Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- 7 tech fogadalom 2026-ra, amit tényleg betartasz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
belahege
üzenetére
Tisztában vagyok a jelzésekkel, mivel én is bíró vagyok - F1-en még nem dolgoztam. Azért arra kíváncsi lennék, hogy 2mp alatt lereagálod az esetet, és már integetsz a sárga zászlóval. Jó, legyen, 2mp alatt integetnek neki. Tudatosul benne, hogy a pályán valami rendkívüli esemény van. Mivel ez nem mindennapi esemény - most vonatkoztassuk el Brand Hatch-től - nem számít arra, hogy fejmagasságban, nagy sebességgel közelít egy fémtárgy, holott egyetlen versenyautó sincs a környéken. Én pusztán arra próbálok rávilágítani, hogy gyakorlatilag lehetetlen lett volna jelezni a _repülő_ tárgyat.
szerk.: valószínűleg félreértettelek, a lényeg, hogy gyakorlatilag egyre gondolunk.
-
-
bnss
veterán
válasz
belahege
üzenetére
Ne haragudj, de ezt Te sem gondolhattad komolyan. Amilyen sebességgel repült a rugó, nem lett volna idő zászlójelzésre. Tegyük fel, kapott volna sárga zászlós figyelmeztetést, mit segített volna? Ilyen sebességgel repülő tárgy ellen gyakorlatilag nem lehet semmit sem tenni.
Aktív témák
- OTP Bank topic
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy ruhás topik
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- 7 tech fogadalom 2026-ra, amit tényleg betartasz
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A fedélzeti műszer annyit mutatott de kiakadt. A lassulás több mint 200-ról 0-ra nagyon gyorsan ment végre, ez olyan mértékű hogy meghaladja a 20-25 G értéket azonnal abban apillanatban.