Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telegdy
aktív tag
Sziasztok!
Ma megjött az új Brainwavz R1 fülesem és finoman szólva is leesett az állam tőle.
Van itt már valakinek közülletek? Érdekelne más véleménye is!
Ha nem, akkor írok róla egy rövid beszámolót hamarosan...MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
Telegdy
aktív tag
Sziasztok!
Egy Brainwavz M1-esem van December óta, ami már egyszer gariban cserélve is lett, most pedig újra elromlott. Kábelcserére szorul, a jobb oldalán egész közel a füleshez megszakadt a kábel...
Visszaküldeni Hong-Kongba nem szeretném, mert nem csak hogy pénzbe kerül, de több mint egy hónap a folyamat, és abban sem vagyok biztos, hogy cserélik másodjára.Szóval a kérdésem: Tudtok valakit, aki foglalkozik ilyen kábelcserés ügyekkel? Megfizetem, csak ne teljen hónapokba az ügy. Vagy érdemes vele egyáltalán foglalkozni még?
Előre is köszönöm a segítséget, tippeket, akármit!
DávidMacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
Telegdy
aktív tag
válasz ribery22 #16639 üzenetére
A ProAlpha-ról nincsen sajnos tapasztalatom, de már rendeltem belőle 4-et, úgyhogy nemsokára lesz 3 havernak, egy nekem
Ja, és igen, adják hozzá, régebben még több fajta volt a dobozban, most már "csak" 3 párral küldtek.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
-
Telegdy
aktív tag
válasz themebuilder #16633 üzenetére
Párszáz forint volt a posta(már nem emlékszem), és a szokásos Hong-Kongi postautat kellett megvárni, de ha jól sejtem ezt te is tudod...
Viszont megérte megvárni, a hangminőség számomra etalon.MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
Telegdy
aktív tag
válasz Luissimo #16625 üzenetére
Igen, mikor elromlott írtam is, hogy magyar boltban tuti elhajtanának egy ilyennel, rámfognák, hogy eltörtem, satöbbi.
Természetesen megtartok minimum 3 fülest, egyre pedig már van vevőm, egy haverom. Azt se adnám el, ha nem kellene neki.Amúgy most hallgattam, és dermesztő, hogy a Brainwavz M1 mennyivel jobban szól a CX500-nál és társainál. Komolyan, elállt a lélegzetem kb.
(Persze tudom, hogy ennél sokkal jobbak is vannak, csak nem ennyiért)Viszont befostam, mikor kicsimagoltam a fülest, belehallgattam, és az egyik oldal sokkal hangosabb volt, mint a másik. Aztán kiderült, hogy elfelejtették "kilyukasztani" a bogyó közepét
-
Telegdy
aktív tag
Sziasztok!
Kb. 3hete írtam nektek, mert szétesett a Brainwavz M1-es fülesem.
Akkor még nem igazán hittem a gariban, azt hittem dobhatom ki a francba, de nagyon rendesek voltak, és (a postát leszámítva) nagyon gyorsan kicserélték a fülest.
Gondoltam leírom nektek, a leendő Brainwavz tulajoknak még jól jöhet az infó!Most viszont 4 fülesem lett, mert vettem hármat amíg a Brainwavz világkörüli útját járta
-
Telegdy
aktív tag
válasz Luissimo #15824 üzenetére
Az oké, hogy adnak 2 év garit, de mikor beállítok hozzájuk a szétesett fülhallgatómmal, kiröhögnek. Nem egyszer jártam már így hasonló esetekben (nem fülhallgatóval, és nem az edigitalnál), de ez a bevett gyakorlat itt Magyarországon, hogy amit lehetséges, azt a fogyasztóra fognak, az az ő hibája, szó sem lehet gyárilag defektes termékről.
-
Telegdy
aktív tag
A Brainwavz gariról annyit, hogy most a minap intézkedtem, szó nélkül cserélik a fülesem, amivel egy magyarországi boltból szerintem simán elhajtottak volna (szétesett). Az mondjuk igaz, hogy tovább tart. És ajánlani pedig az alphát meg az M1-est ajánlom.
-
Telegdy
aktív tag
Nos, vettem egy CX500-as Sennheisert, gondoltam, hogy ebben nem fogok csalódni.
Most járatom be
Ha meg visszajön a Brainwavz, akkor felváltva használgatom majd őket, talán jobb is, mint minden nap ugyanazt nyúzni hónapokon keresztülMás téma: Szerintetek hogy lehet az, hogy a Samsung Galaxy S-hez kapott In-Ear füles nem működik a Samsung Omnia 7-es telefonommal? Furcsa, torz hangja van, nem hallom a zene egy részét, csak a gitárokat, meg ezt-azt. Visszadugva a Galaxy S-be normálisan működik. Tudom, hogy nem nagy szám, de jó lett volna azért.
-
Telegdy
aktív tag
Nos, feladtam a Brainwavz fülest postára, megy vissza Hong-Kongba, és érkezik helyette egy új
1250 forint volt a légiposta, gondoltam dokumentálom a később ugyanilyen problémával kűzdőknek
Addig pedig úgy döntöttem, hogy valami olcsó fülest veszek, és azzal átvészelem ezt a bő egy hónapot
Creative EP-630ra gondoltam 3ezerért, mert olyanhoz már volt szerencsém, és nem csalódtam, de ha van más ötletetek, írhattok!MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
Telegdy
aktív tag
Szerintetek egy Sennheiser CX500 milyen lenne egy Brainwavz M1 után/mellett?
Azon gondolkozom, hogy veszek valamit, míg a cserefüles megérkezik Hong-Kongból.MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
Telegdy
aktív tag
Ez összepattintható.
Az MP4Nation-ös Supportos srác azt írja, hogy elő szokott fordulni, és simán vissza lehet pattintani, csak hogy nekem elszakadt ott benn valami, ezért csere. Most már csak arra leszek kiváncsi, hogy vissza kell-e küldenem, vagy elég a kép, és küldenek újat.[ Szerkesztve ]
-
Telegdy
aktív tag
válasz themebuilder #15711 üzenetére
Értem. Javítgatással én biztosan nem fogok foglalkozni, tehát marad az, hogy garancia, vagy eladom alkatrésznek.
Addig is lehet veszek nálad egy fülestMacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
-
Telegdy
aktív tag
válasz Shufny #15705 üzenetére
Nos, írtam ticketet, remélem válaszolnak.
Ha érdekel valakit, itt van 2 kép:
[link][link]Addig is vennék valamit, mert beleőrülök abba, hogy nem tudok zenét hallgatni. Mit ajánlotok ami hasonlóan jó, mint a Brainwavz, és nem túl drága?
Rockot, metált hallgatok leginkább.
Legjobb lenne, ha lenne belőle az aprón, mert nincs kedvem napokat várni.MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
Telegdy
aktív tag
Sziasztok!
Boldog tulajdonosa voltam egy Brainwavz M1-es fülhallgatómnak, mindaddig, míg tegnap egyszerűen csak szét nem esett a bal oldala.
Nagyon vigyáztam rá, nem az a fajta vagyok, akinek pár napig bírják a fülhallgatók. Ezt karácsony után vettem, és mivel nem is volt végig MP3 lejátszóm, volt amikor csak itthon hevert a fiókban.Két kérdésem volna:
- Fordult már ilyen elő más Brainwavz fülesével is?
- Garanciát felejtsem el, vagy érdemes próbálkozni?Előre is köszönöm a válaszotokat!
-
Telegdy
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest