- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megérkezett a Noctua ventilátorok új, 140 mm-es zászlóshajója
- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Mini-ITX
- Apple notebookok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slfln
senior tag
válasz baluka26 #6860 üzenetére
Mielőtt magadra vennéd nem támadok, csak kérdezek és "érvelek".
Nekem is tetszik az Asgard, mert jól néz ki... 'asszem. Meg jó erősnek is néz ki az adatokból.
Viszont miért jó egy olyan DAC, ami gyakorlatilag félkész állapotban van? Rövid idővel a megjelenés előtt még: 'újratervezzük'? Egy ilyen termék tesztelésére jó esetben is hónapok kellenek. A Schiit, ahelyett, hogy a 'fancy' marketing bullshitet nyomatná, és a leveleken csüngene, inkább töltené a tervezőasztal mellett ezt az időt.
Az Asgard ki-be kapcsolós poénja felett én nem siklanék el olyan könnyen, hogy 'ó, tesznek bele egy relét és fasza'. Ez egy iszonyatos tervezési hiba bárhonnan is nézek rá.
Én is mérnök vagyok, de nem tudom mit szólnának az emberek, ha elhümmenteném egy hídnak a statikai számításait és pár hónap után megsüllyedne, beszakadna, leomlana... Egyrészt kirúgnának, másrészt életem végéig ülhetnék börtönben.
Vagy mi lenne, ha nem tesztelték volna le egy autónak a légzsákját mielőtt forgalomba kerül?...
10 baleset után... 'Nem baj, rakunk be másikat!' ... ezzel meg is van oldva (?). Nincs.
Viszont nekik sikerült szépen eltusolni...Az upgrade funkció is a FAQ-ban... háát. Azért lehet upgradelni, mert nincs kész, de már működik és el lehet adni... Egyszerűen szorítja őket a határidő és a kötbér, ennyiről van szó.
Meg a fedős duma az USB-ről is vicces. Sehogy nem tudtuk megoldani normálisan, ezért mondjuk rá, hogy szar és jelentsük ki, hogy az SPDIF a legjobb a világon... LOL...
Valami csoda folytán, azért még lehet, hogy jó lesz, de ez a szita több, mint átlátszó.Mindegy, reménykedni lehet. Meg úgyis FOTM lesz a headfion is, bárhogy sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest