Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
kislaci #86133 üzenetére
Vannak rá fizetős programok, nézz szét play áruházban. Az a lényege hogy nem a záridőt tolja ki, hanem úgymond sorozatképet pakol egymásra. Nem lesz olyan eredmény mint Huawei-nél, mert ott van monocrome kamera is. ha az emlékem nem csalnak, akkor azzal játszik valamit a szoftver, és ezért nem kell hozzá ND szűrő. De ezt a részét passzolom.....
-
törölt tag
válasz
kislaci #79325 üzenetére
Én simán átküldöm, de ha a legjobb minőséget akarod visszaadni, akkor érdemes Flickr-re feltölteni a fotókat, kijelölni őket a Camera Roll oldalon, és a linket átküldeni az illetőnek.
Szerk.: Pont most próbáltam, Viberen nekem a teljes képet, jó minőségben adja vissza.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
kislaci #68984 üzenetére
Ha ugyan úgy van, mint a Honor 8-on, akkor csináld ezt:
Ráböksz a tárgyra(jelen esetben a sáska) és a fókuszkör jobb szélén lesz egy nap ikon csúszkával, amivel tudod sötétiteni v világosítani a képet(mindezt automata módban), ha függőlegesen állítod a csúszkát. Ilyen képnél egyből tudsz kompenzálni. -
Aryon87
félisten
válasz
kislaci #68911 üzenetére
A kis elonezet hianya nem gond, igy is jo.
Feltoltod a kepet, es mikor a direkt linket kivalasztod, ugye az elso sort valasztod ki, a kis kep linkje kettovel lejjebb van.
Azt kimasolva itt a beillesztesnel a kepre kattintasz es rakod a linket bele, utana meg a sima linkbe is bemasolhatod, de a ".th" azt kiveszed belole.
Na most hogy maga a kep legyen a link, azt en sem tudom majd a tobbiek megirjak -
balazs1022
őstag
válasz
kislaci #66938 üzenetére
Én azt ajánlom, hogy ha használsz zoom-ot akkor a 4k-ba vegyél mindent!
Ugyanis ez kb 8 mp-esek képet jelent. Tehát gyakorlatilag a HFD monitor (1920x1080, ami kb 2 megapixel), "visszaméretezett" képet látsz. Ha egy 4K-s felvételen zoom-olsz egy 4K-s tv-n akkor a pixelesedik kép, viszont Full HD-n a 4K-s video zoom-ja inkább tűnik optikai zoom-nak. Értsd úgy, hogy egy Nokia 808 fényképet tovább tudsz úgy nagyítani (egy FHD monitoron), hogy éles maradjon egy kép, mintha pl egy Nokia C2 fényképét nagyítanád (Ez kb egy monitor felbontásának megfelelő képet lő, kb 2 mp).
Hogy jobban érts, csináltam anno egy videot, ez egy 4K-s video, sajna a Youtube konvertálta, de jól látszik, hogy FHD-s monitoron a Zoom nem tűnik "digitálisnak". Belenagyítva is éles marad a kép.
[Csalóka Optikai Zoom](Sajnos az állványon beremegett a kamera..)
(#66939) Dr. 444Hertz: Mennyivel kisebb a hüvely
Gyors kamera összehasonlítás elképzelhető?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Melyik tápegységet vegyem?
- Router gondok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- XPEnology
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest