Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danipicur2
tag
válasz Lalikiraly #9 üzenetére
Ha nem 90+% fekete lesz az iOS 18/19 alap wallpapere, pl. Kovács Lili, aki az Apple Storeba megy lecserélni az iPhone SE-jét, mert gatya az akku meg a telefon maga, a jól bevilágított boltban meg nem fogja azt mondani, hogy de szar az IPS panel meg ő nyílván azt se fogja tudni, mi az hogy IPS egy kijelző, viszont arra baromi jó eszköz, hogy az alkalmazott berakjon egy nagyrészt fekete videót (Pl. LG-nek vannak kifejezetten OLED-t jól demonstráló videói) és megmutassa, mennyivel szebb az iPhone 15-n Akik az olcsó iPhonekat keresik, azok nagyrészt nem a tech guruk, akik az alapján néznek telefont, hogy a háttértár az TLC vagy QLC-e vagy hogy a főkamera szenzora az mekkora. 1-2 hangzatos funkciót betolnak az SE-be meg hogy olcsó, hogy bevonzák az ügyfeleket majd az ilyen filléreskedésekkel lehet elérni, hogy a drágábbra menjen rá mert ez csak egy picivel több. Kevés cégnek vannak annyira lojális vásárlói, mint az Applenek, szóval a példa Kovács Lilinek aztán mutathatod, hogy Androidos fronton ezeket a filléreskedéseket megússza olcsóbban, nem fogja érdekelni, mert neki iPhone kell és kész.
[ Szerkesztve ]
-
lolal
senior tag
válasz Lalikiraly #13 üzenetére
Én személy szerint Májusban itt aprón 1 év garanciával 128GB-s új SE 2022-t vettem 132K -ért ...Ennyiért nem panaszkodom.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
janeszgol
félisten
válasz Lalikiraly #9 üzenetére
4 GB rammal már nem hoznak ki telefont és nem is fognak. Én arra gondolok, hogy A16, 6GB ram, no AI. Így még lenne értelme, pláne a 16-os széria fényében. Ahogy a cikkben van úgy nem.
De észszerűbb lenne beszántani.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest