- OLED TV topic
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haart
addikt
Na ma megjött a jézuska
Meghozta a Topping DX7s-t.
Egyenlőre tesztelgetem plusz a fejesem se érkezett meg még, így egy pc37x tásaságában tetszeleg .[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
Aki akar most fennt van jóárasítva egy Aune S6 az AVX-en.
Én akartam elvinni, de valaki előttem csapott le rá viszont most nem jelentkezik a vevő, én meg már rendeltem másik DAC-ot. -
Haart
addikt
válasz verybigboy #75361 üzenetére
Nem mert néztem su-8 at is de az 100k lett volna szállítással németországból. Aztán felraktak egy használt dx7s-t ebayre, eu-n belül volt ugyhogy lecsaptam rá.
-
Haart
addikt
válasz Alabástrom #75356 üzenetére
Nem, ebayes használt tétel és Litvániából jön
-
Haart
addikt
válasz Eugene Roe #75354 üzenetére
110k ért szállítással sztem jó vétel volt
-
Haart
addikt
NO megrendeltem én is az uj DAC/AMP-ot.
Egy Topping DX7s lett. -
Haart
addikt
válasz Eugene Roe #75122 üzenetére
A 200-at nem csak a dac-ra értettem hanem a láncra. Ez a dac 300k plusz.
-
Haart
addikt
Mondjuk tegyükfel össehozni 200k-ból egy DAC, AMP, és fejes kombót ami a legjobb Ár/érték arányban van.
Ha a hangszínt kérdezed melegebb hangot kedvelem, lévén hogy az erősítők terén is főleg csöveseket használtam. De csöves fejes erősítőre gondolni sem mertem eddig, főleg hogy a nagy részük kínai. Ami egy részről nem feltétlen rossz, de nem is jó.
Szóval azt mondanám hogy natural de meleg hangzás az ami főleg érdekel. -
Haart
addikt
válasz Eugene Roe #75103 üzenetére
Nincs akkora különbség ja, annyi hogy a D50s-ben ugye nincs erősítő csak DAC. De utána meglenne a szabadság hogy egy Atom vagy valami THX akármit utána kössek erősítőnek, azok már elég jók ahogy nézem.
A másik probléma hogy tök jó hogy az Atom-ot mondják a legjobb 100$-os ampnak, csakhogy europában ez már 170€(Amazon). És annyiért már lehet hogy van alternatívája is, de majd talán a Bodz meg tudja mondani nekünk -
Haart
addikt
válasz Eugene Roe #75095 üzenetére
Ha azt nézzük hogy az egyik 190€, a másik pedig 210€ akkor azért nincsenek távol árban.
Viszont ha azt nézed hogy a 190-ből van egy DAC+AMP-od a 210 ből pedig csak egy DAC-od akkor nagyon nem egy kategória
Összehasonlítási alapom valóban nincs mert fejhallgatóban még nem utaztam, viszont volt már egy pár drága HIFI-m (Mcintosh erősítők, nagy Tannoy hangfalak stb). Szóval ebből a szempontból talán van egy kis előnyöm egy laikushoz képest. -
Haart
addikt
HI, fejhallgató DAC -ot készülök venni, nézegettem a toppingokat mondják jónak szinte minden tesztben itt: LINK
Még nem döntöttem el hogy DAC és AMP is legyen egyben vagy külön vegyek DAC és utána AMP-ot.
Kinéztem egy Topping DX3 PRO-t, de lehet egy Topping D50s-el jobban járnék és utána egy AMP-al, mondjuk egy ATOM-al. Vajon a 2 AK DAC van e olyan jó mint a 2 SABRE a d50-ben?
Esetleg van-e ebben a kategóriában jobb ár/értékű egység?Vajon mivel járnék jobban? Aki esetleg tesztelte már az előbb emlegetett egységeket mondhatna valamit.
Ja igen és egy HD58x vagy HD6xx-et fognak meghajtani még ez sem eldöntött melyik. Egyenlőre elvagyok a PC37X-el.
Köszi,
Art[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
Hi,
Érdemes mostanában Drop amcsiból rendelni vagy inkább ne is próbálkozzak?
CSak az EU-s termékeket rendelhetem bizalommal?
Nemrég vettem egy pc37x-et euról és az tökéletesen megjött gyorsan. Kérdés hogy amcsiból mivan most. Az a baj 10x több tétel van ott mint EU-n. á
Köszi,
ArtUi: látom elég kapós a kélrdés
[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
válasz Alabástrom #43163 üzenetére
Nincs különbség csak a színe.
(#43160) krichd1:
Ez mind igaz kivéve hogy én nem éreztem sötétebb tónusúnak. Melegebb és e miatt realisztikusabb, közelebb áll a hangszerek hangja az élethűséghez, mint az irdac esetében.
De az irdac is nagyon élvezhetően szinez és jó ő is.
Én úgy mondanám hogy az irdac hifisebb hangzású a 301 meg audiofil.Jómagam downgrade után egy sima rDAC-al tolom XD
Na de lesz ez még így se.[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
válasz dgyuri0123 #39054 üzenetére
Nekem az utóbbi volt, így arról tudok nyilatkozni.
Érdemes SPDIF-en használni mivel az USB bemenet nem a legjobb minőségű. Abból kiindulva hogy a TEAC ud-301emnek mérföldekkel jobb van. De újabb is.
Feltételezem ugyanez a helyzet a Denon esetén is. - de ilyenem nem volt tehát ezt ne vedd készpénznek. -
Haart
addikt
Na ez a tipikus példája annak hogyan nem szabad tesztet csinálni.
Tele van a gyári specifikáció boncolgatásával amihez elegendő elmenni a gyártó weboldalára.
Ráadásul semmilyen más termékkel nem lett összehasonlítva, tehát alap nincs.
"Jól szól" ,köszönjük szépen.Nem akarok bántani senkit, de egy nevesebb külföldi oldal legalább odatesz a teszt mellé még legalább 2db hasonló DAC-ot és elemzik azt is hogy ehhez vagy ahhoz képest milyen. És mindezt referencia rendszerrel csinálják ami nem változik. Így van viszonyítási alapjuk.
Minden ami a konklúzióban van csak a gyártó weboldaláról kiszedhető, bárki le tudja írni hogy igényes munka, jók a gombok stb.
Sorry ez az elégedetlenség nem neked szólt Sonja.
[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
válasz krichd1 #37432 üzenetére
Álljon meg a menet, tisztában vagyok minden lépéssel.
A kettő együtt hallgatása csak azért nem jön össze mert túl hamar elkelt az irDAC, lehet túl hamar tettem ki a különböző site-okra, viszont a fene gondolta volna hogy ilyen gyorsan lecsapnak rá. Néha túl sokat kell várnod néha pedig villámgyorsan elvisznek bármit, ez utóbbiba futottam most.Kicsit ezt most ilyen UD-301 elleni kampánynak látom, illetve abba az irányba mentünk el.
Érdekes hogy mikor megkérdeztem a topicban senki nem akart lebeszélni róla, most hirtelen többen is mondják hogy nem biztos hogy jó mert ez vagy az.Megnyugtatok mindenkit hogy semmi probléma, nem az életem múlik a dolgon. Kiprobálom aztán ha nem jön be akkor megyek a következő DAC-ra, ez ennyire egyszerű.
Ki tudja felmérgesítem magam és egy marantz DAC1 vagy Pioneer u05 lesz a következő ha ez nem jön beBár őszintén szólva 100k felett eléggé bizonytalan az hogy ki mit mond jó DAC-nak, mivel az audio rendszerek is túl sokrétűek. Dehát ez nem egy egzakt dolog mint tudjuk.
-
Haart
addikt
válasz contaxg #37426 üzenetére
Az utóbbi időben eléggé felkúszott az irdac ára.
Nem tudom mennyire számítanak egy árkategóriának, a teac sokkal fejlettebb minden téren. Persze ez nem hozza magával hogy a hangja is jobb de én reménykedem.Arcam irDAC: Burr Brown PCM1792 + külső szar minőségű táp
Teac UD-301: 2x Burr Brown PCM1795 + IEC aljzat + DSDMelyik a jobb?
-
-
Haart
addikt
Az rendben van hogy jó fejhallgatózni, viszont az meg nem lesz releváns a rendszered szempontjából. Nem biztos hogy ugyanazt fogod hallani fejhallgatón mint egy fullos audio renszeren ugyanabbóla DAC-ból. Szóval ez is öngól.
(#37401) krichd1: igazából valami újítás mindig kell, ezért bevállalom Elég rég óta nálam van az irdac hogy össze tudjam hasonlítani a hallottak alapján a TEAC-el. De fizikailag már nem lesz itt az biztos.
DSD, IEC aljzat, dual mono ezek meggyőztek Bár jelentékenységük pont fordított sorrendben helyes.[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
válasz Dorien #37393 üzenetére
Szem van hogy ez nem releváns, mivel teljesen más a rendszered mint amin hallgatnád.
Egy kivételt tudok mondani talán ha mondjuk füles elvetemült vagy mert akkor azt tudod magaddal vinni
Teljes hangrendszer esetén ez nem kivitelezhető
Én is most vaksiban megyek rá egy Teac ud-301-re úgy hogy holnap megválok az irDACtól, izgi lesz[ Szerkesztve ]
-
-
Haart
addikt
Hi,
Tud valaki segíteni?
DAC -ot hajtom Spdif-en. Minden jó a windowsban audio és video is. Viszont ha powerdvd-vel tolom és megnyitok egy bluray filmet akkor hangos sivítás jön a DAC-ból csak.
Miért van ez és hogy lehet kivédeni.
Ha áttérek usb-re és blurayezek akkor minden tökéletes csak az spdif vs powerdvd nem szereti egymást. -
Haart
addikt
Tud valaki olyan emberkét akinek itt van TEAC UD-301 DAC-ja és/vagy Denon DA-300usb-je?
Erősen gondolkodom egyen de jó lenne legalább hallani vagy saját rendszerben meghallgatni.
Megköszönném
Főleg budapesti emberkére gondoltam.[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
válasz vodkaboy22 #36101 üzenetére
Az mondjuk jogos, fejhallgatóval lehetnek egész más tapasztalatok valóban. De az meg nem összeegyeztethető egy hangfalas témával.
#36104 EQMontoya: igen a twin azért ronda mert nem otthonra való hanem hordozható audio kedvelőknek/DJ-knek.
[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
válasz fattyu #36095 üzenetére
Teljesen vállalható, ettől még az elvetemültek nem szeretik nyilván ahogy nekem sem arról megy
Egyébként ezt a Denon 300-as csodát meghallgatnám most már ha ennyire reklámozza mindenki.
Ha van valakinek és nem rest tesztelni egyet az legyen szíves szólni, és összehozunk egy tesztelést akár több taggal/DAC-al -
Haart
addikt
válasz fattyu #36092 üzenetére
Az usb-t most csak a példa kedvéért vettem elő mivel a legtöbb laptop/pc-n van.
Egyébként meglepődnél mennyire jó a irDAC usb bemenete, ahogy én is.
Speciel én spdiffel használom alaplapi kivezetésről per pill.Ismét elmondom ne értsen senki félre nem a Twint akarom lehúzni, de véleményem szerint semmivel sem jobb mint a irDAC.
[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
válasz vodkaboy22 #36090 üzenetére
Ezt picit azért megvétóznám Sry.
Nálam hallottuk ugye a Twin vs irDAC közötti különbséget ami igazából nem is volt különbség kb, legalábbis hallhatóan nem.
Amit kihallottunk az a sima rDAC volt ami már árnyékosabb kevésbé részletes volt.
De még mindig azt mondom hogy a Twin is jó ha valaki szórakozna firewire kivezetéssel, azért lássuk be a moderng gépeken ilyen nem nagyon van, tehát az irDAC sokféle bemenete nagyon jól jön.
Nyilván sztem a mögé tett erősítő is beleszólhat a dologba.
A Twint inkább professzionális audio rendszerekhez mondanám jónak ahol jack-el meg lehet oldani a bemenetet pl. Egy otthoni felhasználós usb számítógépről történő lejátszáshoz jobb az irDAC.Én nem mondanám hogy egyik jobb a másiknál, kb egy szinten vannak. Aztán kiki eldönti milyen ki és bemeneteket preferál, ez dönthet.
#36086 EQMontoya : arra kiváncsi lennék 150k felett mit preferálnál
[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
HI,
Vettem egy uj alaplapot amin van spdif kimenet, viszont honnan tudok a pc-be való backpanelt venni amin van spdif csatlakozó, amit rá kell kötnöm ugye az alaplapra.
[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
válasz Bargyu #30904 üzenetére
NIncsmit, sztem ennyi pénzt megér ha csak picivel jobb is a hangzás.
Bár mint mondtam nálam a HTA-30 esetén az előtte benne lévő Tungsram->TAD csere óriási minőségjavulást hozott. De ez más tészta mert hangfalakról van szó nem fejesekről. Plusz nálad mögötte vannak a végfok csövek is, ez is más ebben az esetben.[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
válasz vodkaboy22 #30635 üzenetére
Ez az üzemóra nagyon jó móka
Kb olyan mint mikor az emberek nem mernek projektort venni mert látják hogy a lámpa 5-6000 üzemóráig bírja.
Megszámolta valaki hogy ebbe az óraszámba hány film fér bele? És ha mondjuk napi 1 filmet megnéz akkor hány évig fogja birni? -
Haart
addikt
válasz vodkaboy22 #30619 üzenetére
Mullardot találtam is nem olyan drága, de az előbbi philips az igen
Egyébként ha tudsz szerezni 10k-ért olyan philipset akkor én vevő vagyok egyre[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
válasz Bargyu #30612 üzenetére
Beváltotta a hozzá füzött reményeket az irDAC, nagyon jó kis dac.
Az hihető hogy jobb a philips a TAD-nál de a TAD=8k a philips meg 32k
-
Haart
addikt
válasz korpicschess #28648 üzenetére
Meglepődnél egy alap szintű audioquest mit tud. És 10k alatt meg van újban is.
#28647 Primary92
Brutál mire képes 1-2 kábel a rendszerrel, főleg ha hozzá is van párosítva/tesztelve.[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
válasz Zsianett #28641 üzenetére
Azt ne felejtsük el hogy minden rendszerfüggő, ha nincs olyan rendszere beleértve itt mindent a hangfalkábelen keresztül a tápkábel stb. dolgot akkor lehet nem hallja ki a különbséget holott lehet hogy van.
Lehet ugynaz a 2 dac más rendszerben egész mást ad és kihallani nem is kicsit mi a különbség. -
Haart
addikt
-
Haart
addikt
válasz krichd1 #27616 üzenetére
Alapvető fogalombeli eltérés van sztem, lehet hogy hibának nevezhető, de nem az. Mivel ha hiba lenne akkor lehetne vinni vissza gariba a lapot, márpedig ezt ha visszaviszed és netán kicserélik - márpedig nem fogják - akkor is ugyanilyen lesz. Sajna tevezési okokból ez ilyen. De próbáltam laptopról én is ott teljesen jó volt.
De magával az érveléssel nem vitatkozom az igaz.
Arra is gyanakodtam hogy valami oknál fogva tulvezérlik az USB-t, pl a mostanában divatos IPHONE töltés gyorsítása érdekében, ezt minden gyártó máshogyan hívja kb.
De őszintén szólva fogalmam nincs hogy lehet valamit tervezésben igy elqrni ha már egy viszonylag értelmes, nem annyira gagyi hangkártyát is tesznek az adott alaplapra (audiofil szempontból persze ez is fika).[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
válasz foosballfun #27607 üzenetére
Hiába cserélsz tápot, mint mondtam én már körüljártam ezt, tápot cseréltem az sem jött be, ugyanaz maradt.
[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
válasz foosballfun #27584 üzenetére
Teljesen mindegy hová dugod mondom én már ezt végig játszottam, semmi nem oldotta meg csak a DAC csere.
-
Haart
addikt
válasz foosballfun #27577 üzenetére
Nálam a HTA30 az ami ezt megérezte, érdekes módon a sima erősítő leszűri ezt.
Javaslom egy Musiland 02 us dragon beszerzését ami fele annyiból megvan, csak itthon nem kapni.
Nem mintha az Arcam-ot lehetne, nagy szerencsém volt vele[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
válasz foosballfun #27565 üzenetére
HI, nálam is ugyanez volt a probléma egy Musiland 01 us-el.
Sajna valamiért rossz a tápból jövő usb feszültsége.
Én egy olyan dac-al oldottam meg ami külön kapja a tápot az usb-től. (Arcam rDAC)
Így semmi ilyen jellegű problámám nincs már. -
Haart
addikt
Van valami lehetőség arra hogy kiszűrje az ember a szar minőségű flac fájlokat?
Vagy ezt max hallás alapján tudod kiszűrni?
Teszemazt valami suttyó mp3ból konvertálja flac-ba és utána feltolja a netre.
Meg lehet bizonyosodni valahogy hogy az tuti nem mp3-ból lett csinálva -
Haart
addikt
Ha USB/SPDIF átalakítót használok a külső DAC-hoz akkor ugyanúgy működik mintha sima USB->USB csatival használnám? A vezérelhetőségére értem. Az biztos hogy hangban jobb lenne.
-
Haart
addikt
A windows hangerő szabályzója csak 32bites mintavételnél működik?
-
Haart
addikt
Meg lehet vajon azt csinálni hogy ne csak mondjuk a Foobar használja az ASIO-t hanem az egész windows azt használja és ne a DS-t?
-
Haart
addikt
válasz Milán13 #27099 üzenetére
Mire vagy kíváncsi?
Egyenlőre egy alaplapi hangkártya, egy Musiland 01 us volt a vizsonyítási alap.
Az elkövetkezendő napok vagy hetek folyamán elviszem Nebulo5 kollégához is tesztelésre, egyenlőre nálam még folyik a szoba akusztikájának javítása szivacsokkal.
A meglepő egyenlőre hogy nagyon korrekt hangja van még akkor is ha Direct sound-on van a Win. Nem igazán tudok különbséget tenni a WAsapi, ASIO, DS esetén ezzel a DAC-al.
Nagyon korrekt hangja van a musilandhoz képest nem szinez annyira. Musiland kicsit magas orientált volt.
Ez meg nagyon korrekt mind mélyben mind magasban, szinte mérleg pontosan. -
Haart
addikt
Na megvan az uj DAC egy Arcam rDAC formájában, este tesztelés
-
Haart
addikt
válasz krichd1 #26947 üzenetére
Tudom hogy újabb a 100-as kérdés hogy megméretve melyik a jobb a régi vagy az új?
Azt olvastam valahol hogy a régi simát váltotta a 100as, és kb ugynazt tudja, de lehet tévedek.Sima vs. 100:
"The answer to this is a little dependent on how you intend to connect and use the DAC. The original DacMagic is 96kHz capable but the USB connection is limited to 48kHz and does not have an asynchronous function. If you are intending to connect the DAC over USB, the DacMagic 100 is a much better bet. In the context of the system you describe, it will depend a little on the amplifier you intend to use. The balanced output of the DacMagic can give it a performance advantage connected by optical or coaxial in a system that can make use of these connections up to the 96kHz point where it cuts off.
The DacMagic Plus obviously combines the advantages of both designs."
[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
-
Haart
addikt
Áh ezt nem ide.
[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
Wááá segítsen valaki DAC-ot találni, eszem megáll mennyire nincs semmi az aprókban
-
Haart
addikt
válasz Zoluska #26866 üzenetére
Nem tudom mi tévő legyen, gondolkodom erősen Rendeltem már én is kínából nem volt bele gond, engem nem is ez zavar hanem hogy kb 1 hónap a szállítási idő.
Jelenleg ezeken gondolkodom:CA Dacmagic
Arcam rDAC
Musiland 02 US DragonFontor: külön tápról menjen
Nem fontos: fejes erősítő része ami pl az rDAC-ban és a CA-ban nincs is.[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
Hi, keresek USB-s DAC-ot erősítő elé ami megállja a helyét a kis Musiland 01 US-em után. Valami külső tápos kellene.
Felmerült CA Dacmagic mint olyan de nem túl sok jót olvasok visszafelé a fórumon. Holott a whathifi teszten 5 csillagot kapott.
Mivel nem fejhallgató mellé lesz így lényegtelen a fejes része. Csak és kizárólag a jó minőségű RCA outja érdekel.
Musiland 02 US Dragon ami még elgondolkodtatott nagyon.
Ki mit ajánlana, van-e alternatíva?
-
Haart
addikt
válasz CaNNa3IS #26786 üzenetére
Igen ezt megtaláltam én is, kicsit régi lehet a beépített foobaros újabb. Mind1 most beállítottam működik kösz
Ha már sikerül a downsample és upsample akkor melyiket érdmes? Van egyáltalán különbség vagy lényegtelen, amelyik éppen jólesik@.DLL: Pont erre szerettem volna kijukadni köszönöm hogy valaki megértett
[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
válasz schawo #26780 üzenetére
Valahogy nem sikerül ezt megértenünk kérem szépen. Tudom hogy nem használja ki senki és nincs értelme, ettől még jelen pillanatban van olyan zeném ami 88.2khz-s. És jelenleg lejátszani sem tudom. Hiába tud a hangkártyám 24/192-t. A 88.2-es mintavételt nem ismeri mint olyan, nem képes erre váltani.
Tehát jelenleg nem az érdekel hogy megéri-e vagy érdemes-e vagy kihallani-e, hanem hogy le tudjam játszani a kedvenc albumomat[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
válasz matyi94 #26776 üzenetére
Látom még mindig nem világos a kérdés elméleti, a zenék többsége 16/44.1-es. És tudom hogy kb semmi nem használná ezt ki. Épp ezért írtam kis számokat.
Tehát még1x hogy érthetőbb legyen: van egy hangkártya ami 24/44.1-et tud. És van coaxon rajta egy olyan DAC ami 24/96-ot tud, ilyen zene még akad. Akkor hiába tudná ezt a DAC mivel a hangkártya ezt már nem képes leadni. Tehát a DAC-on megjelenő hang mintavétele is max 24/44.1 lesz.Hogy értsétek miért kérdezem:
Van a hangkártyám és nem képes pl lejátszani a 88.2-es zenéket. Amit hiányolok, mert van ilyen Santana albumom, baromira irritál hogy nem tudom lejátszani. Ezért gondolkodom DAC-ban.[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
válasz schawo #26774 üzenetére
Jó akkor tételesítem: az én hangkártyám 24bit/192khz-t tud. Ha erről Coaxon meghajtanám a DAC-ot akkor az hiába tudna 32/384-et nem használná ki mert előtte már korlátozza a kimeneten az alaplapi kártya. Míg USB-n hajtva ugye a kezelőszoftver miatt át lehet állítani simán pl 32/384-re.
-
Haart
addikt
Hi, kérdésem ha egy DAC-ot coax bemenetén hajtasz meg akkor a hang konkrétan nem lesz az előtte lévő eszköz miatt korlátozva?
Teszemazt van egy hangkártya aminek korlátosan 16bit/48khz a max amit ki tud adni. Akkor a DAC sem lesz ennél jobb hiába tud 32/384khz-t.
Míg ugyanez a DAC usbről hajtva tudja a maximális értékét. -
-
Haart
addikt
Hi, azért alaplapi hangkártyával is elviselhető ASIO4ALL ill WASAPI pluginokkal a hang azt kell mondjam.
Most hogy épp eladtam a DAC-ot és nincs még meg az új Ahhoz képest elég elviselhető. DS-hez képest fényévekkel jobb így is -
Haart
addikt
Sziasztok, nem tudom menniyre szokott itt csere-bere vagy tesztelgetés zajlani, de szükségem lenne egy teszt erejéig olyan DAC-ra ami külső tápos. Küső táp nélküli személyében már egy musiland 01-el találkoztam, de most megváltam tőle és szeretném megnézni mit tud egy külső tápos csoda mielőtt tovább lépnék és vásárolnék egy új DAC-ot magamnak.
Nagyon örülnék ha tudna valaki egyet teszt erejéig kölcsönözni nekem
Helyileg Zuglóban vagyok, ha esetleg van valaki a közelemben az nagyon jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest