Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Na végre idetaláltam.
Jönnék a klubba de még várat magára az Arc Midi-m pláne ha hoffman_ is ilyeneket irkálhogy csak Július végére érkezik.
Sziasztok!
Van egy aggodalmam jó lenne ha eloszlatnátok.
hoffman_ által korábban linkelt videót én is megtaláltam a Midi-ről de valahogy nem tetszik nekem az a venti felfogató pöcök az előlapon.Ha jól láttam a Core 3000-as házban is ezt porszűrőt és felfogatás párost alkalmazták.
Nem lesz ez így hangosabb a kelleténél?Műanyag előlap, műanyag felfogatás, műanyag fekvőfelület (gondolom ráfekszik az előlapra a venti ha azt a helyére pattintom) és semmi rezgés elnyelő szigetelés.
Ház hátulján és tetején (vagy oldalán) tiszta sor hogy a csavarokat szilikonos rögzítőre cserélem na de elől. Ti hogy látjátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- BeQuiet PURE LOOP 2 360mm
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- EVGA SuperNOVA 850 GA 850W 80 PLUS Gold Fully Modular
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest