-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.t.a.
senior tag
válasz
rumos14 #3185 üzenetére
Nekem csak a telómhoz kell. Nem tökéletes annak sem a minősége, de az a pár száz forintos vacak, amit éppen be tudtam szerezni valami förtelem. Mintha nem is lenne benne mély. Másra nem használnám. Zenét ha hallgatok, vagy játszok a gépen, akkor ott vannak a hangfalak. Megrendeltem a CX300-at. Majd megírom a véleményem ha megjött (kb jan 2.).
-
k.t.a.
senior tag
válasz
Macilaci457 #3179 üzenetére
Köszi a választ.
-
k.t.a.
senior tag
Tudtok nekem ajánlani olyan fülest, ami 2,5-es jack dugóval rendelkezik, és szépen szól. Kb 10eFt-ot szánok rá (maximum). Tudom h léteznek átalakítók, de ha lehet most inkább anélkül oldanám meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Okos Otthon / Smart Home
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AliExpress tapasztalatok
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- Autós kamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest