Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hővezető paszták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moseras
tag
Szia.
Hát nem tudom mi lehet (a google-ban sem találtam ilyen problémát), én ezeket nézném még meg:
- esetleg valami korábbi install úgy szakadt félbe, hogy a regisztrációs adatbázist hulyen hagyta ott. Kipucolnám az összes xilinx bejegyzést a regedit-ből, tmp könyvtárakból, stb
- találtam olyan problémát, hogy szóközt tartalmazó könyvtárba nem telepíthető, tehát "x:\program files\xxx" lehet hogy nem jó
- azt is írták, hogy JAVA is kellhet neki, feltenném a legújabb JAVA runtime-t
- admin vagy telepítés közben ?
- van elég hely azon a partíción ?
- korábbi xilinx telepítési könyvtárakat leszedném
- install során egy text file-ba beírja, hogy eddig mit csinált meg. Azt megkeresném, hogy hol akad el (esetleg a setup.exe-t nem lehet-e paraméterezni, hogy DEBUG-ban menjen)
- feltenném a problémát a xilinx fórumán, illetve a forum.terminal.hu FPGA topic-jábanImi.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest