- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Fire TV stick/box
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz Dorien #41819 üzenetére
Fejhallgatóknál is fontos a kényelem. Ez szoftverekre is igaz.
Szotveres tweak-eknek megvan az az előnye, hogy gyk. ingyen van*. Illetve majdnem, ha kényelem árán kell megfizetni a jobb hangot. Ezzel az a baj, hogy minden érintkezéssel, használattal fizeted.
Tudom kicsit morbid, de akkor inkább fizetek egyszer, például egy jobb DAC-ért mondjuk, és messze jobb hangom van, + a megszokott kényelem is megmarad, onnantól minden használat csak a puritán lényegről szól.(#41820) Polllen: *Ezt pl. nem tudtam, hogy fizetős, köszi!
és +1
Inkább foobar-hoz kellenének moduláris "motorok" A lejátszásért felelős belső magon kéne fejleszteniük, és plugin szerűen a mag is cserélhető lenne...[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Dorien #41819 üzenetére
Ezeknek a média lejátszóknak a legnagyobb hiányosságuk a nézet, pontosabban a mappa nézet kiforratlansága. Már a Winamp-al is ez volt a bajom. A Jriver-ben is, legalább megjegyezhetné a legutóbbi nyitott mappát, vagy lehetne benne egy fix mappát beállítani, hogy egyből arra ugorjon, ha megnyitom az Explorer-t, mert ha Playlist-re ugrok egyből összecsukja és kezdhetem előröl. Mert még mindig a mappa nézet lenne a legésszerűbb, de így marad ez a kis kényelmetlenség.
(Amúgy Playlist-et is Jriver-ben használtam először, Winamp-ban mindig csak Add Folder-el pakolgattam be a zenéket, a Jriver-ben már látom az értelmét, ill. jobban adja magát, hogy így szerkesszem a lejátszandót. Meg a legnormálisabb nézetnek nekem a Car Audio tűnik, csak valamiért mindig duplikálja az előző Playlist-ek tartalmát, ha új fület nyitok, ezt nem tudom, hogy lehetne kivédeni...)
Ja és nekem nincs ez a "Pane" fül egyik nézetben sem , Playlist alatt a lista neve, az Explorer alatt meg a mappa neve látszik a helyén, sehol sem találom, pedig kipróbálnám milyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Diablo IV
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- E-roller topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mesterséges intelligencia topik
- Path of Exile (ARPG)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest