- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Sosem értettem ezeknek a fanless tápoknak a lényegét, mi haszna van, ha úgyis kell házventi, ami szellőzteti?
Hogy valami érdemlegeset is hozzászóljak:
Nekem Be Quiet Straightpower E9-450W van és ennek a tápnak a ventije a leghalkabb a házamban, tehát a
CPU venti, a 3x Fractal Silent R2 120mm illetve a Fractal Silent R2 140mm illetve a Videókártyám 2db ventije is hangosabb mint a táp ventije... Sőtt a TV-m inverterzaja is jóval hangosabb.Addig amíg nem lehet megcsinálni, hogy a komplett ház ventimentes legyen, nem értem mi haszna van egy kívülről szellőztetett tápnak?
J.
-
turorudi
aktív tag
Most tettem az R4-be Seasonic Fanless 400. Előtte Corsair VX450 volt, ami egy remek táp, csak már korosodik. A Seasonic fanless ez egy új dimenzió, lévén passzív, a platinum minősítéssel szuper a hatásfoka is, nagyon keveset fogyaszt. 35e Ft körül kapható. Vettem egy másik Seasonicot is egy másik konfigba, de előtte belepróbáltam az R4-be. Ez a G360, ami "csak" gold minősítésű és ventilátoros, de ez is nagyon halk, 20e körül kapható. Szóval ha minőséget akarsz, Seasonicot ajánlanék,
-
zodo
nagyúr
Azt mondom ha majd összeállt az elméleti új konfig, kábelezettség kérdése (pci-e ág(ak), sata csatik száma, teljesítmény) akkor a tápegység topikba kérdezd meg a hozzáértőket.
Addig is a tápajánló táblázatot ajánlom, tanulmányozásra. -
Because
őstag
lehet többre számítottál, de kompromisszumokat kell kötni. nagy mértékben függ a hardvereidtől is, vehetsz olyan tápot ami csak bizonyos terhelés után kezdi bekapcsolni a ventit, használhatsz passzív hűtésű videókarit, procit és 2-3 ventivel átszellőzteted a házat. viszont ha játszani vagy egyéb más teljesítményigényes műveletet akarsz végezni akkor el kell fogadni, hogy van hangja a gépednek.
személy szerint már alig várom, hogy eladjam az Arc minit és beköltözhessek egy Core 1000-be semmi szükségem erre a batár dögre
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 10.16. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő