Hirdetés

Aktív témák

• Sirpi

senior tag

OFF
    Nem kötekedni akarok, és tényleg nem ez a lényeg, de azért a tényekhez ragaszkodjunk! Szóval Hakkinen brilliáns el?zése (ami a 2000-es év legszebb Forma 1-es mozzanata volt), Spa-ban történt, mégpedig a célegyenes végén lev? hajtúkanyar utáni hosszú egyenes végén (közben van persze egy enyhe dupla lassító, miel?tt belémköttök), és nem is Panis volt a szenved? fél, hanem Zonta. Amúgy minden stimmel :)
    ON

Amúgy szerintem addig volt jó az F1, amíg Hakkinen meg tudta Sumit szorítani, érte legalább lehetett izgulni, mindkét világbajnoki címét komoly verejtékkel szerezte. Sumi mell?l csak a legyez?s lányok hiányoznak, bár ?k is tök feleslegesek, ugysem igazán izzad meg egy versenyen sem...
    Bevallom, én már szeretnék MS nélküli F1-et nézni, bár erre még néhány évet várni kell...

Amúgy hasonló volt a helyzet a McLaren-nél az 1988-1991 id?szakban, nem volt ellenfelük, viszont Prost és Senna legalább jól odatett egymásnak (ha jól emlékszem, 1988-ban, mikor Senna el?ször lett világbajnok, a 16 versenyb?l 8-at nyert, Prost pedig 7-et...)

Nem tudom, ezt az egészet miért írtam le, talán mert végre _szurkolni_ szeretnék, és egyel?re nem tudok. Adjátok vissza nekünk az F1-et!

Amúgy jelenleg nem drukkolok konkrétan egy csapatnak sem, bár a McLaren és a Williams kedvenceim, viszont azt sose szeretem, ha Ferrari nyer (bár Rubinho-val igazából nincs bajom, néha még sajnálni is szoktam).

Bocs a hosszú monológért, de van bennem némi tehetetlen düh

Sir Pi

Aktív témák