- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haris1
tag
Renitens vagyok, vállalom.
Ha jól emlékszem egyszer-kétszer már kitértem erre:
Fuji és Canoff digit gépeket is használtam, de ez az első alkalmazás, amelyiknél felfedeztem, hogy számomra jó lehet. Ha nagyon sietek, van más megoldás, de erre igen ritkán van példa.Lassú, de nem elviselhetetlenül és automatikusan ment. Szépen berendezi napi mappákba a fájlokat, dátumos névvel. Nem volt vele inkompatibilitási probléma, kártyaolvasót, hosszú videót rendesen kezeli, míg e-nélkül adódhatnak gondok. Ha más ül a gép elé, simán kezeli és a megfelelő helyre, rendben letöltheti az anyagokat...
Egyébként én is úgy vagyok ezekkel a mellékelt gyári szoftverekkel, hogy sokszor csak driver kell (ha kell), a többi érintetlen marad.
(Szerintem millió szám vannak programok, ízlés és egyéni preferenciák, képességek, adottságok szerint használhatóak -, vagy nem. ;-)Hogy egy kis 'ON' is legyen: bár eddig én is úgy tudtam, hogy a lámpafények csillogását alapvetően a szűk rekesz adja, most az éjszakai fotózásom alkalmával kb. 1 másodperctől és 3,2-es rekeszértéktől (ISO800) már minden "csillogott". (Gondolom a kis lapkaméret is rásegít optikailag, mint ahogy a nagy mélységélességre is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Hobby elektronika
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest