Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
-
Beni2360
félisten
válasz
Bacusuz #9720 üzenetére
Igen a kenyeret mar tobb honapja sütöm nagyom finom. Lehez BL 55-bol is csinalni. De akkor teszek hozzá ha el nem felejtem 2 cs ev sikert. En 2 db olajjal kikent forma tepsibe kelesztem a végén es bevágás utan jól lespriccelem es a tepsi negy sarkaba is megy 2-2 spricc es simán 190 c fokos sutoben 45-50 p ki milyen kérget szeretne sütöm. Igy nem kell gozkepzodessel foglalkoznom. Kivetel utan kap megint spricceket a kenyer. Tegnap lett kész megint 2 db az egyik ment jól foliazva a mélyhűtőbe. Mi kis kenyér fogyasztók vagyunk de meg a 4. nap is finom, nam szarad ki és nem morzsolodik. Mint irtam ha van faced erdemes a csopiban korulnezni.
A kiflit meg nem csinaltam maj jövő heten sütők és abbol lesz a guba. Van tejes meg vajas kiflije is. Van videoja az éjszakai kelesztési modokra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- Jura Ena 8
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest