- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni időjárás-állomás
Aktív témák
-
Bash
őstag
A kérdésed az NF7-es topic-ban tedd fel légy szíves: Bővebben: link. Ezt zártam.
-
orbano
félisten
válasz
FlasH-BacK #2 üzenetére
nem torzít, csak bootolás közben van ez a hang, utána elmúlik. 2 billentyűvel is próbáltuk...
-
FlasH-BacK
senior tag
Erről a ''brummogásról'' nekem valami torzítás jut eszembe
. Ki kéne próbálni a bill-t más géppel, mert lehet hogy az a rossz. Szerintem létezik ps2-usb átalakító, de nem tudom h hol lehet kapni. Lehet hogy jobban járnál egy alapból usb-s billentyűzettel (abból is van olcsóbb fajta, csak a codegányoktól intelek óva).
Nekem m1ébként akkor torzít a hang, ha nincs rendesen bedugva az aljzatba... -
orbano
félisten
Hali!
Van egy NF7 2.0-ás alaplapom, ami egyik bekapcsolásról a másikra meggondolta magát, és egy elég érdekes jelenséget produkál. Ha be van dugva a ps2-es billentyűzet, akkor a post beep-től egészen az oprendszer bootolásáig brummog a hangfal (a hangkártyán keresztül), illetve nem műkszik a billenytűzet, meg a ps2 egér sem. Ha kihúzom a billentyűzetet, akkor nem búg, illetve a ps2 egér is működik rendesen.
Valami ötlet, hogy mi lehet a baj? kontakthibás a ps2 csati, vagy a vezérlő IC ment tönkre? Valaki taálkozott már hasonlóval?
A másik kérdés pedig, hogy létezik-e PS2->USB átalakító (nagyon sürgősen kell a gép, mert vizsgára kell készülni róla)?
Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Magisk
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged