- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Milyen videókártyát?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megérkezett a hardverszállítmány
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Recon666
üzenetére
Mondjuk csak nyár végén lesz ház vásárlás, mert nagyon sűrű a nyári program anyagilag. Addig meg jönnek még tapasztalatok. Viszont jelenleg nagyon nem tudom, hogy mitévő(mitvevő) legyek. A legfontosabb szempont, hogy nagyon csendes legyen a ház, viszont az is majd ilyen fontos, hogy ne legyen meleg. Nem tudom, hogy az R3-at egyszerűbb hűteni, vagy az Arc-ot csitítani. Arc esetén abban biztos vagyok, hogy kéne felülre, alulra, és az egyik oldallapra FD szivacs. Kérdés, hogy ez elég-e. Mert légáramlás szempontjából szerintem tönkreveri az R3-at, hogyha kiveszem a felső HDD tartót. Most vagyok ott, hogy patthelyzet. Alszom még rá párat

Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő