- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Recon666
Közösségépítő
Hát ez nem új, már Februárban volt itt a PH!-n

-
Én pont ezért gondolkodom Define Mini-ben, ott ugyanis van ajtó, ami eltakarja az ODD-t. Ami az Arc-ban jobban tetszik, az a felső takarólemez. Az a Define Mini-n annyira nem szép.

Amúgy a pc-style.hu-n van egy ház (ijk-é azt hiszem), ahol nagyon ügyesen van megoldva az ODD házhoz illeszkedése: [link]. Viszont így csak szoftveresen adható ki a tálca! -
Varoz
addikt
Üdv!
Vapor már csak ilyen. Nekem is ezek a hőfokok, csak nekem valami oknál fogva fixen 32%-on van a venti. De hangja egy deka nincs.
Nálam aminek hangja van az a Freezer 64. Amin nem is csodálkozok, mivel nem 4 magosra lett tervezve.
De dicséretére legyen mondva, lehűti.
A 2 magos procival 1300rpm volt a max, a 4 magoson onnan indul.
Mihelyt lesz pénzem, beruházok egy Fractal Design házba és egy Matterhornba.
Csak még azt nem tudom eldönteni, hogy R3 vagy XL. -
Recon666
Közösségépítő
Csak nem mai modell volt, hiányzott, egy pár dolog belőle, amit szerettem volna, amúgy szép ház. Hasonló szintet hoz, mint az előző levett oldallappal, igaz a hátsó venti az előző házban nem volt jó. Mit akarsz, nekem referencia GTX470 OC-van, szóval nem a hűvös hőmérsékletükről híres ez sem, 80C° fölé nem megy játék alatt.
-
Recon666
Közösségépítő
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Cudy routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple Watch
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én sem sietek, de megtetszett a Define XL főleg belül és a variálhatósága, de az ARC midi towernek pedig az eleje, olyan Lian Li-s.