- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #41532 üzenetére
Jólvan, szőrözz azzal az egy alkalmas 2 tizeddel
Nézd, nekem azzal semmi gondom, ha vki emberileg nem szimpatikus/visszatetsző. Hogy Barrichello milyen és a Ferrarival kapcsolatos sérelmei mennyire jogosak vagy sem abba én nem folynék bele, ugyanakkor azt gondolom, hogy marhára egyáltalán nem tudjuk, sem Te, sem én. Ezek belsős dolgok, nem olyasmik amit egy kívülálló okosan ki tud találni. Persze ha Bari könyvet írna, megintcsak nem tudnánk, hogy hihetünk-e neki vagy sem/mennyire nem.
A lényeg, amire rá akarok világítani az az, hogy az F1 egy sport, és a versenyeken/edzéseken nyújtott teljesítmény méri a pilóták tudását nem pedig a nyilatkozatok meg a szimpátia. Szóval ha a teljesítményéről nyilatkozol akkor ne keverd bele az ellenérzéseidet a személy iránt. Ha meg a személyiségéről, akkor az eredményeit...
Ha Barit páros lábbal kéne kirúgni az idei teljesítménye miatt szerinted, akkor jelzem, Buttont is minimum másféllel... Az meg mégiscsak furcsa lenne az év eddigi alakulása után, nemde?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged