- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Nu megjött a Fractal Design core 1000 esem. Hamarosan lesz kép is.
Nagyon könnyű. Első amire felfigyeltem, az hogy a kicsi kinai a kézzel tekerhető csavarokat annyira betépte hogy csak csavarhúzóval oldható.
ezt annyira ügyesen csinálta hogy az ssd-t tartó tála jobb oldalán egyenesen elmetszette a menetet, (látszik a csavaron hogy az ultsó két menetet lesikolta) és 30 percet szenvedtem, hogy kiszedjem a tálcát. A csavarokat meg betettem a ház hátuljába, oda úgy sem kell teljesen betekerni. Szóval kárba nem vész. A tálcára egyébként bele lehet tenni egyszerre egy ssd-t és egy hdd-t is én így csináltam igaz kicsit forgatni és próbálgatni kellet (1 óra..)
A vga-t tartó csavarokat szintén lehetetlen kézzel csavarni, és a helyére csavarozás is kevés kézzel mivel akkor még mozog a vga, csavarhúzóval kellett jo erősen meghúzni, hogy ne mozogjon a vga.
Hiányolom még, hogy az alaplapom ugyan mATX de annál kisebb tehát nem tudtam csak 6 csavarhelyet kihasználni, és kéne még két műanyag távtartó mert félek, hogy eltöröm a lapot mikor a szélét szerelem. (Ez nem a ház hibája, az előzőben is így volt, csak leírtam)
A ventillátor teljesen halk hátulra még nem is tettem ventit, lehet nem is fogok. A porszűrök jók a minősége jó anyaghasználat jó. Kaptam hozzá szép fekete speekert az is jó.
Egyszóval tetszik. -
Iginotus
addikt
z0d1AK Be kéne írni az első hozzászólásbán, hogy a kollégánál elég sokfélét lehet kapni ebből a szép márkából.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest