Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Ha nem lett volna garis problema ami miatt visszakuldted, sztem most is lenne nalad.
Mas:
Csinaltam par kepet, gyari vs snap camera.. erdekes az eredmeny..
Gyari kozel fotoz, a snap meg tavolabb adja a kepeket. Ha hazaerek, felteszem oket. Mindenesetre sztem egesz jokat csinal. Csak kellene talaljak egy jo kamera app-ot is.
A camera fv-5 nem jo.. -
Aryon87
félisten
Vegre napos ido, igy lottem is egy tesztkepet: [link]
Redmi Pro, gyari kamera, hdr
-
-
Aryon87
félisten
válasz
bebolint98 #56617 üzenetére
Amiket eddig találtam igen, maxon vannak. Első képek, így értelemszerű hogy nem a legjobbak, pláne, hogy OIS sincs benne, így azt is ki kell tapasztalnom, mit és hogyan.
-
Aryon87
félisten
válasz
ToniSoprano #56613 üzenetére
A G5-nél a HDR be volt kapcsolva, így a Pro színvilága áll közelebb a valósághoz.
-
Aryon87
félisten
Par osszehasonlito gyorsteszt:
Redmi Pro:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]LG G5:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Nyilvan nem veszi fel a G5-el a versenyt, na meg a fenyviszonyok is a letezo legpocsekabb. + a Redmi kameraszoftveret meg ki kell ismertnem, mert eleg sokminden van benne. Pl meg nem talaltam meg azt, hogy a HDR-t hol tudom bekapcsolni, hogy ne automatan legyen
-
Aryon87
félisten
Meglepo, pedig azt mondjak a P9 kameraja jobb. MM-ben volt alkalmam nyomkodni mind2 telot, meggyoztek azok a kepek amit csinaltam akkor. A H8 kekbe valsmi allati.
Mas: megjott a Xiaomi Redmi Pro-m, megyek postara, csinalok tesztkepeket + G5-el is. Elore is bocsi, ugyanaz a fototema lesz, ami mar volt korabban, de most a vegeredmeny erdekel najd.
-
Aryon87
félisten
BUEK mindenkinek!
Menet kozben egy eloveszem csinalok gyorsban egy sorozatfelvetelt cimu elkenodott kep: tuzijatek
G5 auto
-
Aryon87
félisten
válasz
bebolint98 #56463 üzenetére
Jo lenne ha korrigalnak ezt a tulzott dolgot a kameraszoftverben a kovetkezo havi patch-al.
Elvileg holnap mar megjon a Redmi. Kis idore az veszi at a foszerepet, mig a G5 addig pihenore kerul (vagy szervizbe a kijelzo miatt). -
Aryon87
félisten
válasz
bebolint98 #56461 üzenetére
Tudom, csak gondoltam kiprobalnek egy olyan kamera alkalmazast, ami nem nyul bele erosen a kepekbe. Nezd meg a tegnapi kepeimet, foleg a manualisakat. Nagyon durvan belenyul az elkeszult kepekbe. Egy G4 eseteben nem lenne olyan, mint amit en csinaltam. Ezen kicsit bosszankodok. Valoszinuleg modositottak a kameraszoftveren is. Nappali kepekkel nincs baj, de az estiekkel mar igen.
Kivancsi vagyok a Redmi Pro milyen kepeket fog kesziteni. -
Aryon87
félisten
válasz
bebolint98 #56458 üzenetére
Kiprobaltam az altalad hasznalt kamera alkalmazast, G5-n borzalmas kepeket keszit
Valaki irta a Better Camera app-ot is, az se mukodik nalam.. Maradok a gyarinal
-
Aryon87
félisten
válasz
bebolint98 #56454 üzenetére
Nagyon jo kepek! Tud ez az RN3p.
Gyonyoru ez a varos, nyaron mindenkepp uticel lesz, vagy hamarosan. Meg meg eleg sok mas varos is -
Aryon87
félisten
válasz
akooos #56443 üzenetére
Nem azzal van a baj hogy kritikát írtál, hanem azzal, ahogy írtad.
Annyira amatőr én sem vagyok már, hogy egy központi témát elrontsak egy előtte álló "akadállyal", jelen esetben a fa...
De mint írtam, oka volt hogy az a kép olyan módon készült ahogy.
A minőségére is írtam, hogy miért lett olyan amilyen, de újra leírom bővítve: HDR módban készült, egy olyan napszakban, ahol a szenzort bezavarta a gyors sötétedés + közvilágtás (megnéztem, 16:20-kor készült). Ha a HDR-t kikapcsoltam volna, az ISO értéket az egekbe tolta volna az automatika.Itt egy másik kép, hogy lásd miért is nem lehetett a kifogásoltat másképp fotózni. Jól látható, hogy legalább 2-3 méterrel lejjebb vagyok az előző helyszínhez képest. és igen, itt is belelóg minden, sőt, még ferde is lett
Kastéy alulról - G5 manual mód, iso50, 0.5sMás:
Igazuk van azoknak a tagoknak akik pár napja írtak ide, hogy itt már elvárás a magas színvonalú fotók berakása.
Így csatlakozom én is ahhoz a véleményhez, miszerint legyen egy újabb fotós topik, ahova a profi/művészi képek kerüljenek, ide pedig az amatőr fotók kerüljenek be, mert a topik elvesztette a lényegi értelmét, ami a leírásában szerepel.Nem szándékom a vita, így én is befejezem a dolgot, természetesen szívesen veszem az oktató kritikákat is.
-
Aryon87
félisten
válasz
Aryon87 #56399 üzenetére
Gépen is visszanéztem a képeimet. Talán 2 képnél volt egy hangyányi ferdeség, de azt már a nagyon kukacoskodók veszik csak észre. Ahhoz képest hogy a rácsot alig látni néha világos témánál, így a szememre bíztam a kép helyben tartását, egész jó lett..
Ami viszont az én szememet szúrja: a manuális képeknél igencsak felbosszantott, hogy a szoftver még ott is erősen belenyúl a képbe.
Egy G4 azokat a képeket kristálytisztán csinálta volna meg, a G5-m kameraszoftvere meg még élesíteni próbált rajta, aminek az eredménye a szemcsézettség.
Ugyanez érvényes a csillagos képemre is.A kastély távolabb amibe akooos kötött bele az még automatikával készült, HDR be volt kapcsolva. Látszik is az eredmény a hangyázással. A hogy az a qrva fa ott van és másnak ez szemet szúrt cseszi a csőrömet.. Egy kilátószerűség volt, ahonnan lefele vezetett az út a kastély tövébe, szal repülnöm kellett volna hogy olyan poziciót kapjak, hogy a fa ne legyen képbe..
Szal imádom az efféle lecseszést, de a lehetséges ok hogy miért is van úgy az a kép, arra sosincs rákérdezve. Nyilván én is jobban örültem volna ha az a fa nincs ott..Sorry, de tegnap óta ez jár a fejemben, így leírtam a véleményem
-
Aryon87
félisten
válasz
Burt1793 #56417 üzenetére
Most látom csak hogy reagáltál a csillagos képre. Korom sötét volt. Az orromig nem láttam, nemhogy a villanyvezetéket is
Nem volt időm belemélyülni a csillagfotózásba, mert a család türelmetlen volt, és így is 3x20sec idő + a beállítás már sok volt nekik.. pláne hogy a súly miatt az egész állványfej is leesett telefonostul a lábakról -
Aryon87
félisten
válasz
akooos #56409 üzenetére
Lehet en vagyok kancsal, de akarhogy nezem a a kepeimet, nem latom hogy ferdek lennenek. A fo tema meg kozepen van.
A kifogasolt kepen kivul melyik meg a problemas?Tornado: a korabbihoz meg hozzatennem, hogy a Legenyfogo etteremben ettunk
Janos bacsi kedvence
somloi
mikulas
hoemberG5 hdr
-
Aryon87
félisten
válasz
marcell2015 #56406 üzenetére
En azzal nem foglalkozom hogy ferde vagy sem. Igyekszem minel jobban egyenesbe allitani, a racs is be van kapcsolva, de vizmercem nincs, igy nem tudom halalpontosan egyenesbe tenni, allvanyon meg plane..
En a kepminosegre probalok hangsult fektetni, hogy minel jobbak legyenek a kepek, aztan vagy sikerul vagy nem..
Akinek tetszik vagy nem tetszik, ugyis leirja, max tovabblep rajtam.
En meg a tobbiek kepeinel a temat nezem, hogy milyen helyeken fotoz, mert valoszinu olyan kepet hoz, ahol en meg nem jartam. Az hogy ferdere sikerult neki, a legkevesbe fog izgatni. Ez vagyok en -
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Kirandultunk a Bukk-hegysegnel (Lillafured volt a celallomas)
Szepvolgy borpinceinel
szepen munkalt borasz-cimer
borkostolas
pince belul
adventi gyertya
Juhasz pinceszet
virag1
virag2
vendeglo fal
tartogerenda
szokokut
szobor
piheno
kisvasut alagut
utszeli banya
befagyott to - ez nem biztos hogy sikerult
kastelykastely tavolabb]
jeges vizeses1 - manual
jeges vizeses2 - manual
jeges vizeses3 - manual
jeges vizeses4 - manual
szoborfejLG G5 HDR, kiveve a manuals.
Bocsi a sok kepert -
Aryon87
félisten
Pusztafoldon kicsit eltevedtunk
G5 hdr
Matra vagy Bukk az uticel, lesz sok kep estere. + renelhetoleg Egerben is tudok fotozkodni.
Sajnos csak a G5 van velem, a Redmi Pro meg nem erkezett meg.
+ 2 G3s es a G3 van meg tarsasagban -
Aryon87
félisten
Pihenoi jutalom: tortaszelet
G5
-
Aryon87
félisten
Kihasznalva a mai jo idot, csavarogtam a varosligetben:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] - auto
[link] - manual
[link] - auto
[link] - manual
[link] - auto
[link] - manual
[link]
[link] - auto
[link] - manualG5
Hogy milyenek lettek, nem tudom. De a Samuk mellett mar ugyis elbujik a G5, pane egyedulikent (danee ritkan jon a G5 telojaval), igy nem is eroltetem mar magam...
-
Aryon87
félisten
válasz
bebolint98 #56237 üzenetére
Szuper kepek lettek, igazi teli feeling. Mar nagyon hianyzik. Ha lesz nagy ho, a Vajdahunyad varnal fogok csinalni havas kepeket a 2 teloval
Mindjart jovok en is egy kisebb pakkal, de nem tudom milyenek lettek.. -
Aryon87
félisten
válasz
Just_Reboot #56178 üzenetére
Igen
Ois nincs bennuk tudtommal, viszont ugyes kezuek jo kepeket tudnak vele csinalni.Szerk: arra a S7e es G5 alkalmas leginkabb + G4
-
Aryon87
félisten
válasz
Just_Reboot #56176 üzenetére
Idei: S7e, G5 ami megosztja a nepet, P9 es P9 plus, Pixel es Pixel XL.
Tavalyi: G4 es V10 + N6P, N5x (nappal), -
Aryon87
félisten
G5 hdr
-
Aryon87
félisten
válasz
bebolint98 #56120 üzenetére
Kivalo kepek, az elso utos lett
-
Aryon87
félisten
válasz
enginev3.0 #56117 üzenetére
Tukrozodik a hatso gomb. -
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kivánok!
Ablakon keresztul fotoztam frissen ebredve
G5 hdr
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #55998 üzenetére
Akkor mi leszunk itt a ritka peldanyosok
-
Aryon87
félisten
válasz
maximilian4 #55985 üzenetére
Valoban nem lattam tankot, csak filmekben. Nekem ezek siman harcikocsik, es tudtommal ennek van keteltu valtozata/hasonmasa is (hacsak pont nem ez az). A tank a lanctalpas, agyus monstrumok, ez egyertelmu. Csak egyszerubb volt leirni tanknak
Ez a tema nekem messze van tudasban, igy inkabb nem akarok suletlenseget irni. -
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #55983 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #55981 üzenetére
Az komoly.. Elmeny lesz igy utazgatni..
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #55979 üzenetére
Nem mondod hogy TEK tankok vannak kint most a csomopontokon? -
-
Aryon87
félisten
válasz
danee992 #55962 üzenetére
Gyaaa, nem is csodalom hogy kiegett az egesz
Javaslat: manual mod, ISO50, es a zaridot vidd fel. 1mp nagyobb zaridot nem fogsz tudnibkezben kitartani, de az sztem mar egesz jo eredmenyt szulneMarcell: jah azt em tudtam, igaz mostanaban nem neztem be a G4 topikban (regebb voltam ott mint tulaj).
Az n5x eros elonye a HDR+. Nappal emiatt tunik ki a kepminoseggel, de ejszaka elverzik. G4 meg mint tudod, abban profi. -
Aryon87
félisten
válasz
marcell2015 #55959 üzenetére
G4, ha ejjel is akarsz fotozni. Nappal n5x es G4, ejjel csak G4
G4-et ajanlom. De ott erdemes egy s masra figyelni, legfokepp hogy garis legyen, es 2016-os evjarat legyen. -
Aryon87
félisten
válasz
Just_Reboot #55942 üzenetére
Nem vitatom hogy remek kameraval bir. -
Aryon87
félisten
Sebaj, ott van a top 5ben
Samut mindenhol elsonek hozzak ki, meg ugy is hogy jo.
Pixel meg mas teszta, mert az most jelent meg nemreg, ahogy az i7 is. Azok meg fiatalok..
S7-G5-P9 mar kozelednek az 1 eves megjelenesukhoz.. Az a mervado nalam.
N5x es N6p meg megregebbiek, ok a 15-os evjarat erossegei a G4 mellett.
Mindamellett, hogy most is megalljak a helyuket. -
Aryon87
félisten
Nagymamámat megtanitottam, hogyan tud skypon atkuldeni kepet.
Ezeket kuldte at. Ertelemszeruen nem profi kepekrol van szo, viszont egesz jok lettek azert. 76 evesen profiBehavazott udvar
ablakon keresztul
viragzo kaktusz - kicsit felresikerult kep lett, de nahHuawei P8 Lite
-
Aryon87
félisten
Jut eszembe, valakinek van valami infoja az IMX258 szenzorrol?
RedminPro fokameraja ezt kapta. A masodik kameraja az valami Samsung.Itt egy kis leiras a Pro kameraja kapcsan:
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #55869 üzenetére
Tok jok lettek, nekem tetszenek
-
Aryon87
félisten
válasz
maximilian4 #55865 üzenetére
Ja, hoppa, valamiert Zoppokent maradt meg
-
Aryon87
félisten
válasz
balazs1022 #55858 üzenetére
Telon visszanezve nem sok kulonbseg latszik, nem kell szegyenkezzen a Zoppo. -
Aryon87
félisten
válasz
balazs1022 #55855 üzenetére
Wow, na otthon megnezem oket PC-n. Telon mas visszanezni.
Kivancsi vagyok a vegeredmenyre -
Aryon87
félisten
válasz
ToniSoprano #55828 üzenetére
Igen. Itthon a Redmi Pro 70+ áron van. Van ahol 80+ áron van.. Béhúsz nem szükséges Bp-en
(Telenor és Telekom kártyák vannak)
-
Aryon87
félisten
válasz
Plazmacucci #55824 üzenetére
Hát nem
Bőségzavar.
Igazából a rendelés miatt variálgatok, meg így hogy Spemallról rendelem, olcsóbb is.
Spemall - kb 61k, Puremobil 77k a Redmi Pro.. nem mindegy azért..
RN4 esetében hasonló a szitu.Kézhezvétel az teljesen mindegy, 1 hét van karácsonyig, sztem a két ünnep közt jön meg jó esetben..
Bebolint: mondom én hogy jó képeket csinál kategóriájához képest az RN3
Dr.444Hertz: De igen. Reggel végül visszavontam. Redmi Pro lesz inkább.
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #55817 üzenetére
Ha sikerül, akkor mégse RN4 lesz, hanem Redmi Pro
Variálok még mindig -
Aryon87
félisten
Kivancsi vagyok az RN4 ezen adatok valosagara eloben. Jol hangzik..
Valaki tud a szenzorrol valamit?Főkamera
Felbontás 13 Mpx
Szenzor Samsung S5K3M2
Típus ISOCELL
Apertúra f/ 2.0
Vaku Dual LED
Szolgáltatások Folyamatos és autofókusz Digitális zoom Digitális képstabilizálás Forgatás Expozíciókompenzáció Arcfelismerés HDR Geotagging makró üzemmódban ISO beállítások Panorama Jelenet üzemmód Önkioldó Fehéregyensúly beállítás Touch fókusz
Slow motion videó Yes, 120.0 fps
Szelfikamera
Felbontás 5 Mpx -
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #55814 üzenetére
Ja hogy ugy. Na erre kivancsi lennek.
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #55811 üzenetére
Az ikertartot? -
Aryon87
félisten
Hamarosan gyarapodik a fototar egy Redmi Note 4 jovoltabol.
Jut is eszembe. Valaki nem tudna linkelni olyan mobiltarto fejet, amire 2 telefont lehet ratenni? Osszehasonlito videokban szokott lenni olyan. Nemtom milyen neven keressek ra.
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #55759 üzenetére
Sztem valami más van háttérben, mert nekem is a G5 ma úgy merült mint a titanic.. Most is csak esnek a százalékok, pedig most pihen.. 3 óra alatt durván 40% elszállt..
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #55748 üzenetére
Murphy torvenye -
Aryon87
félisten
válasz
balazs1022 #55746 üzenetére
Na arra kivancsi lennek
-
Aryon87
félisten
válasz
balazs1022 #55744 üzenetére
En egy G5 vs S7e "parbajra" lennek kivancsi
Meg ugy barmelyik mas itteni teloval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Classic / Xbox 360
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest