- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsibeber
újonc
Helló!
A "traktorost" úgy értettem, hogy kopogós lett a hangja. A fordulat nem ingadozik, ha gázt adok neki felpörög, de a hang marad. Beindítani nem akarom( nehogy nagyobb legyen a baj, de ma annyit kipróbáltam, hogyha meghúzom a berántózsinórt, akkor az olajbetöltő nyílásnál nyomja a levegőt rendesen
.
-
kicsibeber
újonc
Sziasztok!
Elnézést, ha sületlenséget kérdezek, de még most tanulom ennek az oldalnak a használatát!
Van egy AL-KO 470B Silver 500 Series 158ccm fűnyíróm (kb. 6éves). Ma délután elkezdtem a fűnyírást, 15-20 percig tökéletesen működött, majd hirtelen vissza esett a fordulata, a hangja "traktoros" lett. Indulni Így is pöccre indul, de ha leveszem az olajbetöltő sapkáját, akkor olajpermetet nyom ki
. Valaki tudna tanácsot adni, hol kezdjem a hiba keresését? Esetleg rögtön szerviz
?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Tesla topik
- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest