Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Nnna, én is továbbléptem (a múltkor az alap missziók kivégzése után pihentettem a cuccot). A neten levő táblázat átböngészése után úgy döntöttem, inkább kihagyom a HammerHead-et, és egy Centurion nyergében megyek a Titan-ért (sokkal jobbnak tűnik). Cadiz-ban lehet csak kapni, eltöltöttem némi időt mire megtaláltam.
Átnyergeltem a szomszéd rendszerbe (Omega 41), itt már Titan-t is kapni, csak pénzem nincs (de legalább nem 10K-s missziók vannak, mint a németeknél...). Asszem visszamegyek az Omega 5-be, ott nincs radioaktivitás (nagyon idegesít), és 30-40K-s missziók vannak... Most a fegyvereket kellene feltápolni, elég gagyinak tűnnek a jelenlegiek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest