- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
Itt is erről van szó (pontosabban időben eltérn az impulzusok hossza), de ezesetben ez álandó és nem változik, ezt nagyon jól tolerálják az áramkörök, viszont a folyamatosan változó jitter ami a te képeden van, az a problémásabb. Ha megnézed a szkópábrán a magas és alacsony szint hosszúsága között van eltérés rendesen.
Igen ez 24bit 96KHz-en történt. Nem is az SRC torzít, hanem a DAC, de mindegyik ilyen, legaábbis amiket eddig láttam, a mintavételezés emelésével a torzítás és a zaj is nő.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
emiki6
veterán
Végignéztem, sehol semmi.
Valami alternatíva, amit lehet kapni?Szerk: illetve ezt találtam, van még belőle 4. Erre gondoltatok?
http://m.ebay.com/itm/Sense-V1-Mosfet-Class-A-Headphone-Amplifier-Brand-New-/360434754453?hash=item53eb95e395%3Am%3Amtp73vWq-wBikSLISKWm-tA&_trkparms=pageci%253A0327b4aa-3996-11e6-8e73-005056bb61a0%257Cparentrq%253A7f7c82611550a793c5003b32fffca69f%257Ciid%253A1[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
Nemtudom, elvileg nem, de mégegyszer meg nem próbálom... Marad ez, amíg nem jön új driver vagy a 4330-ból nem lesz bővített változat.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
Igen, az megjegyzi, ez nem. Már láttad itt ezt a control panelt, raktak már ide képet. Fekete stílusú, van 4 poti rajta (wave, asio, analog, digital) + a gombok, hogy mi szóljon és mi ne. Nincs panoráma, nincs DSP, csak kiírja, hogy hány herzen van és a potikon animálja a hangerőt.
A lap meg lötyög a házban, ha nincs becsavarozva, a csavarozás meg nem garantálja, hogy hozzáérjen e csík a házhoz. Az ón kétlem, hogy leszedte volna a bevonatot, viszont hiába eloxált, néhol átengedi az áramot, az ón csak nagy felületen érintkezett. Illetve önmagában a ház ösdzekötése a csíkkal csak az rca problémát oldotta meg, az usbhez hozzá kellett kössem a csíkot az usb borításához.
[ Szerkesztve ]
-
Bl@tty
tag
A 12V mellett Bodz válasza miatt döntöttem.
A zajra az általad írt jelzők közül legjobban a sistergés illik szerintem. A Kürbis hangfalam is ilyen hangot ad ki üresjáratban. Na ez jelenik meg a fejhallgatóban is, a táppal pedig felerősödik és produkálja azt, amit írtam. Kicsit betorzít mélyebb hangoknál és ha jól hallottam némely erősebb középnél is... -
emiki6
veterán
Hogy szedjem le az előlapot a nyákról, ha tartja a mulink?
Átnéztem, nincs forrasztási hiba. Milyen nagyítód van neked? -13-as szemmel is nehezen látom, olyan pici minden.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Nekem olyan bajom nem volt.
Ha a forrasztással lenne baj, akkor miért csak akkor hülyül meg, ha rajta a ház?
Win10 prof.
Amúgy a csavar természetesen bilivasból van, ha túlhúzod átfordul a csavarhúzó és oda a torx...
[ Szerkesztve ]
-
l3v3e
csendes tag
Nekem egy Musiland 01-em van (2012-es, tehát nem az új változat), jelenleg egy Sennheiser HD-555-tel használom, de szeretnék nyitni akár hangfal irányban is. A tervem az, hogy a Musilandot innentől DAC-ként használnám RCA-ról egy erősítővel összekötve. Jelenleg egy Onkyo A-9155-tel szemezem, ennek van fejhallgató kimenete is amellett, hogy amúgy köthetem majd egy passzív hangfalhoz is (pl. valamilyen Tannoyra gondoltam először). Ez mennyire hangzik működőképesnek?
-
gaborka8x8
aktív tag
Teljes mértékben egyetértek, azzal a kiegészítéssel, hogy így több, mint 50 évnyi zenehallgatással és 36 évnyi Hi-Fi-zéssel a hátam mögött azt tapasztaltam, hogy évek, évtizedek alatt nem csak az változik, hogy mit keresünk a zenében, hanem az is, hogy mit keresünk a konzervzenét megszólaltató lánc hangzásában. Mert: "Tempora mutantur et nos mutamur in illis." (Változnak az idők, és vele változunk mi is.)
"A zene nem azért van, hogy ne legyen csend! " (Pernye András)
-
jacint78
addikt
Jó, az tényleg trollkodás volt, kérem töröljük a jegyzőkönyvből.
dgyuri0123
Nincs tapasztalatom modern bakelitlejátszókkal, de a digitalizált felvételek, na meg a műszaki paraméterek nem hazudnak ez van. Figyi ha zenélnék én is egy klasszik csöves kombóval csinálnám, mert jó hangja van, de a felvétel elkészülte után nem azon hallgatnám vissza, maradjunk ennyiben.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
jacint78
addikt
Mindenféle fejhallgatót, illetve passzív hangszórót próbált és azokkal hamar eldobta a vasat. Utána erősítőre kötötte, akkor már nem melegedett annyira és bírta is egy darabig, de úgy is megőrült, majd utána visszavette az erősítést és akkor már jó volt.
type your text here..
-
Leigazoka
tag
Úgy hallottam Debrecenbe van Fejhallgató pláza.. lehet elmegyek, majd hallgatózni.. Mert 165 e után azért van egy nem kicsi hiányérzet...
Anyám komentje: 160 e-t kiadni egy x@r fejhallgatóért...
Jajj...
Hosszú lesz még ez a ,,saját izlésre megfelelő cuccot találni" folyamat. -
emiki6
veterán
Mennyire elvetemültnek kell lenni ahhoz, hogy valaki ilyet, ilyen hosszan és ilyen részletesen leírjon? Amúgy köszi, feldobta az estém!
-
Varoz
addikt
Valóban, bár van aki túlzásba esik. De igazat adok neked is.
Egyébként filmes idézet és az asszony szeret piszkálni, hogy nincs velem semmi baj, csak lehetnék szerényebb. Hát na.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Jó az aláírásod! Át is érzem, Gagyibájtról mentem át Deathadderre.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Teasüti
nagyúr
Csak szokatlan volt, hogy hangfal + zseb dac. Gondoltam tényleg?
A Denon elég komolynak tűnik.
A DSD-t csak dekódolni tudja? Vagyis ha jól értem, akkor azt még konvertálja vmire?
Ez volna a fő különbség ez és a Korg között, hogy az 1 bites dac?
Messze még a hétvége attól tartok, addig még n+1 cikket el fogok olvasni.
Tartanom kell a célkeresztet a DacMagic-re.[ Szerkesztve ]
-
Razermazer
őstag
Persze jogos de aprón például most az 5.1 van jó áron,(10k) később még lehet jól jöhet az a 6 csatorna. Ki tudja hogy, hogy szól hangfalon keresztül, fejhallgatóval állítólag nem rossz(The output bit- and sample-rate is 24-bit/96kHZ on the stereo phono outputs, but only 16-bit/48kHZ on the other surround channels) Hát ez megadta a választ gyakorlatilag úgy gondolom nem? sztereon megvan az igért mintavételezés a surround csatornákon már vágott, ezért a dvd esetleg blu-ray (legyen az zene vagy film) nem lesz olyan részletes. Az xf-i hd nincs és ha van is ritka hogy 15-16k legyen, boltban 21k-tól kezdődik.
Gondoltam ha ő sem rossz hangminőségben akkor lecsapok rá, de ha azt mondjátok a hogy a sima hd-t preferáljam akkor az lesz.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Teasüti
nagyúr
Bodz
Olvasgattam erről a Korg-ról, a marketing része meggyőző nagyon is.
Viszont a szoftvere nélkül használhatatlan ahogy nézem.
Már fürödtem be szoftverrel, hogy a kiváló hardvert a support hiánya ölte meg végül (Auzentech Prelude).
Ez itt mennyire körülményes?
Mondjuk annyi buzerálásra még hajlandó vagyok a mindennapi felhasználásban, mint a régi X-fi vezérlőpult használata, ha üzemmódot kellett váltani, vagy egy-egy fícsőrt ki-bekapcsolni.
De ami ennél körülményesebb, azt inkább kihagynám. Meg ami nem megy csont nélkül a mai oprendszereken.
Illetve ez a cucc akkor ha jól értem a driver nélkül meg se nyikkan? Tehát ha mondjuk rádugom egy tablet-re, akkor azzal már nem is hajlandó semmire se? Mert ugye ott nincs AudioGate.140 font ez a Korg Amazonon akciósan. Ez jó ár?
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Egy Genius SP-HF1250B hangfalpárról van szó, ehhez talán túlzás lenne 10+K-ért külön kéből rendszert csináltatni a Kácsával.
Bodz: Vettem az Irony-t, de szintúgy, az a pár ezer forintnyi faragvány is számít nekem (nem mintha egyébként nem venném alapból a "jobbat"), de szerintem elég igényesek ezek a Speaka-k is, pl. egy Hama-hoz, vagy Delloc-hoz képest és ahhoz képest, hogy milyen hangfalakhoz kellenek. Van már egy 5m-es Jack apa->Jack anya Speaka kábelem a PC és a hangfal közé és köszöni szépen "teszi a dolgát", szerintem nem érdemes túlzásba esni ezen a fronton. Nagyon jó minőségűnek és strapabírónak is néz ki amúgy, pl. egy noname izéhez képest...
Kompromisszumos, de abból a legjobb IMO...[ Szerkesztve ]
-
ZeUS2140
aktív tag
igen ez alap olvasmány, csak van egy, plusz két opa és nincs anyagilag lehetőségem kipróbálni kismillió variációt gondoltam akinek volt és játszott opa cserélgetőset megosztja tapasztalatát. De elsőnek bekondizom és utána esetleg beszerzek pár opa-t próbálgatni. Azt tudja valaki, hogy melyik opa miért felel?
hülye ember nincs, csak keveset kérdez...
-
Igen, ami most AVX-en 70eFt-ért elvihető. Ennyi felárat talán meg is ér.
A tuning-nál az a baj, hogy eléggé el lehet szállni. Ha meg tudja csinálni hozzá a tápot és tud használtan szerezni jó műveletiket, akkor megérheti.
Bukk900: azért van kérdőjel a mondat végén. Akkor lenne kijelentő mondat, ha biztosan tudnám, hogy a másik 2 DAC jobb nála, de ez egyáltalán nem biztos. A Sanskrit magában is egy jó DAC, főleg 20-25eFt-ért.
[ Szerkesztve ]
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
fehér_ember
addikt
Teljesen gyári állapotúként volt hirdetve és úgy is vettem, de nem szedtem szét.
Régebben láttam vodkaboy22 fotóit és olvastam is az írását, de én nem vállalkoznék ilyesmire, eszközök és ismeretek hiányában (+ a tuning általában rontja a piaci értékét is). Inkább meghallgatom majd más kábellel.[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
Akkor ezek szerint te is olyat halottál mint én, hogy a twin-nél a mélyek kicsit a háttérbe vannak sorolódva. Jó lenne ha ez kábelhiba lenne és nem a készülék karaktere. Te anno az eredeti kábelével hallgattad?
Habár én még a mélyek milyenségével se vagyok annyira elégedett így elsőre, mert tompábbnak is hatnak az ezidáig halottaknál, habár tuti hogy nem ez a legjobb jó szó rá (és amúgy lehet hogy azoknak ilyennek kell lenniük).[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Nincs mit tenni akkor... Lennél olyan kedves és vennél egyet?
(#48851) YceBear: Baromi peches vagy. Esetleg beállítás gond lesz. SD kártya meg a dac mód között váltottál? Majd valamelyik tulaj megmondja mit kell nyomkodni hozzá.
(#48852) ViZion: Melyik Beyer?
Munkába állt a KM720 (SB Play) a HA-501 mellé. Mennyire gyorsan kompenzál az agyam és szokom meg?
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
-
emiki6
veterán
Azt hiszem magamról, hogy én többre vihetem ilyen téren ... még
Meg akarom próbálni, egy ideig szeretek ilyenekkel szerencsétlenkedni. Rájönni mit és hogy, kiismerni a Musiland rejtelmeit. Ha meg belebukok még mindig ott az alap driver."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
kutkut
addikt
Ezzel a "holografikussal" kiegészítenéd ezt az irományt?!
Meizu MX3 32GB
-
emiki6
veterán
Foglalhat felőlem bármekkora helyet + kis tuning is belefér.
A dragon ellen nálam az szól, hogy áfával már sok lenne kínából, a 01 mark2 még talán nem.[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Komolyan egyszerre szól a fejhallgató és a vonal? Nemá!
A linux osx támogatás viszont jó cucc, kár, hogy nem valószínű, hogy váltok..
Miben jobb nála a dragon?"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
korpicschess
veterán
Persze, nyilvánvaló, hogy vannak fizika határok, nem azt akarom én mondani, hogy verhetetlen eszközök lennének, vagy hasonló. Viszont sokszor elfelejtitek, hogy ez valóban egy pendrive méretű, telefonnal is működő, ultra hordozható cucc.
Megőrülnék, hogyha tápot kéne hurcolásznom az én felhasználási szokásaimhoz.Ha egy SPDIF kimenettel kombinált csatlakozója lenne, az lenne a megváltás.
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
dgyuri0123
nagyúr
Talán az is beleszólhat a dologba, ha nem üvegszálas a kábel, hanem műanyagszálas, mert utóbbi hamarabb veszíti el a "jelet". ( főként 3 méteren ) És ha a tv eleve kicsivel gyengébb "jelet" ad, mint a PS4, máris ott lehetne a magyarázat.
Gondolom... Persze ha "valódi" üvegszálas optikán megy a fény, akkor lőttek az okoskodásomnak.[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
törölt tag
Egy 3 méteres kábel van a DAC-ig, ezt próbáltam a PS4-ről, azzal megy tökéletesen. Ránézésre nem látok igazán különbséget a két optikai forrás közt, nem tűnik igazán fényesebbnek az egyik a másiknál. Jitter lehet éppen, de a DAC-on láthatóan megszűnik a jel, tehát a kijelzőre egy pillanatra "no signal" kerül.
krichd1: Ja, nem azért optikai?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mivel az egyik licenced váltod át másikba, így egyszerre csak az egyik lehet érvényes. A visszaállítási lehetőség arra vonatkozik, hogy ha feltetted a 10-et, és nem tetszik, akkor a frissítés során biztonsági mentett rendszert vissza tudod még tenni.
Persze ettől még a te módszereddel is el fog indulni a régi W7-edd a másik SSD-n, csak a termékkulcsa nem lesz érvényes, tehát kb olyan, mintha tört Windowst használnál.Amúgy jól mondja Bodz, tegyél fel egy jó kis Linuxot, és ne is nézz vissza
-
Bodz
nagyúr
Ja, a Lynx. Na az mumus mindenkinek. Nem vállalják, nem tudnak mit kezdeni vele. Az előző szituhoz képest (nincs hang) eljuttunk oda, hogy már ismeretlen eszköz is, bármilyen gépben próbálom.
Egy helyen mondták azt, hogy szerintük kipurcant az fpga (kérdezem én, ugyan mitől?) ha nincs semmi sérülés, azzal meg nemigen lehet mit kezdeni.[ Szerkesztve ]
-
blve
csendes tag
Már megin' ez az audiofil ködösítés
Persze csak viccelek. Olvasottak alapján gondolom, a nyomtató kábelnél azért jobb lesz egy akár olcsóbb, audio célú usb kábel is, tapasztalat meg cserebere lehetőség híján akkor nézek egy ilyet.Krissz80:
Emlékeim szerint a Denon-hoz a Klotz vállt be a legjobban.dgyuri0123:
DA300 / Win10-hez egyértelműen jól passzol a Klotz USB kábel. Korábbi Win-ekhez már nem annyira ajánlanám (én nem). Döngősebb, fedettebb a hangja, mint pl. a Cinnamon-nak. Win10-nél viszont a Cinnamon elvesz a dinamikából és kissé magasba húz. Ezt természetesen a saját rendszeremben tapasztaltam.Köszönöm, ránézek a Klotz kábelekre.
De nem windows-t fogok használni, hanem linuxot. (Ki akarom próbálni pl. az AudioPhile Linuxot.) -
-
-
stefi81
tag
Köszi!
A Schiit Fulla már jegelve van. -
Tim82
félisten
Köszönöm, szerencsére Linuxos gép gond nélkül kezeli. Privátban letárgyaljuk majd a többit.
Arinisar: teljes fagyás, utána lemezkonzisztencia-ellenőrzéssel való indítás... nem kockáztatom meg másik driverrel.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Arinisar
csendes tag
Hát a kínai nyelvű leírás (google fordítása) alapján a legutóbbi három (4.2.0.0, 4.2.1.0 és 4.3.0.0) hivatalosan win10 kompatibilis. Nekem egyik sem működött, (egyiktől se fagyott le a gép amellett, hogy felismerte őket, mint a 04 MX drivereit) de nem 01/02 US mark2-m van, meg úgy tűnik, eléggé változó, hogy kinek mi működik.
Mondjuk azt megértem, hogy nincs kedve BSOD-eket kapni. -
Vasinger!
nagyúr
Szerintetek egy SoundBlaster X-fi HD USB-t érdemes lecserélni rá?
Amiért jobb lenne ránézésre:
Kisebb, 3.5-ös jack van rajta, 44.1k-t is tud.A kérdésem az lenne, hogy hangminőségben van olyan jó mint az SB? Karakterét ismeri valaki?
Driver lenne rá még sokáig?
SRH-840/NAD VISO HP50/DT-770 32 Ohm fejeseket meghajtaná?
Köszönöm előre is!
-
cashzoli
aktív tag
Nagyon köszönöm az infókat Mindenképpen itthon szeretném venni, hiszen ez az árkategória tuti kínai felhozatal (javítsatok ki, ha nem).
Egyébként igen, egy analóg poti az nagyon jól jönne
Van más játékos még ebben az árban, vagy más szakik - mit javasoltok?+20 piros pont a régi oldalról. || Makulátlan, persze. No de mi az a makula?
-
blve
csendes tag
Értem, köszönöm. Azért tűnt fel, mert explicit szerepel a leírásában az android támogatás.
Jelenleg ugyanis az itteni tanácsok, az ajánlott lista és a "jól szólt" lista alapján a lejátszó + AudioProbe Spartan A + Sense V1 összeállítás optimálisnak tűnik elindulásnak, és még az Akg-vel is viszonylag baráti viszonyban lenne. Viszont a Spartan A-nál bizonytalan vagyok, hogy milyen eszközöket lehet erre rákötni usb-n, csak pc-t? Szeretném, hogy ne feltétlenül kelljen pc a láncba, hanem valami egyszerűbb, zaj nélküli kütyüvel is menjen. Androidra van olyan lejátszó, pl. az usb audio player, ami az android hangrendszert megkerülve ki tudja küldeni az adatot usb-re, de nem tudom, tudnának-e működni a Spartan-nal, hogy ez tulajdonképpen min is múlik, miben kell támogatni az androidot. Tehát ezért tűnt fel ennél az android támogatás. És ha a Sense V1 van utána, akkor még akár jó is lehetne ez így együtt, nem?
-
blve
csendes tag
Na, nem tudom, miért, lassan esett le, mire gondolsz, hogy tehát a da-300-at kössem valamilyen erősítőre, és ha mozdulni akarok, kompromisszumként csak a da-300-at viszem magammal, arra dugom a fejest. Mondjuk pl. az ud-301-et már tényleg kevésbé lehet könnyen mozdíthatónak mondani a maga két kilójával és nagyobb méretével, ezt inkább igen.
Ez a DacTron dolog azért még érdelne, bár nem akarnék az a kezdő pistike lenni, aki mindent igényét egyetlen darabbal akarná megoldani, de ha a tervezőnek jó, akkor finoman szólva nekem se lehetne túl rossz (még ha értem is, hogy komoly esetben eleve a fejhallgatóhoz kell erősítőt választani). Találhatnék valakit, aki vállalna egy megépítést, és bízhatnék benne, hogy is belerakja, amit kell?
-
fericske
addikt
Nekem van egy Audiophile 2496 hangkártyám, htpc-hez vettem anno. Egy zenész ismerős ajánlotta, nem ismertem a márkát. Sokat nem volt használatban "helyi" kérdések miatt, de el van téve "jobb" időkre.
Az AKG k301x-emmel figyulázgattam (Amit újra felfedeztem. Régen vettem már elő és kíváncsi voltam miért is szerettem zenét hallgatni vele. Már emléxem, talán a k550 megy is a levesbe.)mi a szitu az integrált hangkártyához képest. Semleges, tiszta hangja van, a FIIO E10-nél(wolfson) világosabb, szárazabb. Ami fontos, hogy mentes az alaplapi zajoktól.
Ár/értékben jó cucc és tudomásom szerint a többi M-audio cucc is.
No én ennyit tudok az M-Audio DAc-okról[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
Úgy látom ez adapteres, tehát hordozható kategóriába korlátozottan fér bele...ugyan kisebb mint egy asztali dac-amp, de gondolom a hordozhatóság alatt bizonyos mobilitást ért a kérdező...tehát ha felkapom a cuccost, akkor beülhetek vele autóba mondjuk...de ez nekem is homályos....már a 701 miatt is....
-
blve
csendes tag
Köszönöm a választ, hát, próbáltam összefoglalni, bár túl hosszú litániára kisebb eséllyel jön válasz, de adtam egy esélyt.
Ami a zenei stílust és a forrás jellegét illeti, kis zűrzavar , mondjuk pl. electropop, komolyzene. Szeretem a szintetizált hangokat, a finom művi zizegésüket, a komolyzenében meg ellenkezőleg, a természetes hangokat, ennek megfelelően összességében mindent inkább szeretnék olyannak hallani, amilyen, semlegesen, túlságos kiemelések nélkül, tisztán, világosan. De bizonytalanul fogalmazok, ennél többet nem is tudnék mondani egyelőre, mert alig pár hete ért el hozzám az audiofil téma, már úgy konkrétabban. Szóval az olyan szavak, mint pl. egy erősítő levegőssége még csak fikció, vagy még nem tudom jelentéssel felruházni a "gyorsaság" szót stb.
A semlegesség miatt jöttek képbe az említett fülesek (mindkettőnek sikerült elírni a nevét, javítva K612 Pro, Q701), de persze jó adag véletlenszerűség van ebben, nézelődtem, olvasgattam, mindenesetre ezek, azt hiszem, bejönnének, illetve a 612 bejön, mert az már raktáron van. Bár néha vágyom egy kicsivel több basszusra (hogy ellentmondjak a fentieknek), de azért élvezem azt is, hogy ott van az a basszus, csak annyi, amennyi eleve ott volt, és hogy úgy mondjam, "elébe kell menni", figyelni kell rá, így végül az ember elkezd figyelni a hangokra, az összesre.
Szóval nekem a számítógépre kötött ótvar fröccsöntöt asztali zörgődoboz után egyelőre vigyort csal a képemre egy E10k is, de értem, hogy ez így még szerény, és keresem a továbblépés irányát, viszont nemigen lesz módom 200-300 ezret adni mobil lejátszóért, valószínűleg nekem fölösleges is volna.
-
binatone
tag
A fogalmazás sosem volt az erősségem ezek szerint most sem sikerült. De DAC-ot keresek méghozzá koax bemenettel mert van egy XMOS USB transzportom és az általam hallott DAC-ok mindegyike amin volt koax bemenet szebben szólt arról mint USB-ről. Musiland Monitor 03 jelenleg is van a tulajdonomban SMSL Sanskrit-et ma adtam el a kiskínai váltotta. Nem hencegésből írom csak hogy ezeknek a hangját már ismerem.
A Sanskrit-ben 10-15 különböző OPA-t próbáltam a 2 év alatt, de soha nem éreztem azt hogy na most igen.
A Musinál pedig csak a táplálásán változtattam jól szúrt stabilizált majd k multiplier-t kapott az van a dobozban. -
fattyu
veterán
Részemről approved az ajánlás. Éppen planarral nyúzom és sokkal jobb mint vártam. áráért szerintem nagyon nagyon rendben van. Olyan planarral nyujt élvezhető ( ha nem is a fejes eddigi legjobb produkcióját ) amin nagyon sok jó erősítő elvérzett.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
bkercso
nagyúr
Nem is tudom, miért felejtettem ki a Musiland Monitor 01 Mark2-t a fejestalálkozós élménybeszámolób ól. Véletlen lehetett, mert valóban nagy élmény volt. Még a beépített fejeserősítője is elmegy/jó.
Krissz80: Gondolom azért ez is hanganyag függő mennyire jön ki.
Nem az szerintem. Elsőre hallani (hacsak nem zajos a felvétel).kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Tippmix
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Garmin topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kutya topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest