- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Recon666
üzenetére
Mondjuk csak nyár végén lesz ház vásárlás, mert nagyon sűrű a nyári program anyagilag. Addig meg jönnek még tapasztalatok. Viszont jelenleg nagyon nem tudom, hogy mitévő(mitvevő) legyek. A legfontosabb szempont, hogy nagyon csendes legyen a ház, viszont az is majd ilyen fontos, hogy ne legyen meleg. Nem tudom, hogy az R3-at egyszerűbb hűteni, vagy az Arc-ot csitítani. Arc esetén abban biztos vagyok, hogy kéne felülre, alulra, és az egyik oldallapra FD szivacs. Kérdés, hogy ez elég-e. Mert légáramlás szempontjából szerintem tönkreveri az R3-at, hogyha kiveszem a felső HDD tartót. Most vagyok ott, hogy patthelyzet. Alszom még rá párat

Új hozzászólás Aktív témák
- Beletört Elon Musk kulcsa a Twitterbe
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- PlayStation 5
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest