- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- VR topik
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czmorek
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehetne egy replay-t rögzíteni, hogy ne 100Gb legyen? -
.LnB
titán
válasz
ZeN973 #14232 üzenetére
Szerintem csak az Epic Accounthoz, hozzá kell rendelni az Xbox accountot.
Epic oldalán a beállítások/Connections/Accounts.Arra viszont figyelj, hogy ahova át akarod vinni azon az accon ne legyen Fortnite acc, nehogy az legyen, hogy a PC-s felülíja az Xbox-osat. Nem tudom ez, hogyan működik.
-
ZeN973
tag
Sziasztok,
Tudnátok segíteni, hogyan lehet Xbox (one) account-ot átvinni Pc-re?Köszi előre is....
-
-
draco31
veterán
Ha megpusztulok, és rámegyek, hogy ready up, akkor miért 2-3 perc hogy bedobjon újra? Ha meg kilépek lobbyba és akkor nyomok ready-re akkor meg 10-20 sec és már indul.
Ez másnál is így van? -
Spec
őstag
válasz
jansky1 #14226 üzenetére
Neked kell mérlegelni a kockázatot. Az tuti, hogy én semmilyen 3rd party oldalról apk-t az okostelómra nem tennék fel. Gyakorlatilag az ember egész élete fent van már egy ilyen telefonon. Szerintem az EPIC account a legkissebb gond, ha felmászik valami kis backdoor, vagy trójai a telóra.
Csakis kizárólag hivatalos Play Storeból telepítek bármit is, és még ott se 100%, hogy valami nem kerül be suttyomban, úgyhogy onnan is csak nagyobbakat. Kis no-name szir-szar alkalmazásokat, amit legalább több 100k user nem töltött már le, azt nem telepítem.
Ez alól egyedül a Huawei órámhoz való Huawei Health app volt kivétel, amit a Huawei oldaláról szedtem le apk-ban, mert a Huawei ugyebár össze van veszve a Google-el és play storeban nincs lehetőség a letöltésre, és a frissítésre. De hivatalos gyártói oldalról csak nem jön le vírusos cucc, vagy ha mégis, akkor vállalják érte a felelősséget az okozott kárért. -
jansky1
senior tag
Sziasztok, gyerkőc új telefonjára azt mondja az epic, hogy nem támogatott.
Uptodown oldalról leszedtem az apk-t. Telepítés utáni frissítés van folyamatban. Szerintetek mennyire para így? Benyúlják az accountot, ha bejelentkezünk? -
-
.LnB
titán
Ez a fos Hagiri pack quest miért nem számolódik? Csinálom a napikat, de nulla.
Nem mondjátok, hogy naponta hármat lehet majd csak megcsinálni belőle?!Szerk.: Ja látom, Bonus Goals.. Bazdki..
Nem elég a sima napi.
-
.LnB
titán
válasz
BerserkGuts #14213 üzenetére
Nekem a szezonban ha van eddig 4 winem talán, abból egy koronás. Én nem a Battle Royal-t nyomom, hanem a Team Rumble-t az XP miatt. A szintekre mentem rá.
Nem tudom, hogy mi számíthat jónak. Az én szemszögömből, ha minden nap nyernék legalább egyet, az már jó szerintem. Persze az sem mindegy, hogy mennyi idő van játszani naponta ugye. Pont ezért játszom TR-t, mert időarányosan ott tudok a legtöbb szintet lépni.
Szóval winben nem tudom mi a jó. Viszont szintlépésben én egy átlagos napon lépek kettőt per nap. Most, hogy itthon vagyunk, tegnap és tegnap előtt léptem négyet - négyet per nap. Ami lehetne öt is, de már elegem volt, és elmentem bringázni egy jót.Tegnap is csak azért nyomtam egy BR meccset, mert annyira laggolt a TR, hogy megnéztem a BR is laggol e. Aztán másztam mindenkinek bele az arcába, így lett 11 kill. A végén meg hülye helyre kerültem a körben, így 7. lettem. Ez a Team Rumble, egy valamire jó. Megtanulsz rendesen lőni benne.
Én pont azért nem foglalkozok a győzelemmel, mert nincs tétje az egésznek. És mert amikor nekiálltam, és nyertem zsinórban 14-et, kiderült, hogy semmi értelme nem volt, mivel valószínűleg botok ellen mentem.
Így csak szinteződök, és bezsebelek mindent, amit lehet.
-
30z.Samu
félisten
válasz
BerserkGuts #14213 üzenetére
Én viszonylag ritkán nyerek, de nem is ezzel a céllal indítom el a játékot. Szoktam mondani olyan meccsre is, hogy qrva jó volt, amin pl csak az ötödik helyen végzek.
-
draco31
veterán
Meglett nekem is a lvl 100
-
Rage47
veterán
Elolvastam a Batman Zero Point képregényt. Ez elég befejezetlen... Lesz ennek folytatása?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- Intel i5-8500 OEM cpu
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged