- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV tunert vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChuckyOsb
aktív tag
Sziasztok!
Fusi Li1705-re van linuxos videókártya driver? Ubuntu 10.10-hez kellene. Nem kell nekem semmi extra desktop csak idegesít, hogy gyakran vibrál a kép egy része.
-
ChuckyOsb
aktív tag
Sziasztok!
Takarítás közben leszívta a porszívó az egyik billentyűt a laptopról, hogyan tudom vissza rakni?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Jelenleg nincs 20K-ám másikra. Viszont külső billentyű kizárt a hordozás miatt.
-
ChuckyOsb
aktív tag
Notebook DVD írót találtam már neten 10 ezer forintért is újat. De hogy az jó lenne-e hozzá, azt nem is néztem.
Hát nekem a másfél év alatt megy átlagban napi 10 órát. Nem szeretném elkiabálni, de nem nincs gond. Igaz, most viszem majd kitisztíttatni a ventilátort.Jah, az aksi ami nem bírja sokáig. De nálam ez nem olyan gond, pl.: erdőben még nem használtam.
-
ChuckyOsb
aktív tag
Szia!
Nekem is ez a problémám ugyan ilyen géppel. Van olyan lemez amit megírok és már meg sem tudom nézni később mi van rajt, mert már nem olvassa be.
Nekem másfél éves de a meghajtót alig használtam, igaz ezen oknál fogva is.Szerintem veszek egy DVD írót és csatlakoztatom USB-vel. Talán olcsóbb mint a csere.
-
ChuckyOsb
aktív tag
Sziasztok.
FuSi li1705-be hol találok használt procit? nagyobbat mint az eredeti. -
ChuckyOsb
aktív tag
válasz
Anfield #8982 üzenetére
A billentyűzetet egyben tudod csak kivenni laptopok esetében de az kizárt, hogy alá beessen valami. Viszont a billentyű gombok alá bejuthat nagyobb kosz. De kezdőknél 90% tudja, úgy leszedni a gombot, h vissza is tudja rakni.
Egyben kiszedve így néz ki.
Van még egy tisztítási művelet de én nem vállalom a felelősséget.
Otthon kérsz egy sütőtepsit és szín tiszta alkoholt öntesz bele és áztatod benne a billt. Mivel alkoholról van szó hamar elpárolog és kiszárad. Nekem így lett kitisztítva billentyűzetem mikor pezsgő folyt rá. S sikerült. Itt ajánlották a Pron.
Másik módszer: Szerviz. Egy ilyen dologért ők sem kérnek havi fizetést.
Ha porszívó kell olcsón írj. Média Marktban is biztos kapsz de 3000 Ft felett.
-
ChuckyOsb
aktív tag
Semmi gond. Én is Xp-ét használok rajta. Mivel az üzletben azt kaptam hozzá és fel is volt telepítve. De hálókártya frissítés megoldja a problémát, nálam is ez volt a hiba.
Driver Genius program leszedi az összes legfrissebb drivert hozzá. Ha nem találod akkor írj pm-ben és elküldöm e-mailben a drivereket.
-
ChuckyOsb
aktív tag
Linuxra szeretnék váltani az Xp-ről.
A laptop hangszóró az szól de rácsatlakoztatni nem tudok sem fejhallgatót sem hangfalat, mert azok nem szólnak. Fusi Amilo Li1705-ről van szó. Ubuntu 9.04 az oprendszerem.
Olvastam már más fórumokon is, hogy volt másnak is ez a problémája 2006-ban. Azóta remélem van már rá mód, javítani.
Valaki esetleg egy érdemleges információval tudna szolgálni?
Előre is köszönöm.
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz
csabyka666 #8918 üzenetére
Sziasztok AMilosok.
Li1705-re valaki megtudja mondani, hogyan lesz hang Ubuntu 9.04 alatt?
-
ChuckyOsb
aktív tag
FuSi Li 1705-höz lehet valami drivert találni, ami Ubuntura is jó? A honlapjukon azt olvasom, hogy csak Vista kompatibilis, de ezt cáfolom, mert Xp-vel használom jelenleg. Azon frankó minden, de az Ubuntu 9.04-et tesztelném, fel is raktam, semmi gond vele de hangot sehogy sem tudok rávarázsolni. Valakinek van 5lete?
-
ChuckyOsb
aktív tag
Sziasztok! Valaki erre tudna magyarázatot?
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz
Pisztillus #7921 üzenetére
Néztem 4 gigáig lehet bővíteni de most egyenlőre 2 gigát tudok rászánni.
Amúgy Xp van rajt, s eddig nem volt semmi problémám vele. -
ChuckyOsb
aktív tag
Celeron M 1.6-os proci
80 GB vinyó
1 giga Samsung memória de sajnos ebből csíp le a VIA Chrome9 videókártya is max. 256 megát.
DVD-+író, WLAN, ModemSajnos kis tudással rendelkezik de ajándékba kaptam szóval ezért sem és amúgy sem panaszkodom, mert netre, filmekre, szövegszerkesztésre teljesen jó.
Mondjuk memória bővítésen gondolkodok. Nem tudom mennyire lenne jobb.
-
ChuckyOsb
aktív tag
-
ChuckyOsb
aktív tag
-
ChuckyOsb
aktív tag
Igaz ez egyenlőre fizetős de ha itt van akkor máshol is.
-
ChuckyOsb
aktív tag
Ne haragudj de én ehhez hozzá szolnék, hogy sok olyan gépen is elfut probléma mentesen az Xp amit az FS nem jelöl a listáján. Például én az Amilo Li 1705--öt Windows Xp Home cd-vel kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚL Lenovo Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Jó állapotú DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000
- Kiválló állapotú Lenovo Thinkpad X13 Yoga 2 in 1 - I5-10210U - 8GB - 256GB - FHD 360 -ban kihajtható
- Szuper áron dobozos új DELL XPS 15 9530 /i7-13620H/16 GB Ram/1TB SSD/IPS/INTEL ARC 370/Gari/
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- Lenovo ThinkPad T470 Notebook Fekete (i5-6300u/8GB/256 SSD)Magyar nyelvű Á++
- Near bezel új/N173QHM NZ1 120Hz-240Hz/5.6"QHD IPS 40 pin/ LQ170N1JW42-1920x1200 16:10
- A++ ketegoria hibátlan több db Lenovo ThinkPad T490 - i5 8365u/8GB/256GB SSD/Windows/HUN
- Lenovo ThinkPad L540 eladó.
- Lenovo G50-45 4gb ram 120ssd 320gb hdd
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest