- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Egérpad topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ASUS Vivobook Snapdragonnal: talán egy új korszak kezdete!
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
a8l
aktív tag
Ma beleköltöztem egy Define XL házba.
Minőség szerintem rendben van, minden patent, egyet kivéve amiért reklamálni fogok, az egyik oldallap gyárilag el volt görbülve, nevetséges, a bal oldali ahol a venti lyuk van benne.
Ahogy a csavart kivettem pattant egy nagyot annyira feszült, ezután visszagörbítettem most a lemez része egyenes nem látszik és nem is feszül, de a kis oldallemeze amin a csavarlyukak vannak abban van egy púp, mintha több anyag lenne a kelleténél.
Ezt leszámítva minden rendben vele, a videókari is könnyen bement a helyére, pedig 3slotos, az alaplap is egyből lyukon volt az összes csavar, a táp fenti alaplapi kábele pont elért, ha kell még 3cm akkor már rövid , de íy pont odaért a csatlakozóhoz.
A hátsó 14cm-es ventit beraktam előre alulra, holnap veszek pár ventit, berakok még egy 12cm-est előre fentre, meg egy TY140-et hátra, meg megpróbálom az alaplapra rákötni az összeset hogy tudjam win alól szabályozni, gondolom fog kelleni Y elosztó.
Érdekes hogy a videókártya picit melegebb mint az előző noname házban, kb 2fokkal, pedig abban csak egy 82mm-es venti volt hátul meg egy 60mm-es elöl.
De tény hogy csendesés végre a táp alul van és nem a forró levegőt kapja fent.Esetleg van aki kicserélte a ventiket ilyen házban valami másra, és ha igen milyenre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Android szakmai topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Google Chrome
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest