Új hozzászólás Aktív témák
-
Sazoll
tag
válasz
Marshall18 #4206 üzenetére
Mielőtt több hülyeséget is írnál, és még jobban szétvernéd a fejed a falon, jó lenne ha tisztába lennél néhány ténnyel. Ajánlom figyelmedbe a második részt.
"tömegfelvétel fogalma. Ekként - a BH1985. 17. szám alatt közzétett eseti döntésében foglaltakat követve - a képmás nyilvánosságra hozatalának tilalma nem vonatkozik a nyilvános eseményekről, rendezvényekről, táj- és utcarészletekről készült felvételekre, amikor tehát az ábrázolás módja nem egyéni, amikor a felvétel összhatásban örökíti meg a nyilvánosság előtt lezajlott eseményeket.
Arra azonban nyilvános eseményről szóló vagy nyilvános helyen készült tudósítás kapcsán sincs lehetőség, hogy a felvétel - megfelelő hozzájárulás nélkül - a tömegből egy-egy résztvevőt külön is kiemelve (egyéniesítve) mutasson be."
Pláne közfeladatot ellátó személyt nem.http://foto.video.hu/jog.htm
-
Sazoll
tag
Nem a gépről akarok dolgozni , de mivel kártyaolvasóm nincs, ezért csak a képolvasás varázslóval, vagy mi a fene a neve, tudom leszedni a képeket. Az meg ugye nem ismeri fel a raw fájlokat. Ezért próbáltam meg úgy, h az s7raw-al olvastatom ki a gépből...de az meg nem ismeri fel
-
Sazoll
tag
Hella!
Használ itt valaki s7raw című okosságot?
Az a helyzet, h nekem nem igazán megy...
Csak kártyaolvasóval működik, vagy kébellal is, mert nekem ha simán ráteszem a gépet usb-n akkor ismeretlen fáljformárumnak "ismeri" fel a rawot az s7raw.
Előre is köszi!
-
Sazoll
tag
Hella!
Bocs a zavarásért, de van egy eladó xD-m:
2 GB -os Olympus, M Type
Új, dobozos.6000 Ft
Miskolc és Nyíregyháza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gaming notebook topik
- Konteó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kutya topik
- Kerékpársportok
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest