- Erősítő, hangfalak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
A fő baj az, hogy ezen limitek miatt a gyártók és a tágabb társadalom prekoncepciói is berögzülnek (még szerencse, hogy az asztali gépek rugalmasak manapság is)
Arra gondolok, hogy a gyártó, a boltos, a szülő stb. úgy gondolja, hogy "á ennek erre jó egy gyöngébb, kis ramos gép is", vagy "aki komolyan dolgozik a géppel az úgyis meg tudja venni a drágát is".
A baj csak az, hogy ezzel pl. egy fiatal (gyerek, tinédzser, egyetemista) el van vágva attól, hogy idejekorán kockulni kezdhessen. Én anno gimnazista koromban pl. foglalkoztam már ezzel-azzal (fejlesztőrendszerek, 3d modellezés, virtuális gépek stb., nézegettem, tanulgattam).
Olyan gépen, ami az akkori korszínvonalon is alsó kategóriásnak számított (kis cerkás gép). Az, hogy a gyenge gépbe tudtam legalább plusz ramot rakni/venni (zsebpénzből) sokat segített, ha nem lett volna ilyen lehetőség, akkor lehet, hogy nem is indulok el IT irányba és most hegedűművész lennék
Nem mondom, hogy most a fix 8 GB RAM miatt nem lesz IT-s ember sehol, de egy kicsit az ilyesmi is számíthat hosszú távon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Erősítő, hangfalak
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Google Pixel topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest