- Acer notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekegsm
őstag
válasz parandroid #2493 üzenetére
Figyelj, nekem igazabol tokmindegy. Az en szar ocskavas Amilom egyetlen hiba nelkul, es egyetlen karcolas nelkul mukodik mar tobb mint fel eve. Nem kell foglalkoznom azzal, hogy hova hordjam szervizbe. Mellette lattam az IBM-ek minoseget, hogy hogyan keszulnek, hogyan szerelik ossze oket, hogyan csomagoljak, hogyan kezelik. Lehet, hogy az Amilo-kat meg rosszabbul kezelik, azt nem tudom, de az IBMeket lattam. Meg a szervereket is ugyanugy dobaljak, pedig nem egy doboz ment kamionba, ami tobbszazezer euro erteku volt.
A masik:
Persze, el lehet akkor valasztani, hogy consumer, soho, business, corporate, industrial, heavyduty, military laptop az illeto. Egyebkent az IBMek pont a corporate kategoria inkabb. A business kategoriaban szamit a kulso is. Consumerben szinte csak az ar szamit. Heavyduty: a kemeny igenybevetel mindenek felett, utes es vizallo, porallo, stb. Military: kulon kategoria, igazabol eseti a dolog, hasonlo a heavydutyhoz, de egy military tipus egy mai atlagos felhasznalobol rohogest valtana ki, mert ott nincs windows, meg hasonlok, viszont a GPS es a muholdas kapcsolattartas (regen Iridium, manapsag Immersat) alap. nincs meg egy cd sem rajta, monochrome kepernyo, stb.
Fele annyi penz: nem gondolod, hogy a haszonkulcs a masik tenyezo? Egy uzleti notebooknal nagyon sokat raraknak. Nem gondolod, hogy a burkolat muanyaganak anyaga, amibol ontik, hogy az kerul sokszorosaba? Neeem, HP-knal tapasztaltam, hogy ua a Wifi kartya consumerbe csak 65€ volt, businessbe meg elkertek erte 140€. Es ua! Semmi kulonbseg, szeriaszam is stimelt, minden.Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 820 G2 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!AkciÓÓ
- Dell (i5, 8 GB, 250 SSD, 2 GB VGA) egyszerűbb játékokhoz! AkciÓ
- Dell Latitude 3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD) AkciÓÓ!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
- Lenovo Legion 5 15,6" FHD Ryzen 7 6800H, 16GB, 512GB SSD RTX 3060 6GB,STORM GRAY,ÚJ,GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest