- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
Saccco #84745 üzenetére
Nekem pont a stock droid volt a gyenge pont. Több mint egy évig Nexus-oztam, meg most is 5X-et használok, de a rendszer merevségét es funkció szegénységét pont nem szerettem. A 8.1-et használó 5X-et még mindig nem lehet temázni, nincs duplakoppos képernyő felébresztés meg pár kényelmi funkció ami az UX-es LG G6-omban pl megvolt amellett, hogy ugyanúgy stabil volt a rendszer mint egy Nexus-on. Egy MIUI meg mérföldekkel jobb szerintem. És folyamatos támogatást is élvez.
-
trialboj
őstag
válasz
Saccco #83877 üzenetére
Az ilyen videókban viszont olyan képeket mutogatnak hogy leszakad az arcom, az iphone weboldalán is promózzák a csodakamerájukat. Ezek a képek simán DSLR minőségnek tűnnek, most akkor ez mind csak megtévesztés, és a valóságban ugyan olyan gyenge képeket fog lőni az összes csúcsmobil?
Még sosem volt komolyabb telefonom, a kamera miatt, most gondoltam már megérné beruházni egyre, mert régen fotózni is szerettem, és gondoltam így megúszom 1 készülékkel.
-
Ricardo
titán
válasz
Saccco #83616 üzenetére
Bekerült oldalra is.
TheProb
Az ilyen képeket legközelebb a Szerkesztett és makrofotók mobilla topikba tedd. A nyers kép jöhet ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest