Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van valakinek tapasztalata a mediamarktos cewe fotóautomatával ? Lehet kártyával fizetni rajta ?
-
mzso
veterán
Helló!
Van manapság tippje, hogy hol érdemes fotókat kidolgoztatni?
Egyelőre a foto.hu-t néztem ki magamnak. Az árak jók és van "professzionális kidolgozás" opció, amikor elvileg manuális képoptimalizációt végeznek. Viszont a honlap elég igénytelen ahhoz hogy a képfeltöltést meg se találjam... -
törölt tag
Hátha valakit érdekel:
Sooterst-t kerüljétek!
A honlapon szereplő Kodak fotópapír helyett fujival dolgoznak.
Borzalmas, elmosódott, kontraszttalan fotók, egy merő fos az egész.
Utángyártott tintával is különb fotókat lehet itthon nyomtatni.
Össze-vissza hadonáztak az árakkal, hossszú történet.
Rohadtul nincs olyan akció, mint ami a honlapjukon szerepel.
Telefonos gyeztetés után sem az történik amiről szó volt...
Extremedigidal-nak is ők szállítanak!!!Fotomaxot tudom még mindig ajánlani.
-
törölt tag
Valakinek tapasztalata a sooters-ről vagy 220fotó-ról?
-
törölt tag
válasz
Csigacsoda #95 üzenetére
Edigitalos minőséggel nincs tapasztalatom, de a 2. kérdésre a válasz: 3:2 arányú fotókból lehet levágásmentes képet készíteni 10*15 esetén.
Tehát már így kell elkészíteni a fényképezőgéppel. Ha utólag, egy szoftverrel babrálsz, akkor az is levágja a széleket, vagy pedig elnyújtja az egészet.Amúgy Fotomaxxal bátran megcsináltathatod, mert minőségi munkát végeznek.
Ahogy nézem ott még olcsóbb is. Ha meg CIB-es vagy, akkor még kapsz kedvezményt. -
Csigacsoda
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapsztalata az edigitallal? A másik meg, hogy ha teljes kitöltést szeretnék úgy, hogy ne vágjon le semmit, akkor milyen felbontásra érdemes átméretezni a képeket? Néztem az edigitalt és ott azt javasolják, hogy 1200x1800 - ból készíthető jó 10x15 kép, míg a FotoMaxnál a 10x15 képnél 1795x1205. Ez amolyan ahány ház, annyi szokás, vagy azért van erre valami normális szabály?
Köszi a segítséget.
-
Destin4tor
tag
Nekem eddig a Fuji vált be
-
1010
őstag
válasz
philoxenia #90 üzenetére
6x6 roll film 1 het
ezek se normalisak es nem is szkennelikveszek negativ hivot itthonra meg negativ szkennert
-
Marky21
aktív tag
válasz
philoxenia #90 üzenetére
Helló!
Hát ez jó messze van,de azért köszi
-
philoxenia
MODERÁTOR
Hívni otthon....
Előhívatni csak filmet: Két perc volt a guglival... -
Marky21
aktív tag
Hol lehet olcsón filmet előhívni???
-
-
törölt tag
Most rendeltem 85 10*15-ös képet fotomax-től, kiderül milyen.
Remélem nem kell csalódnom benne.
Webshopja lehetne jobb is, mert fotóalbumot elég komplikált rendelni... (Kicsi termékképek, egy terméknél is 4 színű---->megjegyzésben kell hunyizni, ha egyeltalán foglalkoznak vele...) -
Hacker75
aktív tag
Megoldódott a gondom...
A helyi Fuji-ban kinyomtatják a képet (16581x3599) 100x21,5cm méretben 2800 ft-ért. Az szerintem elég reális ár... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Szten Márs #82 üzenetére
Ha másképp nem megy és fontos a kép, akár utólag otthon is elvághatja az ember....
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
philoxenia #81 üzenetére
Ha tényleg vágnának, akkor persze jó
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Szten Márs #77 üzenetére
A 90 centis méretre gondoltam, nyilván abból vágnának.
-
Hacker75
aktív tag
válasz
Szten Márs #75 üzenetére
Azért köszi!
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
philoxenia #76 üzenetére
Én nem látok itt egyedi méretű nagyításra lehetőséget, bár lehet csak elsiklottam felette
-
Szten Márs
nagyúr
Erősen függ, hogy mit tartassz a te méretednek. Ha a 90cm hosszabbik oldalhoz ragaszkodsz, akkor jó (de nem teljesen pontos) közelítéssel 90x20cm a te méreted. Akárhol, ahol bármekkora méretben vállalják a kidolgozást - én is egy ilyen helyen dolgoztatom ki a képeimet, de online tudtommal nem lehet rendelni tőlük. Sajnos konkrét helyet nem tudok ajánlani.
-
Hacker75
aktív tag
válasz
Szten Márs #73 üzenetére
Nagyon megköszönném, ha tudnál olyan helyet mondani, ahol az én képméretemben is ki tudnák nyomtatni? Lehetőleg online menjen a dolog, mert miskolci vagyok, és nem igazán járok Pesten...
-
Hacker75
aktív tag
válasz
Szten Márs #71 üzenetére
A FotoM. oldalán a 3602x10748 az optimális, az én képem pedig 16581x3599...
Tudom, hogy ez távol áll a 3:1-től, de akkor ki sem tudom nyomtatni? -
-
Hacker75
aktív tag
Panoráma képet szeretnék kinyomtatni a FotoMarketben. A 30x91-es mérethez mennyire optimális a 3602x10748 felbontás? Nekem mondjuk pl. 16581x3599 képem lenne ez mennyire fog sz@rul kinézni kinyomtatva? Lemarad valami?
-
Chapel
addikt
lenne 8-10 minimum A3 nyomtatásra váró képem,ötlet h hova menjek?
Thx előre is,meg h mekkora miben vigyem
-
törölt tag
Akárhogy nézegetem, az előhívatott fotók teljesen élettetelen szürke sz*rok.
Mindek kellett eladnom a jó kis nyomim.Utángyártott tintával százszor szebb képek születtek vele negyed annyiért.
-
-
dani8909
csendes tag
válasz
#41635072 #59 üzenetére
Nekem Pixma IP 4000-em van, de eddig csak a hozzá adott 5 db canon photo paper pro lapra tudtam elfogadható minőséget nyomtatni, viszont ez a lap nem is olcsó... szal ha bele kalkulálok mindent nem biztos, hogy megéri.
Viszont egyszer kaptam egy nagy csomag HP premium plus photo paper-t (280g) ami a nevéből és a csomagolásából adódóan jó papír, de valami miatt nagyon szemcsések/zajosak lesznek a képek, nem tudod véletlenül mitől lehet ?
-
dani8909
csendes tag
Sziasztok!
Én most hívattam elő először digitális képekből rendes papírt képet a Pécsi M.M-ben 3 napos határidővel és akciós 10ft/lapos áron 10x15 méretben Kodak papírra és azt kell mondjam, hogy meg vagyok elégedve a minőséggel igaz van néhány képem ami 4:3 arányú, abból nyisszentettek egy picit (ez persze rendben is van), viszont egy két kép túl szaturált lett. Lehet nálam van a gond, monitor nincs megfelelően beállítva ? (Bár a többi kép jó monitoron és papíron is).
Szóval azt kell mondjam meg vagyok velük elégedve és ég és föld az itthon nyomtatott minőség mint amit egy laborban megcsinálnak jó áron.
Dani
-
törölt tag
Helyi fotót most EuroFoto nevű borítékban adta a fotókat. Egyszerűen szörnyű!!! Mintha valami 10 forintos tintasugarassal lett volna nyomtatva, amelyből éppen kifogyóban van az utángyártott patron. Csíkos,zajos mint a szentség.
Az itthoni Canon MP610-emmel százszor szepp fotókat nyomtatm ki.(Csak eladtam szegénykét
)
-
leeate
senior tag
A 220foto.hu-ról van valakinek tapasztalata? Nekem megbízhatónak tűnik, és jó árban van a 20x30.
-
BalanceR
addikt
Szia!
Igaz a hír...
Az összes médiában van azonnali nyomtatási lehetőség, ez csak 10x15ben, kb 50-60 FT / kép
Hőszublimációs, vagy full-layout tintasugaras nyomtatóval... teljesen jó minőség, de a képarány 3:2 szal, ha 4:3 ban fotóztál, a kép aljából és tejéből vesztesz...
Illetve mindegyik MM ben tudsz 3-5 napos határidővel rendelni, ez olcsó, de a CEWE központi laborjában készül fuji papírra, és a képeket erősen szaturálják, szóval a színek egy picit elcsúszhatnak, és nagyon élénkek, viszont van több méret, több képarány, és olcsó... 25-FT-tól...
Egyes médiákban Van helyszíni fotólabor , általában DKS, vagy HP, esetleg Agfa....
Szerintem ezekkel jársz a legjobban... ;) -
máyköl
veterán
Sziasztok! Azt olvastam, hogy a mediamarkt-nál is lehet nyomtatni fotót, ha ez igaz akkor hol lehet a media-ban, hogy zajlik ez, és milyen anyagi költséggel jár ez? Köszi!
-
runner 125
nagyúr
válasz
Szten Márs #51 üzenetére
Szuper.
Bár fel kell kasíroznom valami habkartonra, mert ekkora méretben eléggé nyeklik.
Üdv.M -
Szten Márs
nagyúr
válasz
runner 125 #50 üzenetére
Majd írd meg milyen lett a végeredmény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest