Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani8909
csendes tag
válasz
#41635072 #59 üzenetére
Nekem Pixma IP 4000-em van, de eddig csak a hozzá adott 5 db canon photo paper pro lapra tudtam elfogadható minőséget nyomtatni, viszont ez a lap nem is olcsó... szal ha bele kalkulálok mindent nem biztos, hogy megéri.
Viszont egyszer kaptam egy nagy csomag HP premium plus photo paper-t (280g) ami a nevéből és a csomagolásából adódóan jó papír, de valami miatt nagyon szemcsések/zajosak lesznek a képek, nem tudod véletlenül mitől lehet ?
-
dani8909
csendes tag
Sziasztok!
Én most hívattam elő először digitális képekből rendes papírt képet a Pécsi M.M-ben 3 napos határidővel és akciós 10ft/lapos áron 10x15 méretben Kodak papírra és azt kell mondjam, hogy meg vagyok elégedve a minőséggel igaz van néhány képem ami 4:3 arányú, abból nyisszentettek egy picit (ez persze rendben is van), viszont egy két kép túl szaturált lett. Lehet nálam van a gond, monitor nincs megfelelően beállítva ? (Bár a többi kép jó monitoron és papíron is).
Szóval azt kell mondjam meg vagyok velük elégedve és ég és föld az itthon nyomtatott minőség mint amit egy laborban megcsinálnak jó áron.
Dani
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon RF 200-800mm f/6.3-9 IS USM teleobjektív -Újszerű-
- Canon EOS M100 + 15-45mm + 22mm + Samyang 14mm + tartozékok
- Sigma 150-600mm objektív + 1.4x Telekonverter TC-1401 Kit ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Samsung NX300 újszerű állapotban
- Új kompozit AV RCA kábel kamerákhoz, konzolokhoz, videókamerákhoz Mini DIN + csak 295 forint házhoz!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest