Hirdetés
- Apple asztali gépek
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZephX
senior tag
válasz
Redneck #80108 üzenetére
Nekem ilyen fülesem van P20 Lite-al és teljesen jól kihajtja. Van benne egy kis statikus alapzaj, amit LG G3-on nem hallottam, de abban jobb volt a hangchip. De alapvetően elégedett vagyok a párossal és szerintem nálatok sem lesz gond, mert a P10 Lite hardverileg ugyan az mint az enyém.
-
ZephX
senior tag
válasz
gianni85 #79784 üzenetére
Mp3-at hallgatok, 320 biteset+néha Flac. De, hogy újra raktam a gépről az albumot megoldódott. Az egyik számnál kimondottan brutál volt. Valószínűleg az nem használt neki, hogy a régi telefonról áttöltöttem a zenék egy részét, a másik részénél meg kivettem a microsd-t és felmásoltam a laptopra, onnan meg átettem a telefonra. De már a régi telefonon is rossz volt, valószínűleg már régebben is sokat másoltam.
Köszönöm mindenkinek az észrevételeket.
-
ZephX
senior tag
az remek.
de minden, telefonok meg fülhallgatók? a régi fülhallgatóval is a hallottam a régi telefonon, meg az új fülhallgatóval is. de az új fülhallgatóval az újon is hallom.
K1LLMy53Lf: a telefonon nem sok minden fut, nincs benne memóriakártya, a belső memórián vannak a zenék. sajnos recsegés is van, néha.
-
ZephX
senior tag
Sziasztok!
Lehet nem idevaló a kérdés, ha nem akkor kérlek irányítsatok máshova. Most vettem Huawei P 20 Lite telefont és sony mdr-xb50-vel hallgatok rajta zenét. Alapvetően jól szól, de néha olyan van a számok közben, mintha megcsúszna a bakelit lemezen a tű (csúszós fémes hang). Ezt már hallottam az előző telefonomon is (LG G3), de itt többször. Mi lehet a hibás a telefon, a füles vagy a zene? Régebben a JBL fülessel is hallottam ilyet, mielőtt megadta magát.
Előre is köszi a választ.
-
ZephX
senior tag
Hali!
Aki használt már Meizu EP51-t annak van tapasztalata más gumi haranggal? Vagy csak a sajátját lehet rátenni? -
ZephX
senior tag
Sziasztok!
Egy nálam technikában jártasabb személy véleményét szeretném kérni. Van egy mikrofonos fülhallgatóm, ami teljesen jól működik. Viszont PC-n úgy hallgatom, hogy rá van kötve egy 2 méteres jack hosszabbító. Ha így hallgatom, kb a fele jön át a hangnak. Viszont ha folyamatosan nyomva tartom a mikrofon gombját akkor teljesen jó.
Telefonról, illetve ha közvetlenül, hosszabbító nélkül hallgatom akkor teljesen jó. És ez több fülesnél is előfordult. Mi itt a magic?
-
ZephX
senior tag
Köszi a választ. Értem amit írsz, bár nem tudom, hogy nekem ez gyakorlatban mit jelentene. Igazából nekem az a fontos, hogy nem legyen tompa. Mert vettem egy ACME BH105-t és nem volt rossz, de sokkal tompább volt, mint a JBL. Esetleg ebben a kategóriában, mint a Sony tudnál-e más alternatívát ajánlani?
-
ZephX
senior tag
Sziasztok!
Nekem a JBL T110 az etalon fülhallgatóm, ahhoz mérek mindent, azonban ez megadta magát. Hasonló vagy jobb hangzású fülest keresek. Sony MDR-XB50AP most akciós és az lenne a kérdésem, hogy nem túl sok ebben a basszus a JBL-hez képest? Nem baj ha van benne csak ne legyen túl tolva.
-
ZephX
senior tag
Sziasztok!
Adott egy 2m-es jack hosszabbító (nem a legolcsóbb valueline) egy PC-be kötve. JBL T110 fülhallgatót ebbe bedugva valami borzalmas doboz hangja van. Ugyan ebbe egy régebbi Maxell Metallics-nak semmi ilyen baja nincs. Hosszabbító nélkül telefonról tökéletes hangja van a JBL-nek is. Mi lehet a bibi?Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Fotók, videók mobillal
- Apple asztali gépek
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- E-book olvasók
- Bestbuy játékok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- E-roller topik
- Energiaital topic
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- További aktív témák...
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest