- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
válasz
monyo20 #3825 üzenetére
Mondanám hoyg a következőt csináltam (volt itt más akinek ilyen gondja volt):
leszedtem a 1.1F BIOS ISO-t (másikkal nem volt jó). Azt kiírtam egy CDre és feltettem a gépre. Azóta (kopp kopp) nem fagyot le az egér. Nem akarom elkiabálni, de 1 órája nem csinálta (vagy több) és ennyi idő alatt már vagy 4x csinálta volna...
Ha valakinek segít...
MÁS: ARra lennék kíváncsi hogy a 1538 alján van egy szellőző középen. Azon megy be a levegő (meg mégsok helyen mert különösebben nagy huzatot nemérzek ott). NAmost ettől jobbra (majdnem a levegő kimeneti nyílása alatt is van egy ''szellőző'' ami majd ugy néz ki mint egy speaker rács.. de ez a rács el van ''tömve'' egy műanyag lappal. Ezt nem kéne eltávolítani? vagy ez gyárilag ilyennek kell lennie? Akkor meg nem értem mi értelme van annak ott..
Vélemény? -
djadji
senior tag
válasz
monyo20 #3822 üzenetére
Aha,... így gondoltam én is, de így azért jobb ha más erre a következtetésre jutott..
Egér neked nem fagyizott?
Feltettem én is a 1.1F-et. Bár feltettem már régebben is, de most ugy tettem föl hoyg egy külön CDre kiírtam... Most hátha jó(bb) lesz..
csak el ne kiabáljam... -
djadji
senior tag
válasz
monyo20 #3820 üzenetére
Rögtön kipróbálom..
Annyit tegyél már meg nekem pls, hoyg elindítod a WINFLASH progit (A FUSIról le lehet szedni) és megnézed mit ír ki.
Én már próbáltam a 1.1F-et föltenni, föl isment, de mikor futtatom a WinFlasher progit akkor azt írja ki hoyg akarom a 1.1D BIOSomat 1.1Fre frissíteni... (miközben föltettem a 1.1Fet) megcsináltatom.. és urjaindítás után megint ugyanezt írja ki.. (akarom e a 1.1D-t 1.1Fre frissíteni?)
Szval.. próbáld már ki pls hoyg neked is ezt írja e ki? (Hátha a progi nem ismerio föl a 1.1Fet.. avgy tudomis én..) -
djadji
senior tag
válasz
monyo20 #3808 üzenetére
Nekem pont fordítva van a hibám. Nekem szinte sose megy a venti.. és az alja meleg (majdnem forrró) de ez így van.. holnaptól DCzek vele.. most égjen le ha ilyen.. ne a 13dik hónapban...
Mellesleg az a műanyag lap (az alján ahol sztem a levegőt szívnia kéne befelé) nnekem is van.. én is gondolkodom rajta hoyg azt le kéne szedni... mert az ugy fest mint egy beömlőnyílás.. és ugye le van zárva... én se értem.. pedig terveztem 1-2 vízhűtést.. szval valmennyire értek hozzá. (bár ez leveg hűtés. de a vízhűtést mindenki ígykezdi...)
Szval.. véleményket szretné(n)k hallani.. ki mit gondol erről..
A 1538asoknek kb ugyanaz a hibája.. javaslom hoygfogjunk össze és úgy jelezzüka problémát a MO-i kereskedőnek.. vagy a FUSInak..
mail címem djadji.kukac.freemail.hu
szivesen megosztom a tapasztalatokat ...
(itt is lehet.. csak ha elkedjük fikázni X céget nehogy ez miatt kitöröljenek innenminkat...)
De ha valakinek van ötlete szeretném hallani...
UI: PL azért mert a a letöltött BIOS ISO tök üres.. mi a fenéért van ez???!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest