- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én pont ezért gondolkodom Define Mini-ben, ott ugyanis van ajtó, ami eltakarja az ODD-t. Ami az Arc-ban jobban tetszik, az a felső takarólemez. Az a Define Mini-n annyira nem szép.
Amúgy a pc-style.hu-n van egy ház (ijk-é azt hiszem), ahol nagyon ügyesen van megoldva az ODD házhoz illeszkedése: [link]. Viszont így csak szoftveresen adható ki a tálca! -
Razermazer-hez hasonlóan én is a Define Mini-vel szemezek. Kutakodtam egy kicsit, és a következő két helyet találtam: [Quietpc] ill. [Specialtech]. Mindkettő angliai cég, de szállítanak EU-ba. Jelenleg nincs raktáron egyiknél se, április végére ígérik az érkezést. Utóbbinál a szállítással együtt kb. 95 font ~ 30ezer forint, ami szerintem relatív jó ár. De az áprilisig végét még megvárom, hátha feltűnik valami kedvezőbb, itthoni lehetőség a beszerzésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest