Új hozzászólás Aktív témák
-
BotaN
senior tag
A hang és a hűtés mindig kompromisszumokkal jár, nem tudsz olyan házat tervezni ami halk, de egyben kiemelkedő lenne a hűtési képessége. Mivel ahol be-ki megy a levegő ott a hang is kijön, vica-versa. A Define XL az nagyon közel jár szerintem az optimumhoz, mivel egy mezei 10-15k-s házhoz képest a hűtése és a hangja is jobb.
Volt szerencsém egy ilyen ház társaságában eltölteni pár órát, egy HD 6970 volt bent ref. hűtős, és alap járaton, alacsony venti fordulat mellet semmi hangja nem volt a gépnek. Jó észre lehet venni, mikor van ki meg be kapcsolva a gép, de 1 perc után megszokja a füled az új alapzajt, ami minimális és ettől lesz hangtalan. Haver ezek után levette az oldallapot, és a különbség bizony nagy volt, tehát sokat számít a zajcsökkentő szigetelés.
Nem tudom milyen házad van most, de amint írtam a hűtés simán veri a sima 10-15k-s alapnak mondható típusokat, mivel van bent 3 légkavaró ami tesz a dolgát rendesen, és szvsz én betennék előre kettőt, valami ultra halk ventit az biztos még ezen is segítene. De egyáltalán nem szégyenkezik így sem a kuckó, sőt, ha szükség van az extra teljesítményre akkor is feljebb lehet csavarni a ventiket, amivel némi szélzaj is jár, de ez közel sem olyan idegesítő mint a monoton motorzaj, ami a nyitottabb házak jellegzetessége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyomtató topik
- Projektor topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest