Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
Amúgy az Alis 1 USD-s habszivacs fülesbogyók közt van érdemi különbség? Illetve a ComplyTM és 0.85 USD-s bogyó között van arany középút?
-
helixP
nagyúr
Van dupla aksis kialakítású is a ZS3-hoz. (A paragrap pin -kialakítás.)
-
helixP
nagyúr
válasz powerray #79900 üzenetére
Ha senki nem próbálta még, ez a csávó egész jól review-ol.
-
helixP
nagyúr
Aha, akkor kihozták a ZS3-ra is a dupla akksis megoldást. Szerintem ennyit nem ér meg, de mindenki maga döntse el. (az egy akksis kb 4 órát bír ki és 20 perc alatt tölt fel, amíg az ember fogat mos,vagy felöltözik összeszedi az egy napi töltést ) Ebay-t nem tudom, de azt igen, hogy GearBestről eredeti jön, és ott is van 8-9 USD-ért is + a GB gyorsabban és pontosabban szállít.
Tényleg csak azt tudom mondani, hogy eddig még soha, semmi sem ült így a fülemben, mint ez (a megfelelő illesztékkel), pedig volt pár fülesem. Nyilván mindenkinek más a füle, de ez nekem nagyon bevált, és akkor a hangminőségről még nem is beszéltünk[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Linkelnéd a 24 UDS-set? Nem is láttam olyat.
Elég könnyű a BT-rész, pláne, hogy a fül mögötti megoldás van, teljesen jól hordja a súlyát. BT-fülessel mindig gond volt nálam a futás, mert kimozdult a fülemből, ezzel nincs bajom.
Ez nem kompatibilis a ZS3-mal, ha jól látom, ez a másik fajta csatlakozó, ami pl az ED12-höz való.
Amúgy annyi, hogy ebben a fajtában 2 akksi van, dupla üzemidő.Maffia91: Én is tartottam a fül fölötti elvezetéstől, de nagyon bevált (lásd második bekezdés )
Veron: Én nagyon megszerettem, ED12-m is van mellette, az meg sem közelíti. Sem hangzásban, sem a külvilág kiszűrésében.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Nem veszíti el, csak egy pillanatra megszakad. Ha pl. telefon zsebben, kabát, pulcsi és zsebre vágod a kezdet úgy, hogy takarod a telefont, akkor dobja, aztán megtalálja.
Futás közben, vagy csak városban használva teljesen jó, lakásban is kibír 1-2 falat, egy hajszálnyival gyengébb csak, mint az egységsugarú BT füles (pl. Awei, vagy Meizu) -
helixP
nagyúr
válasz sunnysys #79679 üzenetére
BT kábellel használom a KZ ED12-t. Nem olyan kiemelkedő a range, és az érzékenység, de azért a simán használható kategórián belül van. Nyilván a kábeles hangminőségnél semmi sem jobb. Amit linkeltél, annak 2 akksija van. Nekem az egy akksis verziója van, az szűk 4 órát +- kibír, ez kb. a duplája.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
BKV-t sem hallom, ha be van dugva, és a forgalmat sem. Az irodát humoros példaként hoztam fel, ezen felül nem bömböltetem a zenét, mert nincs rá szükség, annyira jól szigetel. Volt pár fülesem, ezért emelem ki ezt a faktort.
Kísérletezni drága mulatság ezért javasoltam neki ezt, kivel korábban jelezte, hogy lemondott au aktíiv zajszűrésről.[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Köszi a segítséget, megjött a Zirconom, ennyiért ez ajándék, tökéletes lesz lesz irodai fülesnek.
-
helixP
nagyúr
válasz pulutodurumo #79213 üzenetére
Köszi!
Van egy ED12m, az kényelemben tökéletes, van BT adapter, jó lenne a hangzáson javítani a 'családon' belül[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
A két pin-es céggel cserélhető KZ fülesekkel kapcsolatban van valamilyen összehasonlító nagy teszt, vagy review, esetleg személyes tapasztalat, hogy miként viszonyulnak egymáshoz? Kezdek elveszni köztük (ZSN, ZSR, BA10, AS10, ZS4-5-6, ES4, ES3)
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz f4lcon #78932 üzenetére
Köszi! Fogalmazhattam volna jobban: ár/értékben és kényelemben etalon, nekem is egy jobb van, napi használatra, ez irodai fülesnek kell, de ez meg is tetszett, alin 10 USD-ért dobják utánam. Számítsak fake termékre? Lévén 13 E környéki áron van emag-on.
Bodz: köszi, láttam korábban és nagyon tetszett, de in ear-hez ragaszkodom, mert az irodában néha gyorsan kell kikapni amúgy Over the ear van napi használatra és szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Keresek vezetékes, in-ear fülest, ami lecseréli a Piston 2-met és Hybridemet, nagyjából 5000 Ft-ig. (Piston 2 nekem az etalon, csak már haldoklik sajnos).
KZ ED4-ről mik a vélemények? Bármilyen ötletet szívesen fogadok!Köszönöm
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
válasz BigBlackDog #52769 üzenetére
Amennyiben a fentebb linkelt fajta és már nem tartasz rá igényt, Rád írhatok egy privit?
-
helixP
nagyúr
válasz #71562240 #52761 üzenetére
2500 körül van egy csomag és abban van minden, nekem meg valszeg M-es kéne csak, ennyit meg nem ér meg nekem, sem a fülem nem ennyire "vájt", se pedig a hardvertáram nem ennyire fejlett, hogy a Pistonom árának a felét "bogyóra" költsem
Egyesével lehet h vennék 1 párat-ot próbára, de ahogy látom, ez nem lehetséges. És a Piston sem szigetel rosszul.[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Többször is ajánlottátok a Sony Hybrid-"harang"szettet. A tudomány mai állása szerint is ezek a legjobbak? Piston 2-vel kompátibilisek?
Esetleg inkább "karácsonyfa"-típusú füles lenne jobb? Vagy ez totálisan egyéni fül-ujjlenyomat kérdése?Előre is köszönöm!
szentkuti11: Köszi: még két kérdés: a "méretek" azok egy az egyben átválthatóak, tehát ami itt M, az ott is M és fordítva?
Valamint: beszerezni vajon honnan érdemes?[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Eléggé speciális igénnyel fordulok Felétek. 'Agybadugós' fülest keresek, de rövid kábellel, mivel Bluetooth Headsettel használnám. Eddig egy Sony HPM-70-tetejét használtam erre, de tönkrement. Tudtok ebben segíteni? Egy közepes-közepesnél jobb minőségű cuccra gondoltam.
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz Moleman #43381 üzenetére
Főleg, hogy otthon van is AD-57-em... HPM-70-tényleg annyira szépen szól?
Amúgy kicsit belezavarodtam ebbe a lábkiosztósdiba, mert a joy-on kívül pl ezzel is szól, újabb, in ear Samsung fülessel bizonyítottan nem, hagyományos Nokia fülessel megint nem.[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz szentkuti11 #43378 üzenetére
Köszi srácok
Azért mindenképpen kipróbálom vásárlás előtt. Pont jó is lenne nekem.[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz szentkuti11 #43373 üzenetére
Köszönöm a választ, van egy ilyen SE-fülesem, szeretem is, csak az a gndom, hogy azzal nem kompatibilis a lábkiosztása. Ezen azóta már változtatott mióta Sony lett a cég?
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Telefonhoz (Wayteq Talk 5H) keresek olcsó, körülbelül 5000 Ft-körüli áron mikrofonos, OMTP-kiosztású, in-ear kialakítású, sportoláshoz is használt fülhallgatót (a sport-kialakítás nem követelmény, csak ne essen ki a fülemből annyira könnyen). A HamaJoy nagyon tetszik, talán egy hangyányival jobb minőséget el tudnék képzelni (meg normálisabb színeket ).Előre is köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Lehet, hogy off a kérdésem, de itt vajon tudtuk nekem segíteni jobb minőségű, zenehallgatásra is alkalmas headset keresésben?
Valamilyen 5e-alatti, 'samsungos lábkiosztású' headsetre lenne szükségem, in-ear kialakítással.Előre is köszönöm a segítséget!
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Sennheiser CX300 II Precision fülhallgató Black EcoPack -terméknévben az Eco Pack mit jelent? miért olcsóbb ez mint egy sime cx 300 II?
Köszi a választ
-
helixP
nagyúr
Nemtudom, ezt ismeritek-e de nagyon érdekes tanulmány.
-
helixP
nagyúr
válasz j.bravo #6048 üzenetére
Én a Panasonic RP-HJE200-ast használtam, és jól szólt, eléggé, de nemtudom hogy jobb-e mint a HPM-70, arról elég jó vélemények vannak ...
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek nem fake a Red Tower-által árusított CX300 5900-ért?
Előre is köszönöm a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
akkor köszi, bukott a mutatvány.
De még így sincs megoldva a füles problémám. Most Panasonic RP-HNJ200E-K -t használok és nem rossz, csak elhagytam az egyik füléről a legkisebb gumipárnát és közepessel meg nem az igazi.
Valami inear-kialakítású szápen szóló fülest keresek, de megfizethető áron (max 6 ropi). Ha van ötletetek szívesen meghallgatom
Köszi -
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Beleolvastam a fórumba és nagyon benne vagytok a témában
Az lenne a kérdésem, hogy AKG-t mennyire hamisítják, mert k321-et 4000 Ftért ,k324-et 5000 ért árulnak. Lehetséges, hogy eredetiek? Ha igen, ennyiért megéri?
Köszi -
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Az mp3 lejátszós topicban Rátok hallgattam és nem bántam meg a sansa clip-el 4 éve az első jó mp3-lejátszóm.
Most viszont egy füles kéne. Sokat olvasgattam a topicot de sajna nem tudok kiadni 5K feletti összeget egy fülesért, úgyhogy egy 5K környék in ear-re vadászom. ezekhez mit szóltok? (igazából az ó"in ear"-ség a lényeg és a fontos)
Manta - MM 19
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- PlayStation 5
- Steam topic
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest