformázó új 6hó jótállással!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- Braun Silk 9 Flex epilátor 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest