Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Na végre idetaláltam.
Jönnék a klubba de még várat magára az Arc Midi-m pláne ha hoffman_ is ilyeneket irkál
hogy csak Július végére érkezik. 
Sziasztok!
Van egy aggodalmam jó lenne ha eloszlatnátok.
hoffman_ által korábban linkelt videót én is megtaláltam a Midi-ről de valahogy nem tetszik nekem az a venti felfogató pöcök az előlapon.Ha jól láttam a Core 3000-as házban is ezt porszűrőt és felfogatás párost alkalmazták.
Nem lesz ez így hangosabb a kelleténél?Műanyag előlap, műanyag felfogatás, műanyag fekvőfelület (gondolom ráfekszik az előlapra a venti ha azt a helyére pattintom) és semmi rezgés elnyelő szigetelés.
Ház hátulján és tetején (vagy oldalán) tiszta sor hogy a csavarokat szilikonos rögzítőre cserélem na de elől. Ti hogy látjátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Drum 'n' bass
- OLED TV topic
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hogy csak Július végére érkezik.