Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsa Boy
aktív tag
Látom te se értesz hozá!

Ha kiszedem
Csak annyival tud többet, hogy belepakolom egy ''asztali'' gépbe való alaplapba. És ott megnézem mit megy a proci! Azért nincs kedvem kiadmi milliókat, hogy kivegyék nekem és belerakjanak másikat. Ha annak töredékéért meg tudnám csinálni!
Neked nagyon nem ment a dolgok öszerakása, ha ilyeneket írkálsz.
''...összerakás után nem működne.''
''...nem szabad abba beleturkálni, amihez nem értesz.''
Akkor ennyi erővel pl. ne járjak suliba se, mert nem értek a tantárgyakhoz
Nem azért van az ember, hogy tanuljon?
Ja és eddig bárhol utánna olvastam sehol nem írták, hogy kell kiszedni a procit.
Gondoltam hátha itt valaki tudja, de nem úgy fest!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbok Pro 2020 i5/16/500GB 2 éves hibátlan 100% akku
- szinte új MacBook Air M3 16GB 256GB SSD starlight csillagfény Apple magyar garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 1 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Csak annyival tud többet, hogy belepakolom egy ''asztali'' gépbe való alaplapba. És ott megnézem mit megy a proci! Azért nincs kedvem kiadmi milliókat, hogy kivegyék nekem és belerakjanak másikat. Ha annak töredékéért meg tudnám csinálni!