- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
buke
tag
Sziasztok! Egy FD Core 3500 W -be szeretnék egy 4. ventit tenni úgy,hogy szabályozni lehessen a gyári szabályzóval.
A gondom a következő: a 3 pines Y elosztó,amit néztem ehhez,ezekre azt írja a leírás,hogy sebességet csak az egyik ágon közvetít. Elképzelhető,hogy rossz elosztót néztem vagy ezek mind ilyenek. Megnevezés: 3 pines ventilátor táp elosztó kábel, márkák: startech,delock. A lényeg lenne,hogy ez a 4. venti is csak közepes állásban működjön a zaj miatt. Szabvány Fractal 14-es ventit vennék,igazodva a gyári 3 hoz. Tehát nem PWM-est. Alaplapi megoldás is jó végső esetben,de ahhoz sem értek. Olvastam,hogy a 3 tűs ventiket is képes feszültséggel irányítani. Asus H97m-plus lapom van. A ház hűtésének problémáival tisztában vagyok,ennek megfelelően drasztikusabb lépéseket is tettem ezek elhárításában,nem ventilátor szinten. Köszönöm a szakmai segítségeteket előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- Chieftec GPS 600A8 600W 80 + minősítésű ATX tápegység
- ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB EXTREME - 6 év Alza garancia - 2031.04.18.
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest