Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asus blog: az UEFI boot beállítása
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
válasz #16820480 #65325 üzenetére
Piston 2-m volt (?), de nem találom, lehet elhagytam
Nekem annak a hangja tetszett. Keresek újra ajánlott headsetet az árában. Ezért kardozok a Piston 3 mellett. Jó lenne még elcsípni belőle. Havert is érdekli, 2-t rendelnék.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
válasz #16820480 #65321 üzenetére
Ezek gondolom eredetik:
Piston 3 : 14.35 dollár (bár most nézem nincs is készleten..)
Hybrid : a gumi mögötti nagyobb kiálló kör miatt nem kényelmetlen a fülben? Nekem nincs nagy fülkagylóm. 16.79 dollár
Capsule : hangban ez jobb lenne, mint a Piston 3? Olcsóbb... 10.79 dollár[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Tulku
veterán
válasz #16820480 #65285 üzenetére
Én ezt arra alapozom, hogy hallgattam régebbi verziószámú BT készülékeket...
Már a 3.0-ás nem APT-X-es AK240 is egy
fosa G4-eshez képest...persze tudom APT-X....de nem APT-X-es a vevőm, "csak" 4.0-ás....ég és föld klasszikuson...Régebbi verziót is hallottam, tán 2.valami volt, arról nem nyilatkoznék...ha placebo az "ég és föld" akkor elnézést, tévedtem...
Én azt vélem, hogy egy normális 4.0-ás vevőegységnél érezni különbséget zeneileg 2.valami és 4.0 (1,2) verziójú adó esetében...APT-X most ne játsszon...
-
xenom0rph
őstag
válasz #16820480 #65123 üzenetére
Most, hogy mondod, könnyen lehet ez volt a probléma. Használva volt a fülhallgató és én erre nagyon allergiás vagyok, mert annyira nem higiénikus és szerintem nem helyeztem be jól/elég mélyre. Egyébként 4S volt a forrás. Az új fülesem egy oneplus 3-on használnám, amiben tudtommal jobb dac van.
- és ugye ráadásul a tulaj ízlésének megfelelő illeszték volt rajta.
[ Szerkesztve ]
halahala
-
titán
válasz #16820480 #65075 üzenetére
Én csak azt írtam, hogy a dual 1more-nál számottevően részletesebb fülest lehet csak dinamikusból is csinálni. Hogy miként viszonyul az eredeti at-nál is x+1-szer drágább n+1 armatúrás fülesekhez, azt nem tudom, de nincsenek illúzióim.
Szóval én elégedett lennék azzal a szinttel, amit a CKR nyújt, akár kétszer annyiért (30-40k), csak legyen kényelmesebb. De ezek szerint így jártam.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
milanmylo
aktív tag
válasz #16820480 #65065 üzenetére
Szia,
Köszönöm a gyors választ. Samsung Gear fit 2-ről van szó és a specifkáció szerint támogatja az A2DP-t. Ez esetben milyen eszközre van szükségem, hogy a klasszikus jack dugós fülesen tudjam hallgatni bluetooth segítségével?
(A telefon nem játszik, nem fogom a kezemben hordozni futás közben)Köszönöm!
MilánROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
-
Tulku
veterán
válasz #16820480 #65049 üzenetére
"Szerintem elég irreális elvárás, hogy valami még csak megközelíteni is tudná az árának negyedéért akár hangban, akár anyagminőségben, nem hogy a kettőben egyszerre."
Ejnye Tamás...és az alkímia? Hidd el elő lehet állítani aranyat moslékból is...elveszed az ember kedvit!
-
vicze
félisten
válasz #16820480 #64851 üzenetére
Teljesen elképzelhető lenne, nem birtokolnám szinte az összes 1More fülest amit kiadtak, igy vagy az összes rossz vagy. És én nem a minőséget kritizálom hanem hogy a mély ráül a középre és túl sok mindent elnyom, amit én hallani szeretnék. EX1 sokkal tisztább jobb szeparációval rendelkező hangot ad, viszont mocsok sziszegős, amin az illeszkedik nem nagyon változtatnak, bizonyos számokkal kifejezetten bántó már. Egyszóval messze van a tökéletestől, de mégis mikor cserélgettem a Tripla és közte egyszerűen "underwhelming" a tripleben a részletesség, hiánya közép tartományban. Illetve azért nagyrészt a csalódottság is beszél belőlem, mert sokkal többet vártam a Tripletől, amit nem kaptam meg.
-
-
niof
addikt
válasz #16820480 #64767 üzenetére
Ezt sem árt ellenőrizni, valóban, de én azért egy multiméterrel rámérnék a csatira is! Lehet szakadás is. Bár én anno több mint 3 évig úgy használtam a Sennheiser fülesemet, hogy az iPod-ra rátekertem a kábelt, és nem lett baja. De mondjuk egy rántás, vagy valamibe beakadás is elintézheti... Elég vékonyka drót ahhoz, hiába van műszállal erősítve, attól még elszakadhat.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
hoffman_
nagyúr
válasz #16820480 #64660 üzenetére
koszi a tippet. igy lehet, hogy targyat veszti, 52dolcsi akciosan (szallitast nem neztem), mire ideer legalabb 15-16k, 23-24 felett nem hiszem, hogy elmegy a 750i, sok ertelme nem lenne. 10k korul lett volna jo valami.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Tulku
veterán
válasz #16820480 #64611 üzenetére
DD és BA párosítást kellő odafigyeléssel illik elvégezni...a DD és BA közötti kereszt freki mindenképp döntő jelentőségű...és nem csak a passzív váltó alkatrészekre gondolok itt, a DD "fojtása" játszik kulcsszerepet, ellenkező esetben átveszi az irányítást, kizárólag a magas tartományban hallható a BA...ami mesterséges élességet kölcsönöz neki...
Lear-nél kizárólag 2-300 Hz-ig működik, persze ehhez igen spec DD meghajtó kell...
Egy komolyabb 2 DD-t meghallgatnék (Transculent ref...)....
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz #16820480 #64611 üzenetére
Igen, ez 99,9% biztos (mármint, hogy P3 és hybrid DD ugyanaz), ezt ugye írtam is, hogy megvan a jellegzetes Piston hangzása. Mind1 nagyon sokat vacilláltam már rajta, nem érzem jelen pillanatban úgy, hogy jobbat találnék ennyiért (20k) magasak illetve teljes hangkép szempontjából, így ~1órája rányomtam a "buy" gombra ali-n Aztán max koppanok egy nagyot
Egyébként az előbbi válasznál elmaradt: a forrás egy xDuoo X3, nem hiszem, hogy a közeljövőben ez változna, nekem tökéletesen megfelel ez.
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz #16820480 #64608 üzenetére
(#64604) Tulku: hát a jó kis jahama bőven keret felett lenne (am meg inkább mély kiemelt, vagy rosszul rémlik?) egyébként is, akkor már inkább Monster Turbine az isten, nem?
(#64607) monti0222w: alapvetően min 1BA vonalon gondolkodom, mert a piston hybrid-ben is nagyon tetszettek már a magasabb hangok
(#64608) sheratan: ahogy ezt privátban is írtam P3ban is kicsit sok a mély, vagyis nem is sok, hanem... másabb. És ettől tartok picit a triple-vel kapcsolatban, hogyha valóban ugyanazt nyújtja mélyekben, mint P3, akkor az nagyon negatív lesz. És korábban vicze1 kolléga azt irta, hogy bizony ugyanaz a DD van benne, és a külföldi review-k közül is sok ilyesmire utal. Ezért a vacillálás, illetve az esetleges alternatíva keresés.
Tudom, kevés pénzből ez nem egyszerű
[ Szerkesztve ]
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
MaxxDamage
félisten
válasz #16820480 #64592 üzenetére
HBS-900 az amit adnak a G4 mellé (vagy adtak)
Én a G4-et is függetlenűl vettem még (anno) és nem kaptam mellé, mert mobilkernél vettem, nem szolgáltatónálL
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Tulku
veterán
válasz #16820480 #64546 üzenetére
Antennája van...de én jobbat tudok, csak az rettenetesen néz ki
Most mások vannak soron...Angie után most a Custom Art rejtelmeit tanulmányozom...
3 db FK ebből kettő párban (az 4 armatúra) a mid-tweeternek és 1 db (az 2 armatúra) a super tweeternek
Aztán a 3300-as (az megen 2) és a CI 8 az csak 1 de az a legnagyobb)...a 6 közép és magas után nem is rakott dampert Piotr...a légyf.ngot is hallani lehet olyan részletes...de sibiliance egyáltalán nincs...komoly... -
-
E2E4
aktív tag
válasz #16820480 #64500 üzenetére
Sokféleképpen próbáltam. Meghíztam a fülemet alul, úgy is. Ott volt mellemet a kvázi szakértő (értéksítő) a végén már kértem én is, hogy nézze meg. Nem talált kivetni valót a felrakásban.
Van még azt hiszem egy bontatlan pár kínai Comply utánzatom, azt ha gondolod elviheted próbálgatni, mert én nem szeretem.
Gondolom. Köszönöm.(Legkésőbb a V10 vakteszten úgyis találkozunk. )
SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)
-
Mageikus
csendes tag
Ha egyszerűen valamiben jó,nem kell takargatni. Majd engedélyt kérek hogy tapasztalatot oszthassak meg,ami neked nincs életedben nem volt a füledben. De ha reklàmoznàm abba se lenne sok beleszolasod. Kérlek a későbbiekben mellőzd ezt a fajta semmit nem érő beszólàsokat itt és màs topicban is,ne gondold te vagy a mindenható..köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
Létezhet olyan hallójárat (láttam ciem-eken) ami szűkül...kevéssé de szűkül...abból sztem ciem-en kívül minden kihúzódik...ha ő ebbe a szegmensbe esik akkor csak ciem...az illeszték is ki fog csúszni...a ciemnél maga a test tartja bent a fülest, nem szimplán a hallójárati szigetelő rész...
-
addikt
válasz #16820480 #64484 üzenetére
3 féle Comply van (S, M, L), de kínai másolatból csak egyféle
a Comply az oldalán mondjuk eleve azt mondja, hogy az emberek 80%-ának jó az M-es méret“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
E2E4
aktív tag
válasz #16820480 #64479 üzenetére
Legolcsóbb megoldásként én kipróbálnék szivacs illesztékeket is, az tökéletesen tud illeszkedni a hallójárathoz, nem szokott csúszkálni sem. Ha nem irritál, akkor jó választás.
RHA esetén csak szilikon illesztékeket próbálhattam ki. (Ebből volt adott több darab, demo célra.) Feltételezem, hogy a szivacs illesztékek fülhallgatónként más és más kialakításúak. Vagy minden fülhallgatóra egy adott sztenderd méret lenne jó? (Ezt nehéz elhinnem.)Lehet füleshez csináltatni itthon fülre szabott illesztéket, ez olyan, mintha CIEM lenne a füles vége, de azért nem teljesen azonos vele, ez is még olyan 10 ezer körül megvan, ha jól emlékszem.
Erről kaphatnék bővebb információt? (Weboldal, ami még itt nem minősül közvetlen reklámnak.)300 dollártól már simán lehet kapni egész jónak kinézőket
Ezek csak egészen jól kinézőek, vagy jól is szólnak?
Link?Lengyelországba kellene utaznom, hogy mintát vegyenek a füleimről?
Esetleg elküldeni oda a füleimet postán, hogy kiöntsék belőle a formát?
Viccet félre téve.
Mi ennek a gyakorlati menete? Van erről valakinek konkrét tapasztalata?[ Szerkesztve ]
-
RIC5I
tag
válasz #16820480 #64374 üzenetére
ha jól látom értelmezem ezekbe a sonykba cserélhető a füles rész és maga az egység ami állandó ?
esetleg a Inkd skullcandy ről van neked vagy valakinek valami tapasztalata ? skullcandy szóval én óckodok tőlle viszont mindenki írta hogy árához és márkájához képest jó a hang képe van és itt is 2 ilyen pack van a végén emiatt gondolom hogy rendes technika férhetet bele
minden esetre ha nem találok valami világ meg váltó ajánlatot ez a sony lesz a befutó köszönöm szépen
Hatékonyság nem tetszés kérdése.
-
qpakcovboy
őstag
válasz #16820480 #64361 üzenetére
Mindenképp márkás fülest keresek. Nem akarok kábeltöréssel meg hasonló dolgokkal bajlódni. A JBL j22i is nagyon jó választás volt, de ha lehet feljebb lépnék. A momentumról sok jót olvastam ezért jött az 5let. A denon fejhalgatókat nagyon kedvelem, de sporthoz szóba sem jöhet. A JBL nálam már bizonyított, de nyitott vagyok mást is kipróbálni. Ezért kerúlt képbe a momentum.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz #16820480 #64351 üzenetére
Köszi mindenkinek.
Piston earbud tűnik elsőre jó választásnak, rendelésnél van valami amire oda kell figyelni, hogy ne kamu cuccot kapjon az ember? Vagy ilyen füleseknél nincs az hogy hamis terméket küld egy eladó?
#64350) kemcso
Köszi felajánlást, melótól függően lehet, hogy elfogadnám az ajánlatot, mert szívesen megnézném élőben is a fülest.
Live-Die-Respawn
-
vicze
félisten
válasz #16820480 #64315 üzenetére
"AX-35 can’t compete with the more complete and higher quality sound of the 1MORE hybrid. The AX-35 seems like a midbass heavy and fuzzy sounding earphone in comparison. I don’t think there’s one thing about the 1MORE sound that isn’t superior."
Lehet tényleg én vagyok a totál hülye, de tök mást hallok.
-
darvinya
titán
válasz #16820480 #64315 üzenetére
Ráadásul kb ők az egyetlenek, akiknek a távirányítói működnek rendesen androidos telefonokkal, nem is értem, ezt hogy nem tudja más megoldani
Ez egy kicsit téves.
Mert telefon gyártó függő, hogy milyen értékhatárra állítja be a vezérlést.
Hívás/Play egy standard, amihez nincs gyártói beleszólás.Kábelről csak annyit, hogy azzal lehet még trükközni hangzáson.
Ennek ára gyors elkorhadó vezeték, stb.
Erre még rájön, hogy így biztosítható a folyamatos vétel/gyártás.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
vicze
félisten
válasz #16820480 #64311 üzenetére
"A Triple-t nehéz hova rakni mert az anyag minősége tényleg nagyon magas, de a hangja nyilván nem gyenge, de sehol nincs akár az AX35-höz képes részletességben leginkább"
"~40$ környékén mocsok jó vétel a Dual"
A nem sok jótól szerintem messze van. Vedd figyelembe hogy AX35 ~50$.
Hiába a 2 BA ha nem ad semmi +t. Csak hát a Dual-t 60 alatt már nem kapni. Persze, így meg a Triple a jobb vétel egyértelműen. Nagyon sajnálom, hogy a Dual-t ennyire elárazták. A legnagyobb hibájuk még mindig, hogy DD oldalon pont ugyanazt hallod mint a 12$-os P3/1M301-ban, és ez nekem nagyon lehúzza az egészet BA ide vagy oda. Sok másban annyival jobb DD van, kár hogy ezek már csak inkább profit szerzésre fejlesztet fülesek.AX35 vs. Triple estében nagyon nehéz, hogy a hangminőséget, vagy az anyagminőséget áldozod fel.
------------
Amíg a Capsule ilyen irreálisan drága, addig el kell döntsem, hogy EX1/Titan vagy Titan 3. Na ez sokkal nehezebb döntés.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz #16820480 #64307 üzenetére
Szerintem nem írtam olyat, hogy nem tetszett, mert minőségre még mindig az egyik legjobb amivel találkoztam. De ha hangzásra összehasonlítom a Pistont(isten tudja mi az alap neve), a Dualt és a Triple-t akkor semmivel se indokolható az árkülönbség, pusztán hangzás szempontjából. Nem tudom, hogy te hallottad-e mind a 3-at egymás mellett, mivel én az AX35-at belevéve folyamatosan váltogatva hallgattam.
Egyszerűen a Dual és a Triple között olyan kicsi a különbség, hogy a többség nem fogja hallani és 40$ vs. 100$, ezért vagyok ennyire kritikus a főleg a Triple-lel.
Ha gondolod, szept. elején és okt. közepén arra járok, akkor összefuthatunk. Addigra talán beszerzek egy Capsule-t is.Abban is teljesen igazad van, hogy az AX35 kábele egy fos, ezt se tagadnám. Számomra a mikrofonnak 0 hozzáadott értéke van, ez persze nagyon egyéni dolog.
-
Yaksy
csendes tag
válasz #16820480 #64299 üzenetére
Nagyjából én is erre a következtetésre jutottam felépítést és a hangzást illetően. Köszönöm a megerősítést!
Ahogy egyre jobban kezdek belemerülni a témába, ugy bukkanak fel a lehetséges delikvensek.
Például ez:
https://edigital.hu/fulhallgato/fiio-ex1-ear-monitor-fulhallgato-p389673Vélemény? Tapasztalat?
Meg a helyzet az , hogy a Kínából beszerzés elől sem zárkózom el de halvány lila ibolyántúli fingom sincs, hogy mi lenne a nyerő választás.(bőség zavara)
Ugyhogy egy két tippet szívesen fogadnék.
Aknamély tisztelet! -
E2E4
aktív tag
válasz #16820480 #64259 üzenetére
Nem így csináltuk, de ha egy másik V10 tulaj is rendelkezésre bocsájtja a telefonját, én a magam részéről szívesen felajánlom a sajátomat a teszt erejéig.
Még a zenei fájlokat is biztosítom. (Az egyik valószínűleg az lesz, amin legelőször hallottam a különbséget, egy elektronikai nagy áruházban állva, midőn pár órácskát (!) hallgattam a V10-et... (Részletesebben az első V10-es hozzászólásomban írtam róla, amikor még se telefonom nem volt, se Topikgazda nem voltam ott, ahogyan akkor még senki sem írt téma-összefoglalót oda. (Akkor - ha szabad ezt leírnom - "szerettem bele" a V10 Hi-Fi üzemmódjának a hangjába, és annyira elkapott a hév, hogy időt és energiát nem sajnálva megírtam a téma-összefoglalót, amit a mai napig rendszeresen frissítek.)Vakteszt: Beszéljük meg, gyertek, teszteljétek le, és akkor tényleg pontot lehet tenni erre a szakmai vitára.
-
vicze
félisten
válasz #16820480 #64257 üzenetére
Lightning-nál kizárt, ott erős problémát okozott, hogy nincs a csatlakozóban analóg kimenet és ezért került a jack alulra, hogy egyszerű 30PIN-es átalakítóval még működjenek a régi dokkolók. Illetve szépen megdobta a Lightning dokkolók árát is.
USB-C-nek van analóg kimeneti lehetősége, de valahogy nem hiszem, hogy sokan használni fogják. Egész mizéria lényeg, hogy kevesebb alkatrész kelljen a telóba, illetve drága kiegészítőket tudjanak eladni, így max. pár kínai gyártó meghagyja de a nagyok biztos nem. -
E2E4
aktív tag
válasz #16820480 #64247 üzenetére
Számomra is optimálisabb lenne a telefonhoz inkább egy remekül izolált "füles" vásárlása.
Ha már ez a FÜLhallgató topik.
Úgyhogy akkor térjünk is át ezen kérésemnél a fülhallgatókra.Egyébként elismerésem a Topikgazda kollégának a TIR megírásáért, és a topikban tanúsított végtelen türelméért. (Utóbbira engem még csak most "tanítanak" az olyan "kedves felhasználók", akik egyike miatt pl. ide is "bekukkantottam".)
...akkor az összhangra, szinergiára kell figyelni leginkább.
Maximálisan egyetértek veled.
Annyiban megvan a kellő bizalmam a V10-el szemben, hogy - ahogy azt a V10 topikban le is írtam - egy (picit nehezebben hajtható) FEJhallgatónál a "telefon" már bizonyított high-gain üzemmódban, ahol azért a megnövekedett hengerlő mellett észre lehetett venni némi dinamika növekedést is, ami a minőség érzetet emelte. (Számomra a szóban forgó fejhallgatónál ez szignifikáns volt.)Az aux (illetve line-out) kimenet általában annyit csinál amúgy, hogy a hangerőszabályzód szintjétől függetlenül maximális jelszintet küld ki.
A tapasztalatok azt mutatják, hogy aux módban a low-gain szint maximális hangerején (75/75) túlmenő jelszint növekedés érzékelhető. (Persze ezt műszerezettség - és a mérési eljárás nehézségének - hiányában nem tudom pontos értékekkel prezentálni.)Köszönöm neked is a szakmailag korrekt és intelligens választ.
-
tknof1871
őstag
válasz #16820480 #64156 üzenetére
Ha a csipesz működik, akkor ráteheted a kábelre szerintem simán, ahogy mondjuk a ruhát felteszed a szárítókötélre
Többszöri próbálgatás után ellenkező véleményt kell elfoglalnom. A csipesz hiába működik, a horog kell.
A hibátlan shirt clip (vagy magyarul csipesz) és a kábelt tartó és korlátlan 1 tengelyes forgó mozgásra képes horog mint koncepció jó. Nagy szolgálatot tesz. Pótolhatatlannak latrom, szerepét maradéktalanul semmi sem tölti be.
Szégyen a Mee részéről, hogy azt a horgot olyan gyengére alkotta meg, hogy a csipesz első és egyben óvatos áthelyezése a kábeltartó horog végleges megsemmisüléséhez vezetett.
Inkább fogok egy nagyobb ruhaszárító csipeszt és egy jó duct tape-el arra rögzítem a kábelt. Nem fog forogni, de ez legyen a legnagyobb baj.
Valamit távibbra is fenntartom, hogy szükség lenne egy nem veszélyes drótra, amit úgy lehet a fejre tekerni, hogy megtartja alakják. Feltámaszkodik a két fülkagylóra és a tarkóra, a száj előtt véget ér és a headseet mikrofonját a száj előtt fel lehetne csíptetni rá.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
MaxxDamage
félisten
válasz #16820480 #64216 üzenetére
Zala-Megye (Nagykanizsa és körzete) a lakóhelyem (tart.helyem - még Zalaegerszeg)
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz #16820480 #64208 üzenetére
Már gondolkodtam a cserén (mivel az IE-7 nem mai darab..) de még nem tudom mire lenne érdemes cserélni (mai gyártástechnology)
(#64209) BigBlackDog: jónak nézem, nem is drága , de nekem füles kellene, nem ilyen "fejes" (hasonló paraméterekkel rendelkező)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz #16820480 #64204 üzenetére
& BigBlackDog : Igazat megvallva, nekem az az észrevételem, hogy alap esetben a BT-s füles és Jack csatis IE-7 között hallható különbség ha van is, akkor az nagyon minimális... (szerintem) és pont ezért akarom kipróbálni az elérhető "legjobb" tartomány elérését. (ez csak egy próba lesz)
L
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz #16820480 #64187 üzenetére
Jelenleg azt írja (3.5mm jack csatlakoztatásakor) "normál audió készülék" , na ez akkor lesz jó, ha majd azt fogja ki írni... "Nagy ellenállású készülék" és ekkor lesz az 50 ~ 150 Ohm -os magas impedanciájú. Jelenleg csak "Low Gain" az elérhető. (magyarul az a progi sokmindenen nem változtathat, inkább semmin. Android 6.0 -val alap a HiFi DAC 32bit bekapcsolása jack füles csatlakoztatásakor és a színmélységet az impedancia határozza meg (amit a készülék támogat)
Jelenlegi 16 Ohm Impedanciás IE7 -el
(#64189) f4lcon: Próba cseresznye
Mindenkinek köszi ! (befejeztem, majd ha az eszköz(ök) megjönnek, kiderül, hogy van - e változás vagy sem (de elvileg lesz)
L
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz #16820480 #64187 üzenetére
Nem, a linkelt app nem azt csinálja csak, hogy más alakhamzásokat is az adott USB audio sávra továbbítja, hogy a ESS-t használja a WDC helyett. A Low-High váltás automatikus mindenképp.
És természetesen semmi értele kikényszeríteni a high gaint-t egy IEM-nél pont a lehető legkisebb impedancia a kívánatos.@Tulku: Nem azért de SW-vel hogy növeled ezeket? SW erősítés szépen túltolhatja a limiten, dinamika meg kb. a masterelésnél/felvételnél kerül a zenébe, utólag már biztos nem adsz hozzá, max. a legtöbbet lehet kihozni belőle, de ahhoz nem SW kell, hanem HW. Max. úgy nőhet a dinamika, hogy durvábban belenyúl a szenébe és szegreáltan halkít erősít egyes részeken, de az eléggé széttorzítja a számot összességében, sok értelmét nem látom.
[ Szerkesztve ]
-
Santi22
aktív tag
válasz #16820480 #64004 üzenetére
Végülis úgy döntöttem, hogy JVC HA-FX101 Xtreme Xplosives lesz. Ott fent is ajánlott, meg csak 3690 huf az edigitalnál, azt még kibírom. Ezek a Skullcandyk nagyon csábítottak, de gondolom a vonzó külső, nem olyan belsőt rejt (fent se ajánlott), ezenkívül csak az olcsóbb Sonyk, Pioneerek, Philipsek vannak, amikről meg nem sokat tudni, hiába keresgettem, valószínűleg tucatáruk.
[ Szerkesztve ]
-
Santi22
aktív tag
válasz #16820480 #64002 üzenetére
Ott azt írják, hogy jó a hangzása. A kérdés az, hogy mihez képest? Ha 3-ig ez jó, veszem megfelé már azonnal, ha 3-ig van jobb is az edigitalnál akkor mondjátok és veszem azt, ezért kértem itt segítséget.
Nyilván soha nem lesz még kanyarban sem ott, ahol a drágább többezer vagy több tízezer forintos fülesek vannak, nem is várom ezt. 3ezerig keresem a legjobbat, vagy mondhatjuk úgyis, hogy a legkevésbé szart, ha úgy tetszik.[ Szerkesztve ]
-
trepxe
tag
válasz #16820480 #63976 üzenetére
Az érdekes az, hogy ha az ember alapvetően "audiofil" és kiegyenlített hanzást keres, sohasem tudhatja, hogy valójában, amit annak gondol az tényleg az-e :-)
A nap végén mindenki arra vágyik, hogy olyan hangzást kapjon, ami neki tetszik és jól érzi magát vele. Aki nem audiofil, annak tök mindegy, hogy minek hívják, az audiofil pedig csak reménykedik, hogy ami tetszik neki az pont kiegyenlített. ( valójában az az ideát kegetik, hogy az szól jól és természetesen, ami kiegyenlített, pedig a füles, vagy eszköz frekimenete csak egy dolog, mert ahány felvétel, annyiféleképpen fog megszólalni Nem?! De! :-)
-
félisten
válasz #16820480 #63924 üzenetére
Kössz!
Sima, dinamikus fülesek egy driverrel.
Mi van, ha a vetőcső végén lévő rács is műanyag háló?
Ezeket egyébként lehet pótolni valahonnan? Nem találtam eddig sehol ilyet, de lehet, hogy rosszul ketestem.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Horvi
őstag
-
Tulku
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Volkswagen Passat 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest